Nissa - catalogul săptămânii

Cataloagele curente Nissa pentru această săptămână. Nu pierde nicio ofertă specială.

Cataloagele curente Nissa

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Nissa valabil de la 01.09.2020

Catalog nou

01.09. - 30.09.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog New Arrivals din lanț Nissa valabil de la 01.08.2020

Catalog New Arrivals

01.08. - 31.08.2020

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Day Dresses din lanț Nissa valabil de la 17.07.2019

Day Dresses

17.07. - 17.09.2019

Previzualizarea de cataloage Evening Dresses din lanț Nissa valabil de la 17.07.2019

Evening Dresses

17.07. - 17.09.2019

Nissa catalogul

Catalogul Nissa

În prezent, lumea este în continuă mișcare și schimbare, iar timpul pare să fie de neoprit și prea puțin. Oamenii sunt din ce în ce mai activi, mulți vor să atingă perfecțiunea și de aceea cumpărăturile online, de la mobilier până la medicamente și hrană, nu mai sunt o noutate, iar acestea par să fie de un ajutor real, economisindu-vă bani și timp. Acum, efectiv putem avea magazinele și brandurile preferate la noi acasă. De exemplu, pentru pasionații de modă, magazinul oficial Nissa se remarcă prin obiecte de îmbrăcăminte și accesorii de bun gust doar pentru femei, iar dacă sunteți suficient de norocoase, veți beneficia și de reduceri și bonusuri în acest an 2020. În general, oferta este destul de generoasă, cu rochii vaporoase, în culori vii și moderne, dar și pantaloni și topuri diafane pentru femei rafinate.

Magazinul Nissa

Spre deosebire de alte magazine din categoria Haine, pantofi, sport, magazinul Nissa a fost creat doar pentru femei, pentru a le sări în ajutor cu răspunsul la întrebarea cu ce mă îmbrac azi. Nu este de mirare că Denisa Radian, fondatorul acestui brand, a debutat ca model, fiind pasionată de îmbrăcăminte și tot ceea ce ține de modă. Brandul a luat naștere în 1993 chiar în România, Denisa fiind ajutată de mama și sora sa. Acestea au pus în centru femeia modernă, feminină, pe care și-au propus să o îmbrace cu materiale de calitate superioară. Business-ul de familie s-a extins și astfel magazinele Nissa sunt prezente azi peste tot în lume, în orașe precum Moscova, New York, Milano, Londra. Începuturile își au originea la Craiova, iar creatoarea și managerul acestui proiect fabulos spune despre femeia Nissa că este o femeie de carieră, în jur de 35 de ani, care câștigă peste medie. Oferta Nissa și reducerile Nissa le găsiți aici la www.nissa.ro, chiar în magazinul virtual de prezentare. Site-ul este simplu, ordonat pe categorii ca Noutăți, Îmbrăcăminte, Echipamente de protecție, Genți, Încălțăminte, Accesorii. Una din ultimele 3 categorii face referire la categoria Sale, adică pur și simplu cele mai bune Reduceri Nissa. Pentru doritorii de sfaturi și detalii despre articole vestimentare la modă, există și o secțiune de Blog, la care puteți apela cu încredere. 

Economisiți cu Nissa

În secțiunea de reduceri la Nissa, secțiunea Sale, veți găsi produse cu prețuri mai mici, de la haine de blană, paltoane, rochii de zi și de seară, pantaloni și bluze, până la costume de baie. De asemenea, în secțiunea Echipamente de protecție, veți găsi tot felul de produse pentru uz medical, dar nu numai, pentru a vă proteja de viruși. Sunt prezente produse ca măști, viziere, combinezoane, botoși și halate de protecție și multe altele din această categorie, la prețuri accesibile și o calitate ce nu se dezminte. Bineînțeles că cel mai important pas în economisire este testarea pieței, a ofertei, adică, în acest caz, este recomandabil să mergeți să vizitați site-uri renumite din cadrul magazinelor de Haine, pantofi, sport, accesând site-uri precum epantofi.ro, Ecco, Deichmann, Decathlon, Bonprix, Bershka, ABOUT YOU și altele. În afara site-ului cu magazinul online, magazinele Nissa cu produse pe care le puteți proba direct sunt prezente într-un număr destul de mare în București, în Centrul Comercial Esplanada, în Băneasa Shopping City, la Afi Cotroceni, dar le puteți găsi și în țară, în orașe precum Bacău, Brașov, Constanța, Craiova, Cluj și altele. Acordați-vă puțin timp numai pentru dumneavoastră și haideți la vânătoarea de reduceri la Nissa!

PUBLICITATE


PUBLICITATE