Notino - catalogul săptămânii

Cataloagele curente Notino pentru această săptămână. Nu pierde nicio ofertă specială.

Cataloagele curente Notino

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Notino valabil de la 01.09.2020

Catalog nou

01.09. - 30.09.2020

PUBLICITATE

NOTINO

Catalogul Notino

Magazinul Notino, un magazin din categoria Farmaceutice, cosmetice, reușește să impresioneze prin oferta extrem de bogată pe care o pune la dispoziția clienților săi. În plus, ceea ce face clienții să se întoarcă din nou și din nou la Notino este și calitatea indiscutabilă a produselor, majoritatea aparținând brandurilor foarte cunoscute și apreciate în toată lumea. Ce puteți găsi în catalogul Notino? Parfumuri pentru toate gusturile, pentru femei și bărbați, parfumuri unisex și pentru casă, parfumuri de nișă, etc. Nu lipsesc produsele pentru îngrijirea părului, a corpului și a tenului, produsele dermato-cosmetice, produse special destinate bărbaților, articole de drogherie, cosmetice naturale și pentru copii, loțiuni și creme solare și chiar și câteva aparate electrice pentru îngrijire personală. Notino România înnoiește permanent oferta de produse, punând la dispoziție reduceri și promoții atractive. Dacă aveți în plan să încercați un produs nou sau să faceți un cadou drag cuiva, vizitați mazinul Notino, și vă veți bucura de o calitate superioară la un preț accesibil, o experiență de cumpărături pe care vă veți dori să o repetați și un timp de livrare foarte rapid.

Magazinul Notino

Magazinul Notino a luat ființă în anul 2004 în Republica Cehă și în acești 16 ani a devenit cel mai bine dotat magazin online cu parfumuri și produse cosmetice din Europa. În prezent există 55.000 de produse unice de la peste 1000 de branduri. Notino este prezent în 24 de țări, precum Republica Cehă, Ucraina, Ungaria, Marea Britanie, Portugalia, Elveția, România, etc. și bineînțeles, oportunitățile de extindere sunt mari. La început Notino a fost doar un magazin online, însă acum se extinde treptat și rețeaua de magazine fizice, unde avantajul numărul 1 este posibilitatea de a testa și de a analiza mai bine produsele și în plus, de a primi sfaturi de la consultanții din magazin. 

La Notino online ofertele sunt foarte atractive și prezentarea însăși a site-ului www.notino.ro este simplă, dar completă. Meniul este foarte ușor de navigat și conține următoarele etichete: Promoții, Parfumuri, Păr, Dermato-cosmetice, Îngrijire ten, Corp, Machiaj, Bărbați, Parfumuri pentru casă, Drogherie, Solar, Altele, Branduri. Sună tentant, nu-i așa? Categoria Promoții include parfumurile și cosmeticele aflate la promoție, reducerile speciale și lichidările de stoc. La celelalte categorii de produse, aproape la toate, sunt promoții săptămânale, ceea ce înseamnă mai multe șanse de a găsi produsul preferat la ofertă. Puteți căuta ofertele online de la Notino căutând după tipul de probleme specifice, de exemplu, dermato-cosmetice pentru acnee sau alergii de la soare, sau aveți posibilitatea de a căuta un produs în funcție de brandul preferat. Spre deosebire de alte magazine din categoria Farmaceutice, cosmetice, Notino vă oferă și cosmetice profesionale, ca de exemplu, seruri, creme pentru ten, și aparate electrice precum epilatoare, uscătoare de păr, ondulatoare, plăci pentru întinderea părului.

Economisiți cu Notino

Pe lângă calitatea deosebită a produselor vândute de Notino se remarcă prețurile imbatabile. În plus, ofertele Notino online sunt generoase, pentru toate gusturile. Fie că este vorba despre cadouri speciale la achiziționarea unui anumit produs, fie că este vorba de transport gratuit la altele, totul pare deosebit de atractiv. De asemenea, pentru a economisi bani, puteți să alegeți și produse care au fost fie desfăcute, fie au ambalajul deteriorat. În perioada Black Friday, în luna noiembrie, de Crăciun și de Paști, surprizele se țin lanț, iar reducerile sunt foarte mari. Și lichidările de stoc sunt foarte tentante, având prețuri destul de mici. Spre deosebire de alte magazine asemănătoare precum Oriflame, Marionnaud, Life Care, Lady’s, Douglas, DM drogeriemarkt, Avon, dacă veți alege să cumpărați de la Notino, mai aveți câteva avantaje în plus. De exemplu, puteți să personalizați cadoul cu ajutorul unei gravuri, sau puteți ambala cadoul într-un ambalaj de lux. În plus, veți avea timp 90 de zile pentru returnarea unei comenzi. Permiteți-vă luxul de a fi mai frumoși! Frumusețea vă face mereu mai încrezători și mai pozitivi și astfel, vă veți îndeplini mai ușor obiectivele!

PUBLICITATE


PUBLICITATE