15 zile 13:47:56
PUBLICITATE

Catalog H&M Romania 2020

Previzualizarea de cataloage Halloween din lanț H&M valabil de la 01.10.2020

Halloween

01.10. - 31.10.2020

Previzualizarea de cataloage New in Women din lanț H&M valabil de la 01.10.2020

New in Women

01.10. - 31.10.2020

Previzualizarea de cataloage Soft & Cosy din lanț H&M valabil de la 01.10.2020

Soft & Cosy

01.10. - 31.10.2020

Previzualizarea de cataloage New in Men din lanț H&M valabil de la 01.10.2020

New in Men

01.10. - 31.10.2020

PUBLICITATE

H&M catalogul

Pliante H&M

Doriţi să vă reînnoiţi garderoba? Vă planificaţi următorul concediu? Cataloagele H&M vin în atenţia clienţilor cu ofertă de îmbrăcăminte şi multe altele. Cu o valabilitate ridicată, de o lună de zile (01.10.2020 - 31.10.2020), revistele H&M sunt gândite să creeze un proces de alegere cât mai uşor. De aceea, numărul de cataloage disponibile este unul ridicat aici.

Înţelegând lipsa timpului şi nevoile diferite, cataloagele H&M disponibile sunt: Top Rated- unde găsiţi produsele cele mai căutate, Women’S New Arrival, unde este prezentată noua colecţie pentru dame, Men’s New Arrival, Kids, unde părinţii pot să găsească articole pentru cei mici, Divided, Fancy Dress, şi Studio Collection, unde găsim piesele casei de modă. Astfel, toată lumea poate să găsească ce are nevoie cu un singur click aici Halloween.

Informaţii despre H&M

H&M este o companie de retail, origine suedeză, cu sediul în Stockholm, cu o prezenţă globală şi întro continuă extindere pe pieţe noi. Succesul său i-a adus poziţia a treia ca retailer la nivel global.

H&M România a apărut pe piaţă în 2011, cu un prim magazin în Bucureşti, cu o extindere rapidă la nivel naţional( până în anul 2015, existau deja 38 de magazine în România.) Astăzi, reţeaua se extinde la 58 de magazine, prezente atât în oraşele mari, cât şi în cele mai mici. 

Compania este implicată în proiecte de sustenabilitate, având chiar o linie de îmbrăcăminte centrată pe acest concept, şi anume: Conscious, colecţie care are la bază ideea de a crea un business sustenabil.

Ofertele H&M pot fi achiziţionate sau vizualizate şi în magazinul online. Acesta poate fi vizualizat aici: www2.hm.com.

Brandul nu s-a axat doar pe segmentul de imbrăcăminte, ci au creat şi o linie de produse, numite H&M Home, unde puteţi găsi tot ce vă doriţi pentru casă, de la perdele de duş, prosoape, obiecte de porţelanuri, covoare, pături, la sorţuri şi obiecte de bucătărie. Tot ce aveţi nevoie pentru a vă realiza o oază de relaxare şi comfort la dumneavoastră acasă. 

Reducerile H&M Noiembrie 2020 sunt deja aici, disponibile pentru dumneavoastră.

Economiseşte cu H&M

E simplu să economiseşti cu H&M România. Există o întreagă colecţie care are ca scop economisirea, şi anume Basics. Această linie cuprinde piese de îmbrăcăminte de bază, şi au preţul cel mai scăzut. 

O altă metodă de economisire sunt promoţiile oferite tot anul. La secţia promoţii, pe site-ul companiei, se găsesc frecvent articole din toate categoriile la preţuri mult mai mici. După sezon, preţurile pot să ajungă până la o treime din cel iniţial, ajutându-vă astfel să economisiţi o sumă importantă de bani. 

Mai mult decât atât, H&M este o companie atentă la mediul înconjurător. Brandul încurajează clienţii să economisească şi prin reciclarea produselor pe care nu le mai foloseşti. Puteţi să vă prezentaţi la magazinul H&M cu haine pe care nu le mai utilizaţi( nu contează de unde au fost achiziţionate) şi veţi primi un bon cu reduceri pentru următoarele cumpărături. Iar pentru comenzile online, livrarea şi returul produselor se realizează gratuit. 

Dacă însă tot nu aţi găsit ceea ce căutaţi, puteţi să verificaţi oferta magazinelor similare epantofi.ro, Ecco, Deichmann, Decathlon, Bonprix, Bershka, ABOUT YOU, pentru oferte mai potrivite pentru dumneavoastră. 

PUBLICITATE


PUBLICITATE