Kaufland catalog - oferta săptămânii online

Cataloagele curente Kaufland pentru această săptămână. Nu pierde nicio ofertă specială.

Cataloagele curente Kaufland

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Kaufland valabil de la 27.05.2020

Catalog nou

27.05. - 02.06.2020

Previzualizarea de cataloage Covid 19 din lanț Kaufland valabil de la 01.04.2020

Covid 19

de miercuri 01.04.2020

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Brosura Bucureşti din lanț Kaufland valabil de la 27.05.2020

Brosura Bucureşti

27.05. - 02.06.2020

Previzualizarea de cataloage Brosura Odorheiu Secuiesc din lanț Kaufland valabil de la 27.05.2020

Brosura Odorheiu Secuiesc

27.05. - 02.06.2020

Previzualizarea de cataloage Brosura Tulcea din lanț Kaufland valabil de la 27.05.2020

Brosura Tulcea

27.05. - 02.06.2020

Previzualizarea de cataloage Brosura Miercurea Ciuc din lanț Kaufland valabil de la 27.05.2020

Brosura Miercurea Ciuc

27.05. - 02.06.2020

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Brosura Zalău din lanț Kaufland valabil de la 27.05.2020

Brosura Zalău

27.05. - 02.06.2020

Previzualizarea de cataloage Brosura Slatina din lanț Kaufland valabil de la 27.05.2020

Brosura Slatina

27.05. - 02.06.2020

Previzualizarea de cataloage Brosura Bistriţa din lanț Kaufland valabil de la 27.05.2020

Brosura Bistriţa

27.05. - 02.06.2020

Previzualizarea de cataloage Brosura Bucureşti din lanț Kaufland valabil de la 20.05.2020

Brosura Bucureşti

20.05. - 26.05.2020

PUBLICITATE

Kaufland catalogul

Informații de bază

Înființată în 1984 în Germania, compania Schwarz-Gruppe deține lanțul de magazine Kaufland, prezent în mai multe țări europene precum Polonia, România, Cehia, Croația și Bulgaria. Pe piața din România, compania a intrat în 2005 cu primul magazin deschis. De atunci, Kaufland a devenit unul dintre cei mai mari angajatori din țară, având peste 15.000 de angajați. Rolul principal al tuturor acestor oameni este de a se asigura că toți clienții găsesc în magazine acele oferte și produse pentru care au venit. Fie că au intrat în magazin pentru cumpărăturile săptămânale sau au aflat de reduceri și promoții din catalogul Kaufland.

Lumea Kaufland

Fie că este vorba de ciocolată belgiană, rissoto, sosuri speciale sau preparate fine precum cremă de muștar și unt cu sare de mare sau produse de zi cu zi, urmăriți oferta Kaufland. Acest hypermarket face oferte la cele mai multe dintre produsele de care aveți nevoie în mod curent sau în mod special. Și cum puteți afla de ele la timp? Consultând catalogul Kaufland de pe site-ul nostru, desigur!

De ce să urmărești ofertele Kaufland?

Pe cât de siguri sunteți că veți găsi tot ce doriți în magazinele Kaufland, la fel de siguri puteți fi și de faptul că vă puteți baza oricând pe materialele promoționale care vă anunță de introducerea unor game noi sau care vă atenționează că puteți găsi mărcile preferate la prețuri speciale. Iar dacă doriți să vă faceți cumpărăturile în timpul cel mai scurt, consultați catalogul Kaufland și alegeți chiar înainte de a ajunge în magazin.

 

Categorii de produse

Kaufland este cunoscut ca fiind brandul cu una dintre cele mai variate și de încredere game de produse. Știți că veți găsi tot ce aveți nevoie în catalogul Kaufland. Legume și fructe proaspete, conserve și compoturi, condimente, mix-uri pentru mâncăruri și produse de băcănie. Raionul de congelate este unul dintre cele mai extinse și vă aduce o mulțime de opțiuni în materie de produse de patiserie, pește, carne și legume congelate cu care vă puteți delecta tot anul.
Vă plac produsele pe care să le alegeți voi din galantar, fără restricții de gramaj impuse de producători? Perfect! Raionul de carne, mezeluri, brânzeturi și produse piscicole vă așteaptă!

Produse marcă proprie

Filozofia Kaufland se extinde la produsele marcă proprie, comercializate în mod exclusiv în rețea. Acestea au un preț accesibil și livrează calitate pe o piață în creștere constantă. Și aveți la dispoziție mai multe tipuri de produse marcă proprie! Pe toate le găsiți în catalogul Kaufland.

  • Exquisit - este gama de lux. Aceste produse vă oferă clipe de rafinament și produse cu adevărat speciale.
  • K-Bio – mâncarea sănătoasă și curată nu trebuie să fie mereu la supra-preț. Iar clienții Kaufland știu acest lucru cel mai bine pentru că au la îndemână acest brand.
  • K-Classic – produsele pentru care veniți la magazin în orice zi sunt disponibile și în varianta produsă special pentru Kaufland. Fie că aveți nevoie de mezeluri, produse de patiserie sau de băcănie.
  • K-Baby – îngrijirea bebelușului este pe mâini bune. Găsiți o gamă completă în catalogul Kaufland.
  • Take it veggie! – să fii vegetarian nu mai trebuie să fie o provocare dificilă pentru nimeni! Kaufland vă vine în ajutor cu delicioase sortimente vegetariene și vegane.
  • Cultura Vini – iar dacă optați pentru o cină mai specială, eventual cu produse din gama Exquisit, nu puteți să nu le combinați cu minunatele vinuri produse pentru Kaufland.
  • SWITCH ON – de încredere, ușor de manevrat, ușor de stocat și de folosit. Electrocasnicele Switch On se găsesc exclusiv în magazinele Kaufland și reprezintă un plus de utilitate la un preț rezonabil pentru cei care au nevoie de electrocasnice mici.
  • Vreau din România! – pentru clienții care nu se pot sătura de gustul bun de mâncare, ca la mama acasă! Bunătăți din România, produse special pentru Kaufland!

Pentru informaţii precum adresele filialelor şi orele de funcţionare, vă recomandăm să verificaţi site-ul oficial www.kaufland.ro.

PUBLICITATE


PUBLICITATE