15 zile 13:52:22
PUBLICITATE

Cel - catalogul săptămânii

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Cel valabil de la 05.10.2020

Catalog nou

05.10. - 06.11.2020

CEL

Catalogul CEL

În această epocă de mari schimbări în domeniul tehnologiei, cei care au avut curajul să-și deschidă o afacere în acest domeniu nu au dat greș. Este și cazul magazinului Cel, care a luat ființă în anul 2004, primele vânzări înregistrându-se în anul următor, când s-au eliminat accizele la camerele foto. CEL este în principal un magazin online care vinde produse din sfera tehnologiei informațiilor și a comunicațiilor. Un catalog CEL propriu-zis nu există, dar pentru cele mai noi oferte Cel, puteți accesa ușor prima pagină a site-ului aici, unde veți găsi și cele mai atractive oferte pentru anul în curs 2020 și luna în curs Noiembrie.

Magazinul CEL online

În prezent magazinul este administrat de compania Corsar Online SRL, capitalul este românesc 100%, iar Tiberiu Pop este CEO-ul companiei și unicul asociat. Așa cum am menționat mai sus, primele vânzări au constat în aparate foto, apoi au urmat laptopuri și monitoare LCD, și GPS-uri. În prezent, cele mai importante categorii de produse care sunt vândute de Cel online includ tablete și telefoane mobile, laptopuri și monitoare LCD. Partenerii de afaceri de top ai acestei firme sunt bineînțeles furnizorii predominanți de produse IT&C din țara noastră, ca de exemplu Scop Computers, RHS, Elko. În plus, Cel este dealer autorizat pentru o mulțime de branduri de renume mondial, și aici enumerăm nume faimoase ca: Acer, Asus, Dell, Microsoft, Intel, HP, Samsung, etc.

Fie că sunteți în căutarea unui nou produs tehnologic pentru casă, a unui cadou pentru copii sau vreți un produs de îngrijire corporală, la Cel online veți avea mari șanse să găsiți ceea ce căutați. Nu va fi dificil să vă îndrăgostiți imediat de pagina magazinului online www.cel.ro. Analizând site-ul, veți observa și dumneavoastră că sunt foarte multe avantaje dacă vă hotărâți să achiziționați ceva nou de aici. În primul rând, oferta de produse nu este deloc medie, ci este una foarte generoasă. Ce putem cumpăra mai exact de aici? Dechidem pagina web și în partea stângă avem înșiruite clar categoriile de produse. În partea de sus tronează produsele de succes: laptopuri, tablete, telefoane mobile, calculatoare, imprimante. Lista continuă cu electrocasnice mari și mici, articole sportive și pentru sănătate și îngrijire personală, cosmetice, ceasuri, produse pentru copii. În categoria NOU avem la dispoziție articole de bricolaj, pentru casă și grădină și mobilă și decorațiuni. În al doilea rând, în partea centrală a site-ului, frumos așezate, se derulează ultimele oferte Cel. Astfel ne putem orienta mai ușor pentru a alege cele mai convenabile articole. Mai ales, vânătorii de oferte vor aprecia următoarele benzi cu cele mai vândute produse, puțin mai jos pe pagină. Un al treilea avantaj este acela că vom găsi articolele preferate ordonate organizat și în funcție de firma producătoare. Mai exact, începând cu Acer până la Zuper, în ordine alfabetică, sunt înșiruite minuțios toate companiile prezente în magazinul CEL online. Un alt avantaj este numărul mare de modalități de plată. Mai exact, puteți plăti în numerar, ramburs (la livrare), prin card, prin rate (cu diferite carduri), rate online sau ordin de plată.

Economisiți bani cu CEL

Oriunde alegeți să cumpărați în mediul online, cu siguranță veți găsi prețuri pentru toate buzunarele. De exemplu, oferta Cel răspunde necesității de a oferi și prețuri mici prin promoții înnoite frecvent pe prima pagină, prin diverse reduceri sau lichidări de stoc. Dacă nu ați găsit ce căutați, puteți să accesați și alte magazine din aceeași categorie, precum Internity, Germanos, Flanco, evoMag, Emag, Domo, Altex. Cumpărând cu Cel.ro, beneficiați de viteză la transport, de posibilitatea verificării coletului la primire, dacă alegeți această opțiune, și multe alte suprize.

PUBLICITATE


PUBLICITATE