Auchan catalog - ofertele actuale Iunie 2020

Cataloagele curente Auchan pentru această săptămână. Nu pierde nicio ofertă specială.

Ne pare rău, Auchan nu are
oferte curente.

Cataloagele curente Auchan

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Auchan valabil de la 27.04.2020

Catalog nou

27.04. - 15.05.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog din lanț Auchan valabil de la 01.07.2018

Catalog nou - Inextenso

01.07. - 31.08.2018

PUBLICITATE

Cataloage similare din categorie Supermarketuri

Previzualizarea de cataloage Revista disponibilă din lanț Lidl valabil de la 08.06.2020
NOU

Revista disponibilă

08.06. - 14.06.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Lidl valabil de la 01.06.2020

Catalog nou

01.06. - 07.06.2020

Previzualizarea de cataloage Programul magazinelor Covid 19 din lanț Lidl valabil de la 30.03.2020

Programul magazinelor Covid 19

de luni 30.03.2020

Previzualizarea de cataloage Împreună In Siguranță din lanț Lidl valabil de la 26.03.2020

Împreună In Siguranță

de joi 26.03.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Kaufland valabil de la 03.06.2020

Catalog nou

03.06. - 09.06.2020

Previzualizarea de cataloage Brosura Bucureşti din lanț Kaufland valabil de la 03.06.2020

Brosura Bucureşti

03.06. - 09.06.2020

Auchan catalogul

Pliante Auchan

Brandul Auchan este un concept integral de magazine. Oferta Auchan atrage clienţii frecvent în toate punctele deschise din România. 

Preferaţi să faceţi un singur drum pentru toate cumpărăturile dumneavoastră? Atunci cu singuranţă că oferta magazinelor Auchan nu vă este străină. Vreţi să vizualizaţi ultimele cataloage Auchan? Nimic mai simplu:

Valabilitatea cataloagelor săptămâna viitoare de 3 săptămâni este un interval extins ca perioadă printre comercianţii din domeniu. Produsele Auchan aflate în catalog ţin cont de perioada şi sărbătorile prezente în viaţa clienţilor. Catalogul actual pe site-ul nostru nu face excepţie în acest sens. 

Informaţii despre Auchan

Produsele Auchan au intrat prima oară în atenţia clienţilor în anul 1961, cu un prim magazin în Franţa. Pe piaţa din România, ofertele Auchan au apărut în anul 2005, cu un prim magazin în capitala ţării. Noutatea ofertelor a stat la baza succesului iniţial. Dar reducerile oferite, la o gamă largă de produse sunt motivul pentru care brandul rezistă puternic pe piaţă. 

Produsele proprii, ce pot fi achiziționate exclusiv în magazinele Auchan sunt numeroase și sunt create pentru întreaga familie. Astfel, dacă suntem în căutarea unor produse de îngrijire personală, putem începe în oricare magazin Auchan. Gama Cosmia ne oferă o varietate de produse cosmetice, accesorii de make-up și înfrumusețare, destinate atât doamnelor, cât și domnilor și copiilor. 

Gama special concepută pentru copii este gama Rik& Rok, ce le pune la dispoziție atât sortimente de biscuiți și alte dulciuri, cât și jucării cât mai ingenioase și atractive. Dacă suntem proaspeți părinți, produsele din paleta Baby ne vor veni în ajutor pentru bebeluși de toate vârstele. Auchan nu îi uită nici pe pasionații de sport și călătorii. Pentru aceștia au fost create produsele CUP'S și Airport, ce îi vor ajuta să își cultive și să își dezvolte pasiunile și hobbyurile.

Puteţi să accesaţi site-ul pentru a vedea ofertele Auchan online auchan.ro.

Cele mai noi trenduri ne întâmpină și în materie de tehnologie, marca proprie Auchan Qilive ne introduce în universul electrocasnicelor ușor de folosit, al produselor și accesoriilor audio-video de încredere, al consumabilelor fiabile. Toate aceste produse se găsesc în cataloagele Auchan.

Economiseşte cu Auchan

Ofertele Auchan sunt special concepute pentru a ne ajuta să economisim. Preţurile la o gamă largă de produse sunt mai mici decât ce putem găsi la competitori. Acesta a fost şi modelul de business pe care compania s-a dezvoltat, de a atrage clienţii cu preţuri mici. Reducerile oferite, în funcţie de sezon, sunt un plus generat pentru cumpărători, prin reducerea şi mai mult a preţurilor. Căutaţi produsele marcă proprii, pentru a fi siguri că achiziţionaţi la cel mai mic preţ. 

Auchan ne ajută şi să economisim timp. Trecând dincolo de conceptul de magazin alimentar, ofertele Auchan conţin o gamă largă de produse, de la jucării şi haine pentru cei mici, la aparate electrocasnice pentru casă sau idei de cadouri pentru cei dragi. Astfel, cu un singur drum puteţi găsi tot ce aveţi nevoie.

Dacă însă tot nu aţi găsit ceea ce căutaţi, puteţi să verificaţi oferta magazinelor similare Mega Image, Lidl, LaDoiPași, Kaufland, Cora, CBA, Carrefour, pentru oferte mai potrivite pentru dumneavoastră. 

PUBLICITATE


PUBLICITATE