15 zile 14:05:54
PUBLICITATE

Mobexpert - catalogul săptămânii

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Mobexpert valabil de la 31.08.2020

Catalog nou

31.08. - 28.10.2020

Previzualizarea de cataloage Brosura nou din lanț Mobexpert valabil de la 19.03.2020

Brosura nou

19.03. - 18.04.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog din lanț Mobexpert valabil de la 10.02.2020

Catalog

10.02. - 31.08.2020

Mobexpert - Black Friday

14.11. - 24.11.2019

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Catalog din lanț Mobexpert valabil de la 30.09.2019

Catalog

30.09. - 27.10.2019

Previzualizarea de cataloage Catalog din lanț Mobexpert valabil de la 02.09.2019

Catalog

02.09. - 31.12.2019

Previzualizarea de cataloage Catalog din lanț Mobexpert valabil de la 01.05.2019

Catalog

01.05. - 31.07.2019

Mobexpert catalogul

Catalogul Mobexpert

Mobexpert ne încântă încă din anul 1993 cu produse calitative de mobilier pentru dotarea caselor particulare, a birourilor și a hotelurilor. Dacă răsfoim cel mai recent catalog Mobexpert chiar aici vom descoperi cele mai noi game de produse și serviciile oferite. Fă cunoștință cu Mobexpert pentru Apartament, Spații Limitate, Idei nelimitate – acesta este titlul pe care îl veți găsi pe prima pagină a catalogului. Sună destul de bine! În paginile sale vom găsi idei de design pentru spații mici, ceea ce înseamnă și un preț mai mic. Mobexpert pune la dispoziția clienților săi oferte atractive tot timpul anului, iar în anul 2020 vă întâmpină cu reduceri substanțiale. Veți găsi reduceri la colțare și măsuțe pentru sufragerii, la mobilier pentru copii și tot felul de accesorii, plus alte surprize. Pur și simplu, tot ce trebuie să faceți este să verificați ultimul catalog - Catalog nou și să găsiți cele mai bune oferte!

Magazinele Mobexpert

Mobexpert pune la dispoziție o diversitate de articole din categoria Casă și grădină. Peste două treimi din articolele de mobilier întâlnite în magazine se proiectează și se produc în țara noastră. Lemnul necesar este cumpărat, uscat și apoi prelucrat pentru a se obține o calitate superioară și un preț accesibil. Grupul Mobexpert deține 8 fabrici în România, iar acestea produc fie living-uri și dormitoare, fie scaune și fotolii de birou, sau canapele și fotolii din piele și stofă, iar una din cele 8 fabrici produce saltele. Primul magazin Mobexpert  din România a fost deschis în anul 1993 de către Dan Șucu, actualul președinte Mobexpert, iar acesta includea în mare parte mobilier de birou. La ora actuală, rețeaua Mobexpert cuprinde 26 de hypermagazine, magazine obișnuite și parteneri în orașe ca București, Brașov, Cluj, Constața, Iași, Oradea. 

Cel mai accesibil mod de a alege și de a comanda în acest moment este accesând magazinul virtual la adresa mobexpert.ro. Aici veți fi plăcut impresionați de o varietate de informații și detalii, organizate pe categorii. Pe pagina principală există o parte intitulată Săptămâna reducerilor, pe care o vom analiza cu atenție dacă dorim să profităm de reduceri la Mobexpert. De exemplu, putem beneficia de reduceri la colecția de Grătare și accesorii. Doar trebuie să verificăm din când în când pagina cu oferte și sigur ne vom alege cu un obiect util la un preț avantajos!

Tot în cadrul ofertelor Mobexpert, vom găsi și secțiunea Noutăți, unde ne vom bucura ochii cu cele mai noi produse. Pentru curioșii doritori să analizeze cele mai bine vândute produse, pentru a se putea inspira, există secțiunea Bestsellers. În plus, dacă facem clic pe butonul roșu cu Oferte speciale, găsim o gamă diversă cu produse care vă așteaptă cu o reducere, iar procentele nu arată deloc rău! 

Economisiți cu Mobexpert

Înainte să vă hotărâți să vă decorați sau să vă redecorați casa puteți vizita și alte magazine din aceeași categorie, pentru a putea realiza o comparație. De exemplu, produse frumoase veți găsi și la Homelux, Elvila, Diego, Dedeman, Brico Depot, Black Red White, Ambient și multe altele. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vizitați și Mobexpert Outlet la mobexpert.ro unde veți găsi reduceri Mobexpert extraordinare între 20% și 80%. Produsele Mobexpert din Outlet sunt produse calitative alese printr-un proces îndelungat bine gândit ce pornește de la achiziții făcute de experți în domeniu. În magazinul online Mobexpert Outlet, produsele sunt distribuite pe categorii precum Canapele, Mobilier, Covoare, Servește Masa, Somn și Baie, Iluminat, Decorațiuni, Terasă și Grădină. Și aici veți fi plăcut surprinși de numărul impresionant de produse și de oferte Mobexpert. 

PUBLICITATE


PUBLICITATE