CBA - catalogul săptămânii

Cataloagele curente CBA pentru această săptămână. Nu pierde nicio ofertă specială.

Ne pare rău, CBA nu are
oferte curente.

Cataloagele curente CBA

Previzualizarea de cataloage Flyer Online Magazine C+C din lanț CBA valabil de la 11.05.2020

Flyer Online Magazine C+C

11.05. - 23.05.2020

Previzualizarea de cataloage Flyer Online Magazine C+C din lanț CBA valabil de la 27.04.2020

Flyer Online Magazine C+C

27.04. - 09.05.2020

PUBLICITATE

Cataloage similare din categorie Supermarketuri

Previzualizarea de cataloage Revista disponibilă din lanț Lidl valabil de la 08.06.2020
NOU

Revista disponibilă

08.06. - 14.06.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Lidl valabil de la 01.06.2020

Catalog nou

01.06. - 07.06.2020

Previzualizarea de cataloage Programul magazinelor Covid 19 din lanț Lidl valabil de la 30.03.2020

Programul magazinelor Covid 19

de luni 30.03.2020

Previzualizarea de cataloage Împreună In Siguranță din lanț Lidl valabil de la 26.03.2020

Împreună In Siguranță

de joi 26.03.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Kaufland valabil de la 03.06.2020

Catalog nou

03.06. - 09.06.2020

Previzualizarea de cataloage Brosura Bucureşti din lanț Kaufland valabil de la 03.06.2020

Brosura Bucureşti

03.06. - 09.06.2020

CBA catalogul

Pliante CBA

Produsele CBA sunt frecvente în coşul dumneavoastră de cumpărături? Este o idee bună să vizualizaţi cataloagele CBA. Pentru cei care încă nu i-au cunoscut, avem o nouă broșură CBA: . Catalogul este valabil două săptămâni, astfel încât persoanele interesate nu vor pierde promoțiile pe care și le doresc.

Nu aveţi o listă clară de produse dorite? Nu e nici o grabă, puteţi reveni periodic pentru a vizualiza aceste broşuri CBA pe site-ul nostru. Puteţi să vă pregătiţi din timp următoarele cumpărături.

Informaţii despre CBA

CBA este o companie locală, care a apărut pe piaţa din România în 2002. Compania a avut o creştere graduală, având o activitate restrânsă la începuturi, pe raza localităţii Satu Mare. 

Astăzi, centrul logistic se desfăşoară tot în Satu Mare, dar raza de desfăşurare este una largă, brandul deservind 12 judeţe. Localităţile unde putem achiziţiona produse din broşura CBA sunt: Satu Mare, Maramureş, Sălaj, Arad, Alba, Bihor, Bistriţa, Argeş, Cluj, Harghita, Caraş Severin şi Timiş. 

Produsele din catalogul CBA ajung la clienţi printro reţea de peste 350 de societäţi, cu o gamă de peste 3000 de produse distribuite. Dintre acestea, 600 sunt marcă proprie. 

CBA vine în întâmpinerea clienţilor printro platformă online, unde este prezentată atât activitatea companiei cât şi gama largă de produse. Site-ul poate fi vizualizat aici: cbanordvest.ro.

Pe site-ul companiei puteţi găsi şi secţiunea Recomandări. Pentru persoanele care au nevoie de un pic de inspiraţie, aici puteţi găsi exemple de reţete pe care le puteţi realiza cu produsele CBA. 

Pentru a completa conceptul, compania CBA oferă colaboratorilor opţiunea de franciză, de la înfiinţarea companiei. Acesta este şi unul dintre motivele datorită căruia compania a avut succes pe piaţă. Astfel, magazinele se bucură de o mare independenţă faţă de companie( fiind prezente peste tot doar cele 600 de produse proprii, magazinele individuale având libertatea de a alege furnizorii pentru celelalte categorii de produse). 

În prezent, există 108 magazine care funcţionează sub franciza CBA.

Conceptul de Cash and Carry a apărut pe piaţă doar în anul 2013, cu un prim magazin în localitatea Satu Mare. Acest concept a atras atenţia, având disponibile peste 7000 de produse. Astăzi, magazinele Cash and Carry CBA se găsesc în: Satu Mare, Arad şi Oradea. 

Broşura CBA cuprinde produsele marcă proprie, care fac parte dintro categorie largă de produse, precum: alimente de bază, băuturi, brânzeturi şi lactate, cafea şi ceai, carne congelată, condimente, hrană pentru animale, îngheţată, ingrediente patiserie, legume congelate, mezeluri şi specialităţi, paste făinoase, produse de igienă, semipreparate proaspete şi congelate, snacksuri şi dulciuri, sosuri  şi conserve, produse pentru uz casnic. Vreţi să vedeţi în ce constă oferta celor de la CBA? Accesaţi aici: pe site-ul nostru

Economiseşte cu CBA

Produsele CBA au avantajul de a fi comercializat la un preţ sub media pieţei. Alegând să cumpăraţi aceste produse, aveţi garanţia achiziţionării unor produse care vă ajută să economisiţi în timp ce achiziţionaţi cele necesare pentru dumneavoastră şi pentru casă. 

Dacă însă tot nu aţi găsit ceea ce căutaţi, puteţi să verificaţi oferta magazinelor similare Mega Image, Lidl, LaDoiPași, Kaufland, Cora, Carrefour, Auchan, pentru oferte mai potrivite pentru dumneavoastră. 

PUBLICITATE


PUBLICITATE