PUBLICITATE

Sergiana - catalogul săptămânii

Ne pare rău, Sergiana nu are
oferte curente.
Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Sergiana valabil de la 01.12.2019

Catalog nou

01.12. - 31.12.2019

Previzualizarea de cataloage Manualul din lanț Sergiana valabil de la 04.11.2019

Manualul

de luni 04.11.2019

Cataloage similare din categorie Supermarketuri

Previzualizarea de cataloage Brosura nou din lanț Lidl valabil de la 26.10.2020
NOU

Brosura nou

26.10. - 01.11.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Lidl valabil de la 19.10.2020

Catalog nou

19.10. - 25.10.2020

Previzualizarea de cataloage Programul magazinelor Covid 19 din lanț Lidl valabil de la 30.03.2020

Programul magazinelor Covid 19

de luni 30.03.2020

Previzualizarea de cataloage Împreună In Siguranță din lanț Lidl valabil de la 26.03.2020

Împreună In Siguranță

de joi 26.03.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Kaufland valabil de la 21.10.2020

Catalog nou

21.10. - 27.10.2020

Previzualizarea de cataloage Brosura Bucureşti din lanț Kaufland valabil de la 21.10.2020

Brosura Bucureşti

21.10. - 27.10.2020

Sergiana

Catalogul Sergiana

Sergiana reprezintă un concept original românesc ce are la bază o afacere mică de familie ardelenească. Afacerea a luat naștere în anul 1994 în Poiana Mărului și de atunci s-a dezvoltat frumos și în mod constant. Grupul Sergiana include în prezent un complex zootehnic și o fermă în apropiere de orașul Brașov, 59 de magazine Sergiana, numeroase restaurante și un centru de evenimente. Produsele care fac parte din oferta Sergiana sunt produse cu specific ardelenești. Pe lângă specialitățile de brutărie, cele care au dus renumele acestui lanț de magazine și peste hotare sunt produsele preparate din carne. Magazinele Sergiana se află în topul clienților fideli datorită următoarelor produse: bunătățuri fierte (cremwurști, parizer), salamuri și cârnați, specialități fierte și afumate, bunătățuri pentru grătar, paste tartinabile, Bunătățuri Mama Leti (lebăr, caltaboș, tobă), produse Black Angus. Dacă doriți să aflați tot ceea ce vă oferă prăvăliile Sergiana vă sugerăm să studiați ofertele Sergiana în detaliu chiar pe site-ul de prezentare. Tot pe site-ul frumos organizat veți găsi toate cataloagele Sergiana cu meniurile oferite de lanțul vestit de restaurante. De asemenea, puteți afla tot ce vă interesează despre cultivarea cerealelor, ferma de porci și de vite, palmares, evoluție și cariere la Sergiana.

Magazinele Sergiana

Preparatele Sergiana au la bază și câteva secrete minunate pe care vi le împărtășim cu drag. În primul rând, tehnicile de producție sunt eficiente, și, în al doilea rând, produsele sunt fabricate din ingrediente 100% locale. Porcii de Mangalița și vitele Black Angus sunt mândria proprietarilor, fiind crescute la ferma proprie. Inginerul Tudor Neculoiu a pus bazele unei afaceri de familie cu un succes răsunător alături de soția sa și de doi frați. A început mai întâi cu o brutărie unde principalul meșter era Mama Leti, iar apoi a urmat o carmangerie, poziționată pe undeva pe la marginea satului. Mai târziu renumitul afacerist investește într-un complex zootehnic, cumpără animale și reconstruiește o fabrică din Poiana Mărului. După o perioadă apar restaurante, precum Casa Tudor, dar cea mai importantă parte a afacerii sunt prăvăliile Sergiana cu distribuție proprie care au cunoscut o amploare remarcabilă. Pe lângă alte câteva restaurante ca La Mama Leti și Sub Cetate, oferta Sergiana vă face și surprize, aducând produse grozave chiar la dvs. acasă. Prin serviciul de livrare la domiciliu puteți gusta produse calde care se prepară rapid precum pizza și paste, specialități Nec’s și sandvișuri, și asta chiar la dumneavoastră acasă. 

Trei principii sănătoase stau la baza managementului celor mai apreciate restaurante din Brașov. Acestea sunt - mai rapid, mai înalt, mai puternic. Pentru mai multe detalii despre restaurante, prăvălii și programul lor de funcționare, accesați site-ul www.sergianagrup.ro pentru a analiza cu ce vă stau la dispoziție managerii afacerii în anul în curs 2020.

Economisiți bani cu Sergiana

În cele peste 59 de magazine Sergiana produsele vă îmbie prin miros, aspect și un gust desăvârșit românesc. Mulțumită calității neîndoielnice ale produselor premiate și la nivel internațional, nu putem spune că există un produs scump. Deoarece nu există intermediari, iar distribuția se face în mod direct, fără adaosuri de preț suplimentare, toată lumea e în avantaj cu oferta Sergiana. Pentru partenerii distribuitori, parteneriatul sună încurajator: condiții de plată bune, sprijin logistic și materiale pentru promoții. Pentru o viziune de ansamblu, nu ezitați să vizitați și alte magazine asemănătoare precum Auchan, Carrefour, CBA, Cora, Kaufland, LaDoiPași, Lidl, Mega Image, Metro, Penny market, dacă doriți să beneficiați de o ofertă diversificată și să realizați o comparație a prețurilor. În cazul în care s-au terminat produsele Sergiana din cămara dumneavoastră, sau pur și simplu sunteți în plimbare și doriți să încercați ceva nou și de calitate, magazinele Sergiana vă întâmpină peste tot prin țară, cu un decor unic cu mult lemn și piatră, în capitala București, dar și în orașe din județe precum Brașov, Sibiu, Alba, Mureș, Prahova, Dolj, Cluj și altele.

PUBLICITATE


PUBLICITATE