PUBLICITATE

Leroy Merlin catalog - oferte săptămânii

Previzualizarea de cataloage Noi oferte din lanț Leroy Merlin valabil de la 25.09.2019

Noi oferte

de miercuri 25.09.2019

Leroy Merlin

Informații de bază

Leroy Merlin este considerat cel mai mare retailer de produse de bricolaj din Europa, judecând după cifra de afaceri. Primul magazin din România a fost deschis în 2011, urmând ca în 2014 rețeaua să crească prin preluarea magazinelor din lanțul BauMax. De faptul că există un interes crescut pentru produsele de pe acest segment de piață s-au convins cei din managementul companiei de mult timp. Din acest motiv campania de promovare a brandului a fost una destul de agresivă, reușind să atragă clienții interesați în magazin. Oricine a răsfoit măcar o dată un catalog Leroy Merlin.

Categorii de produse

Încă de la deschidere, Leroy Merlin a impresionat clienții cu produse inedite. De la obiecte de mobilier la accesorii și produse pentru renovare, inspirația rămâne cuvântul cheie chiar și dincolo de prima campanie de imagine a companiei. Găsiți aici produse de feronerie, curățenie și menaj, scule și unelte, uși, ferestre, electrice, grădină și amenajare, produse pentru baie și bucătărie. Găsiți la Leroy Merlin mochetă, parchet, faianță, decoruri, adezivi și orice vă mai trebuie pentru orice proiect de casă. Iar dacă nu aveți timp să treceți prin magazin, puteți găsi inspirație din catalog Leroy Merlin.

Inspirație

Leroy Merlin încurajează proiectele pe care le faceți singuri. Indiferent cât de simple sau de complexe ar fi, pe rafturile din magazin găsiți tot ce vă trebuie. Iar pentru a se asigura că nu pierdeți nici o idee genială care ar putea să vă facă apartamentul, casa, grădina sau biroul mai confortabile sau mai funcționale, există o secțiune de Do-It- Yourself pe site-ul companiei. Veți descoperi instrucțiuni interesante despre cum puteți recicla obiecte de mobilier și cum le puteți transforma în decorațiuni chic. Iar când găsiți ceva ce vreți să puneți în practică, puteți consulta rapid catalogul Leroy Merlin pentru a vedea dacă găsiți materialele necesare la preț mai bun.

Rețea de magazine Leroy Merlin

Compania Leroy Merlin este în plină expansiune. Sunt planuri de deschidere de noi magazine, precum cel de la Craiovița, rețeaua urmând să ajute tot mai mulți români să-și amenajeze locuințele. Totul la prețuri mici. Un motiv în plus pentru a consulta cât mai des oferta în catalog Leroy Merlin. Și nici măcar nu trebuie să așteptați să vi-l aducă cineva în Poștă. Îl găsiți oricând, updatat, pe www.catalomat.ro.

De ce să urmăriți oferta Leroy Merlin?

Fie de nevoie sau din curiozitate, oricine a pus mâna pe materialele de promovare ale companiei Leroy Merlin a rămas impresionat. Tematica este aleasă cu grijă, selecția produselor este făcută pentru a sublinia în mod eficient oferta amplă, iar formatul jucăuș și prietenos nu obosește prin înșiruiri monotone și lipsite de personalitate. Așa este Leroy Merlin catalog.

Informatii actualizate legate de orele de funcţionare sau lista de filiale pot fi găsite pe pagina oficială www.leroymerlin.ro.

PUBLICITATE


PUBLICITATE