Altex catalog - oferte săptămânii

Cataloagele curente Altex pentru această săptămână. Nu pierde nicio ofertă specială.

Cataloagele curente Altex

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Altex valabil de la 28.05.2020

Catalog nou

28.05. - 07.06.2020

Previzualizarea de cataloage Produsele preferate la cele mai mici preturi din lanț Altex valabil de la 21.05.2020

Produsele preferate la cele mai mici preturi

21.05. - 27.05.2020

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Altex valabil de la 07.05.2020

Catalog nou

07.05. - 13.05.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Altex valabil de la 30.04.2020

Catalog nou

30.04. - 07.05.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Altex valabil de la 23.04.2020

Catalog nou

23.04. - 30.04.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Altex valabil de la 16.04.2020

Catalog nou

16.04. - 23.04.2020

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Altex valabil de la 19.03.2020

Catalog nou

19.03. - 01.04.2020

Altex catalogul

Informații de bază

Altex este unul dintre cele mai vechi branduri de electrocasnice de pe piața din România. Firma a fost înființată în 1992, iar magazinele au început să se deschidă, din ce în ce mai multe, mai mari și au ajuns la mare căutare, de la an la an. În 2015, compania avea deja 106 magazine și anunța noi planuri de expansiune. Altex este retailerul care promite constant cele mai mici prețuri pentru produse electrocasnice, în contextul unei competiții acerbe pe piață. Sunt incluse servicii de livrare, precum și sfatul specialiștilor din magazin. Nu este de mirare că primul lucru pe care îl fac românii atunci când au nevoie de un produs electrocasnic este să se uite prin catalog Altex pentru a găsi cel mai mic preț.

Categorii de produse

În cei 26 de ani de când compania este pe piață, a avut posibilitatea de a clădi cea mai mare gamă de produse electronice și electrocasnice. Printre categoriile de produse vândute enumerăm: gadgeturi (tablete și telefoane), produse IT (laptop, desktop, încărcătoare, SSD-uri, harduri externe și alte accesorii), produse de gaming (console și jocuri, jucării electronice interactive de ultimă oră), sisteme de entertainment (TV și sisteme de home cinema, sisteme audio, sisteme video), sisteme de climatizare pentru casă (aer condiționat, boilere, centrale termice, ventilatoare, reșouri), electrocasnice mari (frigidere, combine, mașina de spălat, aragaze, hote), electrocasnice mici (microunde, blendere, mixere, toastere, prăjitoare de pâine) etc. Ar fi multe de spus despre produsele găsite printre ofertele Altex, dar mai bine vă lăsăm să le descoperiți singuri.

Reducerile Altex

Altex a vrăjit milioane de consumatori români cu oferta sa. Retailerul de electrocasnice a făcut promisiunea „celui mai mic preț” de pe piață și s-a angajat să plătească de două ori diferența, dacă cineva găsește în alt loc o ofertă mai bună. Această politică i-a atras pe clienții care, atunci când au nevoie de produse electronice, prima dată verifică în stocurile celor de la Altex. Ochii în patru după oferte Altex este o atitudine deja cunoscută, mai ales în perioadele de reduceri sau în perioadele de sărbători.

Când sunt ofertele Altex la mare căutare?

Nu există un moment anume când ar fi bine să vânați ofertele din ultimul catalog Altex. Însă, există vârfuri de sezon pentru acest retailer, vârfuri pe care le cunoaște cam toată lumea. Perioada sărbătorilor este o oportunitate bună pentru cadouri electronice, perioadele de reduceri și perioadele în care oamenii își reînnoiesc locuințele ar fi unele dintre aceste momente.

De ce să urmărim oferta Altex?

Deși magazinele Altex au suprafețe generoase, retailerul tot nu reușește să expună toate produsele aflate în ofertă. Mai mult, desele reduceri de prețuri prezintă interes pentru potențialii clienți. Pentru că cine nu ar vrea să știe atunci când cel mai mic preț de pe piață beneficiază de încă o reducere? Și cum putem afla de aceste reduceri? Din catalog Altex, desigur!

Dacă sunteţi în căutare de informaţii precum orele de funcţionare sau anumite filiale, vă recomandăm să vizitaţi site-ul oficial www.altex.ro.

PUBLICITATE


PUBLICITATE