16 zile 21:30:20
PUBLICITATE

evoMag - catalogul săptămânii

Previzualizarea de cataloage evoHalloween catalog din lanț evoMag valabil de la 19.10.2020

evoHalloween catalog

19.10. - 29.10.2020

Către magazin

Intrare

evoMag catalogul

Pliante despre Evomag

Sunteţi interesat de produsele Evomag? Fiţi fără griji, cataloagele Evomag au o valabilitate de două săptămâni ( suficient timp să alegeţi cu grijă produsele dorite şi să le achiziţionaţi). Aici puteţi vizualiza ultimul catalog Evomag şi cele mai noi reduceri emag - evoHalloween catalog.

Nu aveţi in plan o listă de cumpărături, dar sunteţi interesat de magazinul evomag? Puteţi accesa cataloagele pentru a vizualiza reducerile şi a vă pregăti pentru următoarele oferte.

Informaţii despre Evomag

Evomag este o companie care a intrat pe piaţa din România în anul 2005. Magazinul Evomag este specializat pe piaţa de produse electrocasnice şi electronice. 

Misiunea Evomag pune accent pe nevoia crescută de tehnologie în activităţile zilnice. Accentul este pe oferirea unei experienţe unice. 

Urmând trendul susţinut şi de alte magazine de profil, astăzi în oferta magazinul Evomag putem achiziţiona produse pentru bebeluşi şi copii, produse auto şi multe altele. 

Prezenţa Evomag este doar online, magazinul Evomag fiind platforma de unde clienţii pot achiziţiona produsele dorite. Există un showroom de unde clienţii îşi pot ridica produsele direct, în Bucureşti. Site-ul Evomag poate fi găsit aici - www.evomag.ro.

Magazinul se bucură de un real succes, având peste 30.000 de vizitatori zilnic. Aici puteţi cumpăra produse de la branduri precum: Philips, Samsung, Epson sau Asus. Sunteţi interesat de a realiza fotografii în următoarea vacanţa? Produsele Nikon sunt la reduceri atractive. Doriţi să vă decoraţi casa sau aveţi nevoie de produse de bucătărie? Produsele Tefal sunt pe placul tuturor. 

Dacă vă gândiţi să cumpăraţi produse pentru cei dragi, există opţiunea să achiziţionaţi un card cadou. Astfel, persoana draga îşi va alege exact ce îşi doreşte, iar dumneavostră scăpaţi de grija alegerii cadoului perfect. Totul se completează online, fiind foarte uşor de cumpărat. 

Puteţi vizualiza ultimele reduceri şi oferte pentru a vă face o idee despre produsele pe care puteţi să le cumpăraţi în acest moment - aici.

Economiseşte cu Evomag

Reducerile Evomag sunt ceea ce atrag clienţii către ofertele din magazinul evomag. Ultimele reduceri le găsim în categoria oferte. La o primă vedere, putem găsi electrocasnice la preţuri atractive, dar nu preţ inferior celui de vânzare, fără să ne abatem de la calitatea produselor. 

Comercializând produse electronice şi electrocasnice care au un preţ de achiziţionare mai ridicat, magazinul oferă posibilitatea de a achiziţiona produsele şi în rate. 

Pentru clienţii interesaţi, există două opţiuni: plata cu cardul prin rate fără dobândă, sau finanţare în rate prin credit online. 

Ratele fără dobândă sunt susţinute de mai multe bănci româneşti, având posibilitatea de a alege ratele care vi se potrivesc cel mai bine. La fel, pentru finanţarea în rate prin credit online există mai multe variante de finanţare, pentru a avea opţiuni de a alege cea mai bună variantă. 

Magazinul Evomag participă şi la evenimentul Black Friday. Cu această ocazie, puteţi achiziţiona produsele dorite la un preţ mult redus. Reducerile sunt prezentate înainte, pentru a vă putea pregăti şi a vă crea un buget dinainte, iar astfel să reuşiţi să economisiţi. 

Dacă însă tot nu ai găsit ceea ce căutai, poţi să verifici oferta magazinelor similare Internity, Germanos, Flanco, Emag, Domo, Cel, Altex, pentru oferte mai potrivite pentru tine. 

PUBLICITATE


PUBLICITATE