15 zile 13:26:35
PUBLICITATE

LaDoiPași - catalogul săptămânii

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț LaDoiPași valabil de la 05.10.2020

Catalog nou

05.10. - 31.10.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț LaDoiPași valabil de la 07.09.2020

Catalog nou

07.09. - 30.09.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț LaDoiPași valabil de la 06.08.2020

Catalog nou

06.08. - 31.08.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț LaDoiPași valabil de la 06.07.2020

Catalog nou

06.07. - 31.07.2020

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț LaDoiPași valabil de la 05.06.2020

Catalog nou

05.06. - 30.06.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț LaDoiPași valabil de la 06.05.2020

Catalog nou

06.05. - 31.05.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț LaDoiPași valabil de la 06.04.2020

Catalog nou

06.04. - 30.04.2020

La Doi Pași

Catalogul La Doi Pași

LaDoiPași s-a născut din dorința de a oferi omului obișnuit un acces facil și rapid la produse de strictă necesitate pentru casă. Această rețea de magazine este foarte bine promovată prin intermediul catalogului LaDoiPași actualizat lunar și prin site-ul web de prezentare. Dacă sunteți curioși să aflați ce oferte noi aveți la dispoziție pentru luna 11 a anului 2020, puteți accesa ultimul catalog nou LaDoiPași chiar aici.

În cadrul cataloagelor veți găsi produsele cu prețurile cele mai convenabile, cele mai multe dintre acestea fiind produse alimentare sau pentru casă. Magazinul organizează frecvent diferite concursuri cu ajutorul cărora puteți câștiga prin tragere la sorți numeroase cadouri. Ofertele și premiile sunt adaptate anotimpurilor, astfel că veți găsi mici, băuturi răcoritoare, parasolare auto și ventilatoare pe perioada verii, și decorațiuni pentru sărbători, cozonaci și sortimente din carne de porc pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Primăvara veți găsi un sortiment variat de produse necesare pentru grădină, iar toamna articole necesare pregătirilor pentru iarnă.

Conducerea magazinului profită de puterea de atracție a campaniilor cu premii pe care le folosesc cu succes și alte magazine din categoria Supermarketuri. De exemplu, la anumite intervale apar campanii noi. Vara pot fi campanii pentru completarea seturilor de vacanță și vor cuprinde articole precum: tirbușoane, boluri, genți termoizolante, pături de picnic. Dacă doriți să fiți la curent imediat cu cele mai interesante campanii din acest magazin, vizitați LaDoiPași online. Mărcile prezente în cataloagele LaDoiPași România sunt foarte cunoscute și apreciate la noi în țară: Nestlé, Henkel, Ciuc.

Magazinele LaDoiPași

Magazinele LaDoiPași vin în ajutorul comunităților cu oameni gospodari și întreprinzători. De cele mai multe ori clienții vin o dată, iar apoi se reîntorc cu drag. Motivele pentru care aleg ofertele LaDoiPași în detrimentul altora pornesc în principal de la faptul că ei găsesc pe rafturi produse de renume, simple, și sunt deseori întâmpinați cu oferte de preț atrăgătoare. Acest lucru se întâmplă deoarece acest magazin a fost creat având în gând omul obișnuit cu dorințele, necesitățile și preferințele sale. Puteți consulta întreaga rețea de magazine LaDoiPași vizitând site-ul www.la-doi-pasi.ro. Ideea de bază pentru fidelizarea clienților este că veți putea găsi aproape tot ceea ce aveți nevoie pentru casă exact la doi pași de dumneavoastră, fiind un loc ideal unde nu veți cheltui nici mulți bani. Rețeaua de magazine s-a extins rapid în toată țara și include peste 1000 de magazine în București, Constanța, județe ca Botoșani, Covasna, Prahova, Harghita, Alba, Bacău, Argeș, Olt, Galați, Maramureș etc. Conceptul magazinului a fost creat de Metro cu scopul de a ajuta întreprinzătorii locali să își deschidă o afacere chiar în comunitatea în care locuiesc.

La adresa site-ului LaDoiPași online www.la-doi-pasi.ro, veți fi întâmpinat de un site web cu o frumoasă prezentare și cu informații actualizate permanent. Paginile site-ului includ informații despre magazin, oferta Catalog nou valabilă în perioada 05.10.2020 - 31.10.2020 și campaniile actuale, rețeaua de magazine, Idei simple pentru acasă (cu sfaturi pentru casă și grădină, rețete), o pagină de știri.

Economisiți cu LaDoiPași

În cadrul categoriei Supermarketuri, magazinul LaDoiPași se distinge prin mărcile proprii pe care le pune la dispoziția clienților. Așadar, veți găsi produsele Fine Life care sunt caracterizate printr-o calitate excelentă, dar au un preț accesibil. Prețul este stabil pentru o perioadă mai lungă de timp, iar gama include peste 450 de produse, cu un trend crescător. De asemenea, în catalogul LaDoiPași veți găsi și binecunoscutele produse Aro, brand propriu al rețelei Metro. Aro reprezintă o gamă de produse de bază, de la produse alimentare până la articole pentru curățenia casei. Ambele mărci includ produse fabricate la standarde de calitate excelente și se bucură de cele mai atrăgătoare prețuri. Pentru a vă face o idee cât mai cuprinzătoare despre noul catalalog LaDoiPași și accesibilitatea prețurilor, puteți vizita și alte magazine precum Mega Image, Lidl, Kaufland, Cora, CBA, Carrefour, Auchan pentru a putea face o comparație cât mai precisă și o alegere pe măsură.

PUBLICITATE


PUBLICITATE