Media Galaxy - catalogul săptămânii

Cataloagele curente Media Galaxy pentru această săptămână. Nu pierde nicio ofertă specială.

Cataloagele curente Media Galaxy

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Media Galaxy valabil de la 24.09.2020

Catalog nou

24.09. - 30.09.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Media Galaxy valabil de la 17.09.2020

Catalog nou

17.09. - 23.09.2020

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Media Galaxy valabil de la 10.09.2020

Catalog nou

10.09. - 16.09.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Media Galaxy valabil de la 03.09.2020

Catalog nou

03.09. - 09.09.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Media Galaxy valabil de la 27.08.2020

Catalog nou

27.08. - 02.09.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Media Galaxy valabil de la 20.08.2020

Catalog nou

20.08. - 26.08.2020

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Media Galaxy valabil de la 13.08.2020

Catalog nou

13.08. - 19.08.2020

Media Galaxy catalogul

Pliante Media Galaxy

Cataloagele Media Galaxy aduc în atenţia clienţilor oferte pe perioade îndelungate de timp. Ca şi potenţial client, ai libertatea să arunci o privire pe catalog şi să nu pierzi promoţiile chiar dacă îţi aloci timp pentru a decide dacă ai nevoie de acel produs sau nu. 

Acum eşti în căutare de promoţii atractive? Răsfoieşte ultimul catalog Media Galaxy aici Catalog nou

Atât pentru tine, cât şi pentru cei dragi, ofertele sunt pe măsura. Ca să fii la curent cu apariţiile Media Galaxy, aici, este atât de simplu.

Informaţii despre Media Galaxy

Ce putem găsii în Magazinele Media Galaxy? Produse electronice şi electrocasnice. În România, Media Galaxy însumează un jucător important în domeniul produselor electronice şi electrocasnice, fiind prezent atât în online, cât şi offline. 

În online, platforma simplă de utilizat, stă la dispoziţia clienţilor pentru cumpărături mai simple. În offline, reţeau de magazine este prezentă prin filiale în oraşele mari, precum: Bucureşti, Cluj, Iaşi, Arad, Braşov, Constanţa, Timişoara, Piteşti, Baia Mare, Oradea, Craiova, Târgul Mureş şi Suceava. 

Lanţul mare de magazine se datorează aprecierii clienţilor pentru produsele din catalogul Media Galaxy. Cu o prezenţă de peste 16 ani pe piaţa românească, brandul a ajuns să fie binecunoscut şi apreciat. Valorile companiei sunt legate de viitor, dorind să aducă tehnologia mai aproape de clienţi, prin produse accesibile, făcând parte din firescul din viaţa de zi cu zi. 

Produsele de bază care se pot găsi aici sunt: televizoare, produse şi gadget-uri IT, laptopuri şi sisteme PC, produse necesare casei tale, precum: frigider, aragaz, maşină de spălat, aspiratoare, aparate de bucătărie, camere şi aparate foto, telefoane, console gaming.

Pornind de la electrocasnice şi electronice, ofertele Media Galaxy conţin astăzi o gamă largă de produse. Reacţiile clienţilor au făcut ca astăzi să putem achiziţiona şi articole pentru copii sau bebeluşi, articole pentru următoarea călătorie, precum articole de voiaj sau trolere, cosmetice, parfumuri şi anvelope. Brandul este atent la schimbările cerute de consumatori şi încearcă să ţină pasul cu acestea. 

Platforma online este cea mai bogată în oferte, şi se găseşte aici: mediagalaxy.ro.

Economiseşte cu Media Galaxy

Reducerile Media Galaxy sunt oferite constant clienţilor brandului. Fiecare catalog are o gamă variată de produse care pot fi achiziţionate la preţ redus. Vrei să răsfoieşti ultimul catalog Media Galaxy? aici.

Media Galaxy a fost unul dintre magazinele care au dat startul reducerilor în luna Octombrie. Reduceri consistente au fost create în special la produsele de bază. Stocurile au fost reînnoite, iar o gamă nouă de produse te aşteaptă să le cumperi.

Şi pentru că ne place să economisim, vrem să te ajutăm şi pe tine. Media Galaxy derulează o campanie intitulată „Batem orice preţ online şi offline’’, prin care te incurajează că aici vei găsi cel mai mic preţ la categoria de produse disponibile sub brandul Media Galaxy. Toate detaliile se găsesc pe site-ul companiei, şi este un pas în plus pentru a asigura clienţii de veridicitatea ofertelor găsite aici. 

Dacă însă tot nu ai găsit ceea ce căutai, poţi să verifici oferta magazinelor similare Germanos, Flanco, evoMag, Emag, Domo, Cel, Altex, pentru oferte mai potrivite pentru tine. 

PUBLICITATE


PUBLICITATE