Dedeman catalog - ofertele săptămânii

Cataloagele curente Dedeman pentru această săptămână. Nu pierde nicio ofertă specială.

Cataloagele curente Dedeman

Previzualizarea de cataloage Coronavirus din lanț Dedeman valabil de la 26.03.2020

Coronavirus

de joi 26.03.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog Calarasi din lanț Dedeman valabil de la 23.09.2020

Catalog Calarasi

23.09. - 30.09.2020

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Catalog Ghencea din lanț Dedeman valabil de la 18.09.2020

Catalog Ghencea

18.09. - 30.09.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog Bilingv din lanț Dedeman valabil de la 10.09.2020

Catalog Bilingv

10.09. - 30.09.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Dedeman valabil de la 10.09.2020

Catalog nou

10.09. - 30.09.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog Lugoj din lanț Dedeman valabil de la 04.09.2020

Catalog Lugoj

04.09. - 30.09.2020

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Bilingv din lanț Dedeman valabil de la 13.08.2020

Bilingv

13.08. - 09.09.2020

Dedeman catalogul

Catalogul Dedeman

E greu să intri în oricare din magazinele Dedeman și să ieși de acolo cu mâinile goale. În plus, este foarte tentant să răsfoiești un catalog Dedeman, mai ales când vezi toate ofertele prezentate într-un mod atrăgător. Sunt puține lucruri din categoria Casă și grădină de care ai putea avea nevoie și pe care să nu le poți găsi în magazinele Dedeman. Pentru a răsfoi noulcatalog Dedeman din Octombrie, anul 2020, puteți merge în orice magazin sau îl puteți accesa chiar aici. Astfel, vă veți convinge de avantajul unei vizite în acest magazin foarte bine aprovizionat. Nevoile clienților sunt prima grijă a managerilor, așadar veți găsi produse dintr-o gamă foarte variată, ultimul catalog fiind valabil în perioada de joi 26.03.2020.

Produsele prezente în catalog sunt disponibile în funcție de anotimp. De exemplu, în perioada verii vă va fi ușor să descoperiți în paginile revistei Dedeman o mulțime de lucruri pentru vară: piscine, șezlonguri, umbrele de soare, grătare și accesorii. Toamna veți găsi unelte pentru grădină și obiecte pentru depozitare, iar primăvara tot ce vă trebuie pentru a vă trezi grădina la viață.

Magazinele Dedeman

Dedeman este un nume care aproape că nu are nevoie de prezentare. În momentul de față este lider de piață în România. Fondată în 1992 de către frații Adrian și Dragoș Pavăl, afacerea a pornit inițial ca un magazin mixt, într-un spațiu de 16 mp din Bacău. Doi ani mai târziu magazinul avea 11 angajați, iar în momentul de față Dedeman are peste 11.000 de angajați în 51 de magazine în toată România, dintre care, putem număra Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Bistrița, Botoșani. În 2010 a devenit lider pe piața din România, lăsând în urmă concurenți precum Ambient, Black Red White, Brico Depot, Diego, Elvila, Homelux, Hornbach, IKEA, JYSK, Kika, iar în 2015 s-a remarcat ca fiind al 4-lea cel mai mare nume pe partea de bricolaj din Europa Centrală și de Est. Acest lucru a fost posibil deoarece valori precum seriozitate, perseverență, ambiție, onestitate, hărnicie și implicare au stat mereu la baza dezvoltării magazinelor Dedeman.

Pe lângă cataloagele bine alcătuite, ofertele Dedeman pot fi studiate chiar pe site-ul lor de prezentare aici www.dedeman.ro. În partea stângă aveți produsele organizate pe “departamente”: Totul pentru vară, Bucătărie, Baie, Scule și unelte, Mobilă, Electrocasnice, Auto, etc. În partea din centru, există opțiuni ca: Stiluri de amenajări, Ofertele săptămânii, Catalog Dedeman. Sus pe pagina principală este disponibilă funcția de căutare pentru a fi mai operativi atunci când aveți în plan să achiziționați un anumit obiect. De asemenea, site-ul vă vine în ajutor cu locația magazinelor, diverse ghiduri pentru utilizatori, o pagină despre cariere și posturi disponibile și informații despre companie.

Economisiți cu DEDEMAN

În momentul de față oferta Dedeman cuprinde peste 45000 de repere provenind în mare parte de la producătorii naționali (84%), iar restul din importuri. Deseori magazinul pune la dispoziția clienților diverse promoții prin care aceștia pot achiziționa produse la prețuri mai accesibile. Astfel de produse găsiți pe pagina cu Ofertele săptămânii. O altă metodă prin care puteți economisi este folosirea serviciului de consultanță gratuită și a nenumăratelor servicii cu care Dedeman își răsfață clienții: închiriere scule, servicii de creditare, livrare marfă, returnare produse, suport clienți, confecționare perdele, etc. Personalul dedicat va fi mereu acolo pregătit să vă ofere cele mai bune sfaturi în domeniu, iar serviciile disponibile vă vor ajuta să dați la o parte orice îngrijorare legată de cum vă veți descurca. Iar dacă banii sunt o problemă, puteți să stați liniștit, pentru că aici veți găsi soluții de creditare pentru fiecare buzunar. Dacă nu ați găsit ce căutați în acest magazin, aruncați o privire și la Hornbach, Homelux, Elvila, Diego, Brico Depot, Black Red White, Ambient pentru a vă completa lista cu materiale necesare. 

PUBLICITATE


PUBLICITATE