15 zile 13:25:57
PUBLICITATE

Flanco - catalogul săptămânii + BLACK FRIDAY

Flanco- Black Friday

25.10. - 30.11.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Flanco valabil de la 30.04.2019

Catalog nou

30.04. - 07.05.2019

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Flanco valabil de la 14.04.2019

Catalog nou

14.04. - 04.05.2019

Flanco catalogul

Pliante Flanco

Cataloagele Flanco aduc oferte noi pentru pasionaţi tot la două săptămâni (astfel, clienţii nu pierd ofertele interesante sau reducerile atractive). Pliantul actual mai are o valabilitate de câteva zile 25.10.2020 - 30.11.2020, şi poţi să îl accesezi aici .

Cu toţii suntem cu gândul deja la sărbători şi ne preocupăm cu ce să îi surprindem pe cei dragi. Fie că ai deja o listă de cadouri de achiziţionat, sau ai nevoie de un pic de ajutor pentru a fi inspirat, poţi să răsfoieşti ultimul catalog pentru un plus de idei. 

Ce poţi achiziţiona de la Flanco? Produse din domeniul IT (de la electrocasnice mari, la electrocasnice pentru bucătărie, produse pentru îngrijirea personală, produse pentru îngrijirea locuinţei, la produse pentru maşina sau grădina, până la produse şi articole pentru copii). Poate îţi doreşti un spaţiu de fitness la tine acasă. Nici o grijă, la Flanco poţi să găseşti accesorii potrivite spaţiului de care dispui. 

Informaţii despre Flanco

Flanco a apărut pe piaţa din România în 1994, fiind un brand bine stabilit printre consumatorii români. Primul magazin a fost deschis în Bucureşti, magazinul extindându-se în toată ţara.

Astăzi, brandul Flanco are sub cupolă peste 150 de magazine, cu o prezenţă în peste 110 oraşe. Mai mult de atât, clienţii se pot bucura de un magazin online pentru cumpărăturile dorite. 

Brandul a cunoscut şi momente de cumpănă şi stagnare, însă astăzi este un important jucător în domeniul electronic. Telefoane, televizoare, maşini de tuns iarba, trotinete electrice, role sau patine, roboţi de bucătărie, aparate de cafea, sau aspiratoare. Sunt doar o mică parte din produsele pe care le poţi găsi odată ce le treci pragul. Probabil vei fi surprins plăcut să găseşti produse la care nici nu te-ai fi gândit că ai nevoie de ele.

Informaţiile despre campaniile actuale cât şi ultimele reduceri pot fi accesate pe site-ul magazinului, www.flanco.ro

Economiseşte cu Flanco

Flanco a dat startul Black Friday în România anul acesta, oferind reduceri din luna octombrie. Campania de reduceri Flanco se desfăşoara în perioada 25 octombrie- 23 noiembrie. Timp de o lună, putem achiziţiona produsele dorite la reduceri semnificate( au fost afişate reduceri de până la 80 la sută).  Fiind unii dintre pionerii Black Friday în România, îşi diversifică oferta în fiecare an. Oferta actuală poate fii vizionată aici

Mai mult de atât, Flanco oferă clienţilor multiple metode de a achiziţiona produse, precum oferirea de carduri de credit( cu până la 36 de rate fără dobândă sau credite online cu multiple opţiuni de plată, adresându-se persoanelor care nu doresc un card de credit şi vor să scape de grija plătirii ratelor. 

Sună interesant? Te gândeşti la cineva drag care ştii că îşi doreşte să îşi schimbe telefonul? Sau tot vroiai să îi faci cadou mamei tale un aparat de bucătărie? Nu mai aştepta. Caută ultimul catalog cu reduceri Flanco. Flanco- Black Friday

Sigur vei găsi ceva pe gustul tău sau pe gustul familiei.

Dacă însă tot nu ai găsit ceea ce căutai, poţi să verifici oferta magazinelor similare  Internity, Germanos, evoMag, Emag, Domo, Cel, Altex, pentru oferte mai potrivite pentru tine.

Flanco BLACK FRIDAY 2020

Pregătește-te pentru sărbătoarea cumpărăturilor din timp fiindcă Black Friday 2020 se apropie cu pași repezi! Fie că dorești să îți iei un smartphone nou sau un laptop mai bun, sau poate pe amândouă, dar și multe alte electronice, electrocasnice și articole IT, Flanco îți dă posibilitatea să cumperi produse de top la prețuri de vis! Dacă dorești să consulți și alte oferte de Black Friday, răsfoiește Flanco catalog de oferte direct pe Catalomat.ro, în categoria Electronice, începând cu 25.10.2020. Nu e nevoie să mergi la magazin pentru a prinde cele mai bune prețuri, deoarece Black Friday + Cyber Monday vin în confortul casei tale cu oferte la produsele tale favorite, pe care le poți consulta online în catalogul Black Friday!
PUBLICITATE


PUBLICITATE