PUBLICITATE

Proges - catalogul săptămânii

Previzualizarea de cataloage Catalog Vertet & Porta 2020 din lanț Proges valabil de la 14.10.2020

Catalog Vertet & Porta 2020

de miercuri 14.10.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog Covoare Ayyildiz 2020 din lanț Proges valabil de la 18.12.2019

Catalog Covoare Ayyildiz 2020

de miercuri 18.12.2019

Previzualizarea de cataloage Covid 19 din lanț Proges valabil de la 25.03.2020

Covid 19

de miercuri 25.03.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog colectia covoare 2020-2021 din lanț Proges valabil de la 14.10.2020

Catalog colectia covoare 2020-2021

de miercuri 14.10.2020

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Catalog colecția uși Verte din lanț Proges valabil de la 01.10.2019

Catalog colecția uși Verte

de marți 01.10.2019

Previzualizarea de cataloage Catalog colecția covoare 2019-2020 din lanț Proges valabil de la 01.09.2019

Catalog colecția covoare 2019-2020

de duminică 01.09.2019

Proges catalogul

Catalogul Proges

Magazinul Proges comercializează produse variate din domeniul amenajărilor interioare și se poate lăuda cu o rețea de magazine specializate la nivel național. Proges România vă oferă produse pentru decorarea și înfrumusețarea casei precum parchet, covoare, tapet, mochete, uși și diverse accesorii. Pentru că cei de la Proges sunt cu adevărat niște profesioniști, veți găsi ofertele ordonate pe categorii în Proges catalog. De exemplu, există un singur catalog pentru uși, și un singur catalog pentru covoare aici valabil din 14.10.2020. Cataloagele sunt cu adevărat pro, iar detaliile prezentate nu ar trebui să lase loc de râzgândire. Așadar, veți găsi modele diverse, culori variate și tot felul de accesorii. 

Magazinele Proges

Proges reprezintă un grup de companii importatoare și distribuitoare de produse pentru amenajarea interiorului, și în prezent acest grup are mai mult de 65 de magazine și centre de logistică în țara noastră, un parc auto și o rețea bine organizată pentru distribuția produselor. Orașele în care veți găsi ofertele Proges în magazine sunt, printre altele, Satu Mare, Piatra Neamț, Iași, Constanța, București, Deva, etc. Pe lângă magazinele fizice, compania se bucură de un frumos site Proges online www.proges.ro, de unde, de asemenea, puteți rezerva produsele dorite, iar apoi să le ridicați din magazinul cel mai apropiat. Atractivul logo roșu cu alb vă îndeamnă să răsfoiți paginile virtuale, mai ales că prezentarea site-ului este simplă și plăcută. Așadar, arhitectura web ne prezintă cele 6 meniuri principale ale site-ului, de unde putem afla aproape orice informație dorită.

Mai întâi, avem secțiunea Acasă în care vom găsi câteva produse selectate din oferta Proges curentă. Următorul meniu este cel cu Produse Proges, iar acestea includ diverse tipuri de covoare, mochete, parchet, pardoseală, perdele și draperii, tapet, traverse și uși. Urmează meniul Cataloage și apoi cel de Reduceri, Blog, și în cele din urmă Contact și Magazine. În secțiunea Covoare veți fi plăcut surprinși descoperind covoare potrivite pentru orice încăpere: bucătărie, sufragerie, hol. Parchetul poate fi laminat sau din lemn masiv, iar la Perdele și Draperii veți putea alege din numeroase produse diafane și colorate pentru toate gusturile. În categoria Blog, aveți la îndemână câteva articole cu sfaturi pentru alegerea ușilor, a covoarelor, montarea parchetului laminat pe scări și alte câteva articole utile.

Economisiți cu Proges

Dacă aveți planuri serioase și intenționați să vă redecorați întreaga casă, atunci o idee bună este să vizitați și alte magazine din această categorie Homelux, Elvila, Diego, Dedeman, Brico Depot, Black Red White, Ambient. Astfel, puteți realiza o comparație de preț bine documentată. Apoi, nu omiteți o cercetare amănunțită la capitolul Reduceri de la magazinul Proges Online. Veți fi întâmpinați de reduceri prietenoase, iar procentele de reducere chiar arată foarte bine! Profitați de ofertele prezentate și decorați-vă casa cu bun gust, alegând produse frumos colorate și de calitate pentru copii, sau articole moderne pentru camera de zi sau dormitor. În plus, în calitate de client Proges beneficiați de măsurători profesioniste la dumneavoastră acasă. În acest fel, veți ști sigur că ceea ce ați comandat se va potrivi exact și veți economisi bani. În cazul comenzilor online, costurile de transport sunt gratuite dacă se depășește o anumită valoare și, respectiv, au o valoare modică, dacă suma este mai mică. 

PUBLICITATE


PUBLICITATE