PUBLICITATE

Auchan catalog - ofertele actuale Aprilie 2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Auchan valabil de la 03.04.2020

Catalog nou

03.04. - 15.04.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog din lanț Auchan valabil de la 01.07.2018

Catalog nou - Inextenso

01.07. - 31.08.2018

Previzualizarea de cataloage Catalog nou - Inextenso din lanț Auchan valabil de la 26.02.2018

Catalog nou - Inextenso

26.02. - 16.04.2018

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Auchan valabil de la 14.12.2017

Catalog nou

14.12. - 01.01.2018

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Colectia de toamna 2017 din lanț Auchan valabil de la 02.11.2017

Colectia de toamna 2017

02.11. - 31.12.2017

Auchan catalogul

Informații

Primul magazin Auchan a fost înființat în 1961, la Roubaix, în Franța, și a purtat numele cartierului în care a fost deschis, dar cu litera „A” în față, pentru a apărea primul în anuarul firmelor locale. În România, brandul a intrat pe piață în 2005 cu hypermarketul din zona Titan, din capitală. Spre deosebire de magazinele la care bucureștenii avuseseră acces până atunci, acest magazin a introdus conceptul de „discount generalizat”, propunând prețuri considerabil mai mici la toate produsele prezente în magazin. Un motiv bun să ne uităm după un catalog Auchan, nu?

Produse proprii

Produsele proprii, ce pot fi achiziționate exclusiv în magazinele Auchan sunt numeroase și sunt create pentru întreaga familie. Astfel, dacă suntem în căutarea unor produse de îngrijire personală, putem începe în orice revistă Auchan. Gama Cosmia ne oferă o varietate de produse cosmetice, accesorii de make-up și înfrumusețare, destinate atât doamnelor, cât și domnilor și copiilor.

Că tot vorbim de oferte Auchan, special concepută pentru copii este gama Rik& Rok, ce le pune la dispoziție atât sortimente de biscuiți și alte dulciuri, cât și jucării cât mai ingenioase și atractive. Dacă suntem proaspeți părinți, produsele din paleta Baby ne vor veni în ajutor pentru bebeluși de toate vârstele. Auchan nu îi uită nici pe pasionații de sport și călătorii. Pentru aceștia au fost create produsele CUP'S și Airport, ce îi vor ajuta să își cultive și să își dezvolte pasiunile și hobbyurile. Chiar și în momentul în care suntem presați de schimbarea garderobei noastre sau a copiilor, Auchan ne oferă produsele Inextenso, în tendințe actuale, însă la prețuri mici și avantajoase.

Cele mai noi trenduri ne întâmpină și în materie de tehnologie, marca proprie Auchan Qilive ne introduce în universul electrocasnicelor ușor de folosit, al produselor și accesoriilor audio-video de încredere, al consumabilelor fiabile. Toate aceste produse sunt strânse laolaltă în revista Auchan. Pe catalomat.ro putem accesa în permanență cel mai recent catalog Auchan, pentru a fi la curent cu ultimele noutăți apărute.

Oferte Auchan

Grija continuă pe care retailerul o manifestă față de clienții săi este evidențiată de numeroasele oferte Auchan. De asemenea, produsele mărci proprii au prețuri cu până la 30% mai mici decât produse echivalente. Acest lucru nu este direct proporțional cu calitatea, dimpotrivă, atât produsele alimentare cât și cele nealimentare își păstrează indicii calitativi. În cadrul magazinelor Auchan veți găsi întotdeauna tot ceea ce aveți nevoie, fie că este vorba despre creme, haine, produse de machiaj, tehnologie sau alimentare, toate proaspete, calitative, la prețuri în permanență mici.

Gama de produse

Întinse pe o suprafață generoasă, produsele puse la vânzare de către magazinul Auchan sunt numeroase. Mai mult, faptul că prețurile sunt mai mici nu știrbește în niciun fel calitatea produselor. Astfel, orice sesiune de cumpărături la Auchan se va termina cu un bon mai mic, dar cu cele mai bune produse de pe piață. Nu ne credeți? Găsiți mai multe în orice catalog Auchan.

În cazul în care aveţi nevoie de informaţii actuale despre orele de program sau lista filialelor, este necesar să accesaţi pagina oficială www.auchan.ro.

 
PUBLICITATE


PUBLICITATE