Catalog PEPCO online - oferte săptămânii

Cataloagele curente Pepco pentru această săptămână. Nu pierde nicio ofertă specială.

Cataloagele curente Pepco

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Pepco valabil de la 08.10.2020

Catalog nou

08.10. - 21.10.2020

Previzualizarea de cataloage Covid 19 din lanț Pepco valabil de la 23.03.2020

Covid 19

de luni 23.03.2020

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Pepco valabil de la 24.09.2020

Catalog nou

24.09. - 07.10.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Pepco valabil de la 10.09.2020

Catalog nou

10.09. - 23.09.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Pepco valabil de la 03.09.2020

Catalog nou

03.09. - 09.09.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Pepco valabil de la 27.08.2020

Catalog nou

27.08. - 02.09.2020

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Pepco valabil de la 13.08.2020

Catalog nou

13.08. - 26.08.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Pepco valabil de la 06.08.2020

Catalog nou

06.08. - 12.08.2020

Pepco catalogul

Informații de bază

Despre Pepco nu se știau multe printre consumatorii români, până când retailerul polonez și-a făcut intrarea pe piața locală în 2015. Și a intrat în forță! Au fost deschise 13 magazine doar în primul an, iar numele brandului a devenit sinonim cu produse pentru care românii își fac drum prin marile magazine pentru a se asigura că le prind și ei. De ce atât interes pentru produsele companiei? Deoarece au venit să umple un gol pe piața din România, un gol lăsat între articolele de decorațiuni la prețuri prea mari și cele de calitate prea slabă. Prezentând produse frumos lucrate și la prețuri mici, broșura Pepco a devenit una dintre cele mai răsfoite de către români.

Rețea de magazine

Magazinele Pepco sunt bucuria multor clienți români. Sunt peste 148 de magazine în toată țara. Prin urmare, nu vă rămâne decât să vă bucurați de accesoriile amuzante și de cadourile pe care le vânează toată lumea. Nu știți unde să căutați produse pentru cei mici sau cadouri pentru cei dragi? În catalog Pepco, desigur!

Categorii de produse

La Pepco găsiți produse pentru casă, hăinuțe, jucării și obiecte utile pentru cei mici, de la rechizite la produse pentru îngrijirea bebelușilor, la haine pentru bărbați și femei, produse de machiaj și produse amuzante de sezon. Dacă dați o petrecere, știți că trebuie să consultați întâi broșura Pepco pentru un plus de inspirație și cele mai noi oferte și prețuri mici.

Inspirație de la Pepco

Ce găsiți în magazinele Pepco? Cele mai amuzante produse pentru casă, desigur! Încă de la deschidere, Pepco și-a uimit clienții cu o gamă largă de accesorii, obiecte decorative, organizatoare și alte produse casnice. Dar, dincolo de a vizita magazinul pentru a-și înfrumuseța propria locuință, românii au înțeles rapid că acesta este locul ideal pentru a găsi cele mai frumoase cadouri. Pentru că cine nu ar vrea un set de luminițe colorate sau o pernă cu un mesaj călduros de „bun venit acasă”? Sau o căsuță de păsări colorată, numai bună pentru ținut cheile și celelalte obiecte mici pe care de obicei le pierdem prin casă? Și totul la un preț atât de mic încât vă face să vă luați și pentru voi, nu doar pentru cei dragi. Câte motive să așteptați catalogul Pepco!

Cataloage Pepco

Brandul oferă o gamă largă de produse. De la accesorii de bucătărie, decorațiuni, articole pentru copii, haine și jucării, produse de sezon și produse de machiaj, Pepco se asigură că fiecare român are lucrurile pe care și le dorește, la prețuri pe care și le permite. Puteți să vă uitați prin broșura Pepco și sigur veți găsi ceva care să vă intereseze pentru depozitare, baie, bucătărie, sufragerie sau colțul de joacă al celor mici.

Iar dacă nu aveți o idee clară, o viziune sau pur și simplu nu aveți timp să vă gândiți la toate aceste lucruri, Pepco vă vine în ajutor cu campanii de sezon, ghiduri de produse și oferte speciale, pentru a vă permite să fiți cât mai generoși. Cum știm toate astea? Din broșura Pepco!

Dacă sunteţi în căutare de informaţii precum orele de funcţionare sau anumite filiale, vă recomandăm să vizitaţi site-ul oficial www.pepco.ro.

PUBLICITATE


PUBLICITATE