Hornbach - catalogul săptămânii

Cataloagele curente Hornbach pentru această săptămână. Nu pierde nicio ofertă specială.

Cataloagele curente Hornbach

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Hornbach valabil de la 11.09.2020

Catalog nou

11.09. - 04.10.2020

Previzualizarea de cataloage Covid 19 din lanț Hornbach valabil de la 16.04.2020

Covid 19

de joi 16.04.2020

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Hornbach valabil de la 19.08.2020

Catalog nou

19.08. - 30.08.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Hornbach valabil de la 06.07.2020

Catalog nou

06.07. - 02.08.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Hornbach valabil de la 01.06.2020

Catalog nou

01.06. - 05.07.2020

Previzualizarea de cataloage Pe locuri, fiți gata, construiți! din lanț Hornbach valabil de la 01.04.2020

Pe locuri, fiți gata, construiți!

01.04. - 30.04.2020

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Catalog nou Aprilie din lanț Hornbach valabil de la 01.04.2020

Catalog nou Aprilie

01.04. - 30.04.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou - Martie din lanț Hornbach valabil de la 02.03.2020

Catalog nou - Martie

02.03. - 29.03.2020

Hornbach catalogul

Catalogul Hornbach

Cu siguranță că printre magazinele din categoria Casă și grădină, magazinul Hornbach este unul dintre cele de top, fiind preferat de majoritatea celor ce construiesc. În paginile catalogului Hornbach veți găsi motto-ul Partenerul de încredere pentru orice proiect, și pe lângă nenumărate articole necesare construcțiilor, veți beneficia de servicii diverse, precum: finanțare, consiliere, croire perdele și surfilare, mixare vopsele și lacuri, transport și multe altele. Un alt motto care vă crește și mai mult încrederea și dorința de a răsfoi paginile celui mai recent catalog este Mereu prețuri mici! Garantat! Fără dubii, Fără momeli, Fără dezamăgiri. Puteți vedea toate acestea aici în paginile celui mai nou catalog Hornbach.

Produsele pe care le veți găsi de obicei în oferta Hornbach includ articole ca: marchize, profile PVC, pavaje, borduri, dale, țevi și accesorii pentru canalizări, lemne, scânduri, grinzi, articole pentru termoizolație, produse pentru acoperișul clădirilor, ferestre și uși. Sunt multe produse pe care le puteți cumpăra în sistem Drive In, și astfel veți scuti și timp și efort. De asemenea, sunt disponibile și produse precum betoniere, scări, remorci, și tot felul de articole diverse care sunt necesare în construcții și amenajări. Oferta curentă din Catalog nou este valabilă până la data de 11.09.2020 - 04.10.2020. 

 

Magazinele Hornbach

Hornbach reprezintă un ajutor la îndemână pentru cei ce vor să construiască ceva nou sau să repare o construcție sau o lucrare mai veche. Atât în magazinele cu materiale de construcții din țară, cât și în magazinul online de prezentare, toți lucrătorii de la Hornbach vă vor ajuta cu sfaturi și servicii pentru a duce lucrul la bun sfârșit. Magazinele Hornbach vă așteaptă în orașe importante din țară cum ar fi București, Brașov, Timișoara, Sibiu, cu un program de luni până duminică. 

Pentru a face comenzi în magazinul online, accesați www.hornbach.ro. La prima vedere, când veți accesa site-ul veți avea impresia că veți termina repede de răsfoit. Sunt doar trei etichete principale în partea stângă: Sortiment, Proiecte și Magazinul meu. Meniul Sortiment cuprinde produsele distribuite pe categorii precum Decorațiuni interioare și tablouri, Bucătărie, Zoo și acvaristică etc. Printre produsele căutate frecvent de clienții magazinului se numără aparatele și uneltele profesionale. Aici găsiți unelte de găurit, unelte și mașini de grădinărit, scule electrice profesionale. Meniul Proiecte abordează ghiduri neprețuite pentru diversele dumneavoastră proiecte, de la construcția casei până la grătare. În meniul Magazinul meu veți găsi informații importante diverse, printre acestea fiind inclus și catalogul Hornbach.

Horbach a debutat în anul 1968 când pentru prima dată un magazin de materiale de construcții a fost combinat cu unul care cuprinde produse pentru grădină. În momentul de față există filiale Hornbach în țări precum: România, Germania, Olanda, Suedia, Elveția, Cehia și altele.

Economisiți cu Hornbach

Înainte de a achiziționa produse pentru construcții, renovarea sau întreținerea casei, este indicat să aruncăm o privire și la alte magazine din aceeași categorie Casă și grădină. Cele mai cunoscute și apreciate la noi în țară sunt: Homelux, Elvila, Diego, Dedeman, Brico Depot, Black Red White, Ambient. Economiile pe care le veți face vor fi diverse. În primul rând, găsiți produse cu prețuri accesibile, și cel mai bine este să consultați produsele din oferta Hornbach unde veți găsi și reduceri la produsele Hornbach. În al doilea rând, economiile le veți simți și sub formă de timp prețios câștigat, deoarece alegând produsele Hornbach, aveți parte și de servicii de consiliere, și nenumărate sfaturi și ghiduri de lucru pas-cu-pas, să nu mai menționăm și avantajul transportului. În plus, în diferite perioade magazinul Hornbach vă pregătește surprize diverse și veți putea beneficia uneori de unele servicii gratuite, precum consiliere, servicii de coasere draperii, transport gratuit, etc. Așadar, pur și simplu consultați cât mai des ofertele și profitați de cele mai bune reduceri Hornbach potrivite pentru necesitățile dumneavoastră.

PUBLICITATE


PUBLICITATE