Catalog Sensiblu Octombrie 2020

Cataloagele curente Sensiblu pentru această săptămână. Nu pierde nicio ofertă specială.

Cataloagele curente Sensiblu

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Sensiblu valabil de la 01.09.2020

Catalog nou

01.09. - 31.10.2020

Previzualizarea de cataloage Brosura nou din lanț Sensiblu valabil de la 01.09.2020

Brosura nou

01.09. - 30.09.2020

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Sensiblu valabil de la 01.08.2020

Catalog nou

01.08. - 31.08.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Sensiblu valabil de la 01.07.2020

Catalog nou

01.07. - 31.07.2020

Previzualizarea de cataloage Revista blu din lanț Sensiblu valabil de la 01.06.2020

Revista blu

01.06. - 31.08.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog din lanț Sensiblu valabil de la 01.06.2020

Catalog

01.06. - 30.06.2020

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Catalog din lanț Sensiblu valabil de la 01.05.2020

Catalog

01.05. - 31.05.2020

Sensiblu catalogul

Pliante Sensiblu

Revista Sensiblu apare lunar pentru pasionaţii de informaţii nu doar despre produsele brandului, dar conţin şi sfaturi preţioase despre sănătate şi intreţinere. Cataloagele Sensiblu au tot o valabilitate lunară, şi pot fi regăsite aici.

Fie că urmăreşti reducerile, sau vrei să faci cadou unei persoane dragi, la Sensiblu poţi să găseşti o gamă largă de produse, atât pentru copii, adulţi şi persoane în vârstă. Poţi să răsfoieşti ultimul Catalog nou 01.09.2020 - 31.10.2020, să îţi faci cumpărăturile din timp şi să eviţi aglomeraţia de sărbători. 

Pe lânga medicamentele cu reţetă se pot achiziţiona din magazinele Sensiblu, produse pentru îngrijire personală, pentru protecţia pielii (şi diferite afecţiuni ale acesteia), până la produse pentru menţinerea în formă sau îmbunătăţirea calităţii vieţii. 

Informaţii despre Sensiblu

Brandul Sensiblu s-a remarcat prin lanţul mare de magazine în România, fiind prezenţi cu peste 600 de puncte. Strategia lor este de a apărea în localităţile cu peste 50.000 de locuitori. Brandul s-a construit în jurul valorii calitate, oferind produse exclusive pe piaţa din România. Retailerul a înfinţat şi o fundaţie, fundaţia Sensiblu, prin care se implică în comunităţile locale, aducând o schimbare în plus pentru societatea civilă. 

Compania a fost creată în 1997, sărbătorind în anul 2017, 20 de ani de activitate. Extinderea ofertelor Sensiblu pentru consumatorii români a fost constantă, magazinul deschizând puncte noi şi preluând puncte ale altor furnizori prin fuziune. 

Sensiblu nu este simplu doar o farmacie, ci s-au axat şi pe produse de înfrumuseţare şi prevenţie. Este ghidul clientului pentru o stare de bine îndelungată. Prin revistele şi informaţiile disponibile atât în farmacii, cât şi online, se doreşte îndrumarea clientului nu doar către stoparea problemei actuale, ci şi prevenţia viitoarelor probleme de sănătate. De exemplu, Sensiblu în Octombrie, s-a axat pe informarea clienţilor despre imunitate şi care sunt factorii care ne influenţează imunitatea. 

Informaţiile despre mărcile proprii cât şi ultimele articole despre sănătate pot fi accesate pe site-ul magazinului, www.sensiblu.com

În plus, brandul se implică în comunităţile locale prin campanii de prevenţie anuale, pe teme precum: campanii de self-testing şi împotriva unor afecţiuni cronice (diabet, HPV).

Economiseşte cu Sensiblu

Pentru clienţii Sensiblu, atenţia oferită calităţii produselor nu exclude grija pentru produse la un preţ bun. Cu toţii ne dorim să economisim. 

Reducerile constante putem să le descoperim în ultimul catalog Sensiblu Octombrie, unde ofertele Sensiblu la reducere sunt diversificate şi modificate pentru a satisface nevoile clienţilor.

Pentru cei interesaţi de mai multe cumpărături de la Sensiblu, anumite branduri specializate se găsesc doar la ei. De exemplu, găseşti în farmaciile Sensiblu produse pt bebeluşi şi copii pentru tratarea dermatitei, prescrise de specialiştii în domeniu, produse la care clienţii din România nu ar avea access. Câteva dintre brandurile găsite exclusiv în Sensiblu sunt: Baby dermalin, Apivita, Imacul’eau, Batiste, Trussa sau Dr. Hart. 

Mai mult, cardurile Sensiblu (disponibile în magazine) ne aduc mai aproape promoţiile Sensiblu cu reduceri constante de 20-30 la sută. (de exemplu diferite biberoane pentru copii pot fi achiziţionate cu 20 la sută reducere prin folosirea unui card de reduceri Sensiblu). 

Dacă tot nu ai găsit ceea ce căutai, poţi să verifici oferta magazinelor similare Notino, Marionnaud, Life Care, Lady’s, Douglas, DM drogeriemarkt, Avon, pentru oferte mai potrivite.

PUBLICITATE


PUBLICITATE