Altex catalog - oferte săptămânii

Cataloagele curente Altex pentru această săptămână. Nu pierde nicio ofertă specială.

Cataloagele curente Altex

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Altex valabil de la 24.09.2020

Catalog nou

24.09. - 30.09.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Altex valabil de la 17.09.2020

Catalog nou

17.09. - 23.09.2020

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Altex valabil de la 10.09.2020

Catalog nou

10.09. - 16.09.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Altex valabil de la 03.09.2020

Catalog nou

03.09. - 09.09.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Altex valabil de la 27.08.2020

Catalog nou

27.08. - 02.09.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Altex valabil de la 20.08.2020

Catalog nou

20.08. - 26.08.2020

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Altex valabil de la 13.08.2020

Catalog nou

13.08. - 19.08.2020

Altex catalogul

Pliante Altex

Chiar dacă oferta Altex este una diversificată, ceea ce rămâne caracteristic (şi ceea ce cunoaşte clientul ca şi reprezentativ) este oferta Altex de electrocasnice.

De aceea, cataloagele Altex Catalog nou au o perioadă de valabilitate de o săptămână 24.09.2020 - 30.09.2020, pentru că şi investiţia în produse este de durată. Nu ne schimbăm în fiecare zi maşina de spălat sau televizorul, de aceea vrem să ne acordăm timp pentru a verifica şi analiza specificaţiile produsului, care să corespundă nevoilor noastre.

Doriţi să vă cumpăraţi electrocasnice noi pentru bucătărie? Sau aveţi nevoie de un telefon nou? O privire pe noul catalog Altex aici vă poate ajuta să găsiţi ceea ce căutaţi.

Informaţii despre Altex

Altex este o companie autohtonă prezentă pe piaţa din România, care comercializă produse electrocasnice şi electronice. Brandul a avut o perioadă de regres, specifică companiilor care au o durată mai lungă de viaţă( compania a fost înfiinţată în 1992, când se puneau bazele capitalismului în România), dar ultimii ani au însemnat o perioadă de dezvoltare şi extindere( Compania reuneşte peste 4000 de angajaţi). Magazinele Media Galaxy fac parte din aceeaşi umbrelă. Primul magazin fizic a fost înfiinţat în anul 1993, în oraşul Piatra Neamţ.

Însă gama de produse a depăşit produsele clasice precum frigiderele şi maşinile de spălat. 

Oferta Altex cuprinde: Telefoane şi tablete; Laptop, Desktop, IT Birotica;Gaming, Jocuri;TV Audio-Video, Foto; Curăţenie şi Întreţinere casă; Climatizare; Electrocasnice mar; Electrocasnice mici, Menaj; Apa, vin, Bere, Cafea; Cosmetice, îngrijire personală; Bebeluşi, Copii, Jucării, Lego; Casă, Sanitare, Bricolaj; Auto, Moto, Anvelope; Voiaj, Sport şi Vacanţă. 

Pe scurt, tot ce aveţi nevoie pentru dumneavoastră şi familia dumneavoastră.Magazinul oferă frecvent promoţii la produsele Altex, aşa că e bine să fiţi la curent cu noutăţile Altex. 

Prin reţeaua de magazine fizice, Altex înglobeşte oferta pentru a oferi o experienţă completă clienţilor. Cu peste 100 de magazine în toată ţara, Altex deserveşte atât centrele mari, cât şi oraşele mici, unde oferta este cu atât mai apreciată.

Economiseşte cu Altex

O metodă bună de a economisi cu Altex, este să participaţi la evenimentele Black Friday Altex. Reducerile sunt anunţate din timp, iar promoţiile pot să dureze şi o lună. Astfel, economisiţi la produse electrocasnice sau electronice, unde reducerile pot să însemne mulţi bani rămaşi în buzunarul dumneavoastră.

Pe partea de finanţare, Altex oferă mai multe variante clienţilor interesaţi de reducerile Altex. Puteţi opta pentru Rate online Credex, Credit în magazin sau Carduri de credit. 

Prima variantă este disponibilă doar pe Altex online altex.ro, iar metoda este una simplă. A doua variantă implică creditare instant pentru orice produs, pentru momentele când aveţi o nevoie urgentă. Cardurile de credit sunt deja o opţiune clasică, cu dobândă 0. În funcţie de banca la care are cont clientul, variantele sunt numeroase. 

Pentru a prinde startul promoţiilor, puteţi să vă abonaţi la newsletter, pentru a fi la curent cu toate reducerile şi pentru a nu pierde produse de interes. 

Dacă însă tot nu aţi găsit ceea ce căutaţi, puteţi să verificaţi oferta magazinelor similare Internity, Germanos, Flanco, evoMag, Emag, Domo, Cel, pentru oferte mai potrivite pentru dumneavoastră. 

PUBLICITATE


PUBLICITATE