15 zile 13:17:28
PUBLICITATE

Hervis - catalogul săptămânii

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Hervis valabil de la 22.10.2020

Catalog nou

22.10. - 01.11.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Hervis valabil de la 08.10.2020

Catalog nou

08.10. - 18.10.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Hervis valabil de la 17.09.2020

Catalog nou

17.09. - 27.09.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Hervis valabil de la 27.08.2020

Catalog nou

27.08. - 13.09.2020

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Magazin din lanț Hervis valabil de la 20.08.2020

Magazin

20.08. - 30.08.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Hervis valabil de la 20.08.2020

Catalog nou

20.08. - 30.08.2020

Previzualizarea de cataloage Magazin din lanț Hervis valabil de la 16.07.2020

Magazin

16.07. - 26.07.2020

Hervis catalogul

Pliante Hervis

Pentru pasionaţii de sport, ofertele Hervis nu necesită prezentare. Cu vechime pe piaţa din România, şi nu numai, catalogul Hervis aici prezintă o ofertă completă în materie de articole sportive. 

Cataloagele Hervis sunt construite astfel încât să vă atragă atenţia asupra sporturilor care pot fi practicate în acel sezon. Ele au o valabilitate scăzută, 22.10.2020 - 01.11.2020 de doar o săptămână. Însă ofertele şi promoţiile sunt bogate şi cuprind toate categoriile de produse. Dacă vă doriţi un produs anume, puteţi răsfoi din timp cataloagele Hervis Catalog nou pentru a nu pierde din vedere produsul dorit. 

Informaţii despre Hervis

Hervis a intrat pe piaţa din România în anul 2007, fiind un brand de retail de articole sportive. Brandul a fost înfinţat în Austria, având o extindere rapidă în ţările vecine. Astăzi, găsim magazine Hervis în Austria, România, Cehia, Croaţia, Slovenia, Ungaria şi Germania. Ofertele Hervis atrag milioane de clienţi, interesaţi de sport. Magazinele Hervis în România sunt în număr de 41, deservind toate regiunile ţării, atât prin oraşele mari, cât şi prin cele mici. 

Promoţiile Hervis nu se adresează doar celor antrenaţi sau cu experienţă în practicarea unui sport. Poate doriţi să vă schimbaţi stilul de viaţă. Cel mai uşor mod de a intra în formă este să începeţi să practicaţi un sport. Şi aveţi de unde să alegeţi. Ofertele Hervis cuprind articole sportive pentru alergare, ciclism, fitness, înot,baschet,tenis,tenis de masă,volei,fotbal,badminton, box jocuri sportive sau pentru drumeţii şi ski. Fie că doriţi să practicaţi un sport în interior sau afară, aveţi acess la tot echipamentul necesar pentru a putea face acel sport. 

Hervis comercializă atât articole de copii, cât şi pentru adulţi. În sprijinul magazinelor fizice vine şi platforma online www.hervis.ro de unde puteţi comanda direct acasă la dumneavoastră. 

Mărcile prezente în cataloagele Hervis sunt mărci cu renume, preferate de clienţi, precum Adidas, Solomon, Converse, Asics, Benger, Kilimanjaro,Columbia, Puma, Reebok,Northfinder, KTM, şi mulţi alţii. 

Economiseşte cu Hervis

Doriţi să economisiţi în timp ce faceţi cumpărături? Hervis vă poate ajuta în acest sens. În primul rând, răsfoiţi frecvent ultimele cataloage Hervis, aici unde veţi putea găsi promoţii la articolele de sezon. 

În al doilea rând, site-ul Hervis vă oferă periodic oferte sub numele de preţuri speciale. Chiar dacă e Februarie, vă puteţi achiziţiona bicicleta mult dorită la un preţ scăzut. Poate e Octombrie, şi doriţi să vă pregătiţi deja de următorul sezon de ski. Achiziţionarea de articole când nu sunt în sezon, e o metodă inteligentă de a economisi bani doar printro modificare de comportament. 

Pentru şi mai multe reduceri, şi mai multe economii, puteţi să încercaţi şi opţiunea Pop up store, prezentă doar online. Aici aveţi access la şi mai multe produse, pe care puteţi să le primiţi direct la dumneavoastră acasă, fără să vă deplasaţi la magazin. 

O altă metodă de a economisi este să vă abonaţi la newsletter. Nu veţi avea doar access la mai multe promoţii şi reduceri, veţi primi şi un bonus la prima comandă efectuată. 

Dacă însă tot nu aţi găsit ceea ce căutaţi, puteţi să verificaţi oferta magazinelor similare epantofi.ro, Ecco, Deichmann, Decathlon, Bonprix, Bershka, ABOUT YOU, pentru oferte mai potrivite pentru dumneavoastră. 

PUBLICITATE


PUBLICITATE