Catalog Decathlon Octombrie 2020

Cataloagele curente Decathlon pentru această săptămână. Nu pierde nicio ofertă specială.

Cataloagele curente Decathlon

Previzualizarea de cataloage Catalog Scootering din lanț Decathlon valabil de la 01.09.2020

Catalog Scootering

01.09. - 30.09.2020

Previzualizarea de cataloage Covid 19 din lanț Decathlon valabil de la 27.03.2020

Covid 19

de vineri 27.03.2020

PUBLICITATE

Către magazin

Intrare

Decathlon catalogul

Pliante Decathlon

Brandul Decathlon este unul foarte cunoscut printre pasionaţii de sport. Dar ofertele Decathlon nu sunt doar pentru aceştia. Adresându-se publicului larg, câştigă clienţi prin diversitatea produselor oferite. Dacă răsfoim un catalog Decathlon, vom fi plăcut surprinşi să aflăm că oferta Decathlon include produse pentru peste 70 de sporturi Ce altceva ţi-ai mai putea dori? Broşurile Decathlon ne ţin la curent cu ultimele noutăţi. Catalog Scootering de 01.09.2020. Cataloagele Decathlon sunt create pentru un sezon, aşa că putem să le răsfoim liniştiţi, valabilitatea lor fiind de lungă durată.

Informaţii despre Decathlon

Magazinele Decathlon sunt foarte bine reprezentate pe piaţa din România, cu o prezenţă în marile oraşe ale ţării. Cu o prezenţă în 24 de oraşe, brandul Decathlon este întro continuă expansiune. 

Orele de deschidere sunt destul de generoase, care oferă posibilitatea clienţilor să facă cumpărături fară griji. Orice tip de mişcare ţi-ai dori să faci, fie afară sau înăuntru, cu siguranţă vei găsi ceva potrivit în ofertele Decathlon. Pentru piaţa locală, este cea mai mare diversitate de produse sportive întrun singur loc. 

Economiseşte cu Decathlon

Magazinul este generos cu clienţii, reducerile Decathlon fiind constante. Mai multe de atât, există mai multe tipuri de carduri pentru clienţii fideli. Te ajută să economiseşti în timp ce faci cumpărături.  

Dacă nu ai norocul să ai un magazin fizic în oraşul în care locuieşti, nici o problemă, există şi opţiunea de a comanda online. Răsfoieşti doar catalogul Decathlon, îţi alegi produsele dorite şi plasezi comanda. Nimic mai simplu. Comanda va ajunge la tine în câteva zile şi te vei putea bucura de produsele alese. Site-ul magazinul este: www.decathlon.ro.

Un pont pentru super reduceri: verifică secţiunea Final de colecţie. Acolo găseşti produse care mai sunt puţine şi magazinul doreşte să le scoată din colecţie. Reducerile sunt substanţiale, şi varietatea produselor e ridicată. Cine ştie? Poate găseşti ceea ce era deja pe lista de cumpărături sau te pregăteşti pentru sezonul următor. La aşa preţuri, e greu să rezişti. 

Dacă vrei să faci un cadou unui prieten sau unei rude, fie el împătimit al sportului sau nu, în multitudinea de oferte Decathlon sigur vei găsi ceva potrivit. În România, brandul este apreciat de clienţi nu doar pentru diversitatea ofertelor Decathlon, ci şi pentru calitatea produsele. Clienţii sunt mulţumiţi de raportul calitate- preţ, care este unul foarte bun. Simţi că economiseşti cumpărând produse de calitatea din catalogul Decathlon. 

Dacă tot nu ai găsit ceea ce căutai, poţi să verifici oferta magazinelor similare  Fashion Days, epantofi.ro, Ecco, Deichmann, Bonprix, Bershka, ABOUT YOU , pentru oferte mai potrivite.

 

 
PUBLICITATE


PUBLICITATE