Domo - catalogul săptămânii

Cataloagele curente Domo pentru această săptămână. Nu pierde nicio ofertă specială.

Cataloagele curente Domo

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Domo valabil de la 07.09.2020

Catalog nou

07.09. - 07.10.2020

PUBLICITATE

Domo catalogul

Pliante Domo

Pliantele Domo oferă promoţii clienţilor pe o perioadă de câteva săptămâni. În funcţie de perioada din an şi de promoţiile existente, această valabilitate poate varia. Puteţi să vizualizaţi ultimul catalog Domo aici Catalog nou.

Doriţi să achiziţionaţi produse electronice noi sau produse pentru casă? Accesaţi ultimele cataloage Domo pentru a vizualiza promoţiile şi pentru a vă putea face un buget aici.

Informaţii despre Domo

Brandul Domo conţine electrocanice, electronice si produse IT. Compania a fost înfiinţată în 1994.

În anul 2009, compania a fuzionat cu Electro World din Ungaria, extindându-se peste hotare. Ţinând cont de tendinţe, şi din dorinţa de a îşi dezvolta portofoliul, astăzi, sub umbrela Domo, clienţii pot să găsească o gamă largă de produse, precum: laptopuri, calculatoare, electrocasnice mari şi mici, dar şi produse care surprind clientul, din domeniul: hobby, sport şi alimentaţie, parfumuri şi cosmetice, produse pentru copii şi bebeluşi, şi chiar produse de grădinărit. 

Pentru o prezentare completă, puteţi accesa site-ul web, www.domo.ro. unde găsiţi toate aceste categorii, şi altele.

Magazinele Domo au cunoscut o extindere în toată ţara. În anul 2011, se găseau 132 de Magazine Domo. În anul 2015, mai erau doar 75 de magazine fizice în ţară. Apoi, retailerul a schimbat politica şi a închis toate magazinele fizice, rămânând doar cel online. Astăzi, magazinele au fost preluate de competitorii, iar clienţii Domo pot să achiziţioneze produsele de pe site-ul companiei. 

Trecerea la online a însemnat o fluidizare a produselor disponibile. Dacă în magazinele Domo, oferta disponibilă fiind una restrânsă, optând pentru realizarea cumpărăturilor online, aveţi o gamă largă de produse pe care le puteţi achiziţiona( cu condiţia, binenţeles, să se afle în stoc).

Economiseşte cu Domo

Promoţiile Domo te ajută să economiseşti în timp ce faci cumpărături. Axându-se doar pe zona de online, puteţi vizualiza produsele, compara caracteristici, şi să alegeţi produsul potrivit nevoilor dumneavoastră din comfortul propiei case. 

Pentru a putea oferi clienţilor promoţii Domo cât mai atrăgătoare, retailerul oferă produse resigilitate şi refurbished (Dacă aveţi o listă lungă de produse de înlocuit, puteţi să trageţi un ochi şi în această categorie). Compania înţelege posibilele reticenţele în ceea ce priveşte comerţul şi plata online, de aceea aveţi posibilitatea să deschideţi coletul chiar la livare, să vă asiguraţi de calitatea produselor primit. Binenţeles, obiectele oferite vin împreună cu o garanţie, informaţii despre care puteţi afla mai multe pe site.

Pentru a oferi clienţilor şi mai multe beneficii, în magazinul online Domo puteţi achiziţiona şi în rate fără dobândă. E o facilitate avantajoasă când doreşti să îţi amenajezi casă, sau unul dintre electrocasnice se strică şi e nevoie de o înlocuire rapidă a acestuia. Iar această facilitate este oferită prin sprijinul a mai multor bănci, şi aveţi posibilitatea să alegeţi banca potrivită pentru dumneavoastră. 

Nu mai staţi pe gânduri. Răsfoiţi ultimul catalog Domo - Catalog nou

S-ar putea să găsiţi exact produsul de care aveţi nevoie pentru dumneavoastră sau pentru familia dumneavoastră la un preţ avantajos. Nu aţi dori să pierdeţi această ofertă. 

Dacă însă tot nu aţi găsit ceea ce căutaţi, puteţi să verificaţi oferta magazinelor similare Internity, Germanos, Flanco, evoMag, Emag, Cel, Altex, pentru oferte mai potrivite. 

PUBLICITATE


PUBLICITATE