Catalog CARREFOUR 14.11.2019 > Oferta BLACK FRIDAY 2019
1 zi 04:57:02
PUBLICITATE

Carrefour catalog nou – ofertele săptămânii + BLACK FRIDAY

Previzualizarea de cataloage Catalog alimentar din lanț Carrefour valabil de la 07.11.2019

Catalog alimentar

07.11.2019 - 13.11.2019

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Moda cu chef de iarna! din lanț Carrefour valabil de la 31.10.2019

Moda cu chef de iarna!

31.10.2019 - 13.11.2019

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Carrefour valabil de la 13.11.2019

Catalog nou

de miercuri 13.11.2019

Previzualizarea de cataloage Jucarii petru cei mici! din lanț Carrefour valabil de la 07.11.2019

Jucarii petru cei mici!

07.11.2019 - 26.11.2019

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Cauti ceva proaspat? din lanț Carrefour valabil de la 24.10.2019

Cauti ceva proaspat?

24.10.2019 - 30.10.2019

Previzualizarea de cataloage Catalog alimentar din lanț Carrefour valabil de la 24.10.2019

Catalog alimentar

24.10.2019 - 30.10.2019

Carrefour catalogul

Informații de bază

Carrefour este lider de categorie în Europa și este pe locul doi la nivel mondial, cu peste 9500 de magazine în peste 25 de țări. Primul hypermarket din România a fost deschis în 2001, numărul acestora crescând la 344 de magazine (hypermarket-uri, supermarket-uri și magazine de proximitate) în 2019. Nu este de mirare că brandul a devenit sinonim cu conceptul de cumpărături pentru familie, locul unde totul se găsește la prețul cel mai bun, în formatul cel mai accesibil și într-o gamă foarte variată. De asemenea, nu este de mirare că printre cele mai căutate cataloage se află și catalogul Carrefour.

De ce să urmăriți ofertele Carrefour?

Fie că sunteți interesați de oferta generală, de produse pentru casă, de produse alimentare, fie că doriți să faceți stocul la prețurile cele mai bune, de toate acestea aflați din materialele promoționale. Aveți catalogul săptămânal, catalogul cu oferte speciale, precum și cataloage pe categorii. Vreți rechizite, trotinete, obiecte de grădinărit, produse de patiserie, carne și pește? Le găsiți pe toate. Iar când vreți să studiați ofertele în liniște, noi vă aducem fiecare catalog Carrefour în formatul cel mai accesibil.

Categorii de produse

Carrefour nu este un magazin. Carrefour este un hypermarket prin excelență, cel mai mare lanț din Europa și principala opțiune a milioane de români. Aici găsiți orice, de la produse de papetărie, becuri și produse pentru curățat mașina, cărți, jucării, accesorii pentru casă și grădină, băuturi, mâncare și produse pentru animale, cosmetice și produse pentru menaj. Un coș de cumpărături plin de la Carrefour înseamnă o casă cu de toate! Și ce poate fi mai util când vine vorba de atâtea produse dacă nu oferte, reduceri și promoții speciale, anunțate în catalogul Carrefour.

Marca proprie

Căutați prețuri cât mai avantajoase pentru toate cumpărăturile dumneavoastră? Oricât de mari ar fi, la Carrefour există mereu o ofertă imbatabilă. Iar dacă un brand cunoscut nu pregătește consumatorilor vreo surpriză, vă puteți baza mereu pe produsele marca proprie de la Carrefour. O combinație inspirată de preț accesibil și calitate, într-o gamă largă. Pentru mai multe informații, urmăriți catalogul Carrefour.

Rețea de magazine și cataloage speciale

Carrefour este un hypermarket de încredere pentru mulți români. Oferta variată, multitudinea de branduri pentru fiecare categorie de produs și prețurile avantajoase sunt completate de o vastă rețea de magazine, întinsă în întreaga țară. Oricine a călcat măcar o dată într-un magazin Carrefour pentru a-și face cumpărăturile necesare la prețurile cele mai bune și pentru a beneficia de reduceri și oferte.

Sunteți pe fugă și ați avea nevoie de câteva lucruri pentru casă, dar nu aveți timpul necesar pentru a parcurge rafturile unui hypermarket? Nu-i nimic. Carrefour vă pune la dispoziție rețeaua de magazine Express și Market. Astfel, conceptul de accesibilitate și oferta generoasă de la Carrefour se traduce în magazinele de proximitate pe care vă puteți baza oricând. Mai mult, și acestea au oferte de care puteți afla în fiecare catalog Carrefour în parte.

Pentru informaţii precum adresele filialelor şi orele de funcţionare, vă recomandăm să verificaţi site-ul oficial www.carrefour.ro.

 

Carrefour BLACK FRIDAY 2019

Black Friday 2019 este aici! Carrefour vine în mod regulat cu reduceri noi în fiecare an la marile vânzări de Black Friday. Pe site-ul nostru, veți găsi cel mai recent Carrefour fluturaș numit "Catalog alimentar” valabil de la 07.11.2019. Profitați la maxim de el! Reducerile de Black Friday Carrefour 2019 sunt aici! Economisiți bani cu noi! Dacă așteptați cu nerăbdare această perioadă specială, pregătiți-vă pentru a face cumpărături urmărind noile pliante de Black Friday! Reducerile se aplică nu numai la secțiunea "Supermarketuri”, ci la întreaga gamă de produse pe care o puteți găsi pe site-ul nostru.

PUBLICITATE


PUBLICITATE