INTERSPORT catalog Octombrie 2020

Cataloagele curente Intersport pentru această săptămână. Nu pierde nicio ofertă specială.

Cataloagele curente Intersport

Previzualizarea de cataloage Catalog Puma din lanț Intersport valabil de la 01.09.2020

Catalog Puma

01.09. - 30.09.2020

PUBLICITATE

Intersport catalogul

Pliante Intersport

Intersport este o companie de retail care s-a axat pe comercializarea de produse şi articole sportive. 

Produsele sunt foarte apreciate atât pe plan global, cât şi în România.  Catalogul Intersport este actualizat săptămânal, pentru a aduce în atenţia clienţilor cele mai noi oferte 01.09.2020 . Sloganul companiei este: ” Sportul pentru oameni’’ sintetizează dorinţa companiei de a aduce sportul aproape de oameni şi de a îl face accesibil. Accesibilitatea sportului este ceea ce aduce clienţii în magazinele Intersport. Brandul Intersport este prezent în 42 de ţări, prin 5400 de magazine. 

Printre brandurile comercializate sunt: Lotto, Nike, Puma, Reebok şi Adidas. Catalogul Intersport, este un bun punct de pornire pentru găsirea celor mai bune oferte sportive Catalog Puma

Informaţii despre Intersport

În România, brandul a intrat pe piaţă în 2004, deschinzând primul magazin în Bucureşti. De atunci, compania a avut o dezvoltare stabilă, astăzi fiind prezenţi cu 29 de magazine, în marile oraşe. Programul magazinului este unul generos, pentru a întâmpina clienţii brandului, de Luni până Duminică, de la ora 08:00 la ora 20:00. 

Unul dintre cele mai căutate produse din brandul Intersport sunt adidaşi. Adresându-se unui public larg, adidaşii Intersport sunt costumizaţi pentru a fi potriviţi pentru diferite momente sau sporturi practicate. Binenţeles, pentru pasionaţii de alergare, gama prezentată este foarte variată. 

Dacă nu ai pus mâna pe un catalog Intersport, oferta Intersport poate fi accesată şi online, accesând site-ul companiei, care se găseşte aici: www.intersport.ro. Aici poţi să îţi faci cumpărăturile cu un singur click. Accesezi catalogul Intersport din comfortul casei tale şi poţi să compari detaliile tehnice ale produselor, pentru a lua cea mai bună decizie. 

Economiseşte cu Intersport

Cardurile cadou Intersport sunt o metodă foarte bună de a face un cadou potrivit unui fan al sportului. Şi nu trebuie să fie un împătimit al sportului, fiecare persoană poate să îşi găsească ceva pentru o viitoare excursie sau concediu. Şi cadoul va fi cu siguranţă apreciat. 

Urmărind Intersport online, putem fi la curent cu ultimele promoţii din timp. Intersport oferă reduceri considerabile. Cele mai mari reduceri se găsesc la produsele care ies din stoc. În magazin, produsele la promoţie sunt semnalizate prin: 1 Price, Best Buy sau Promo. Astfel clienţii care doresc să economisească ştiu exact unde să caut. Economiseşti şi timp şi bani. Ce poate fi mai simplu? Clienţii sunt cu siguranţă încântaţi. 

Dacă tot nu ai găsit ceea ce căutai, poţi să verifici oferta magazinelor similare epantofi.ro, Ecco, Deichmann, Decathlon, Bonprix, Bershka, ABOUT YOU , pentru oferte mai potrivite.

PUBLICITATE


PUBLICITATE