Lady’s - catalogul săptămânii

Cataloagele curente Lady’s pentru această săptămână. Nu pierde nicio ofertă specială.

Cataloagele curente Lady’s

Previzualizarea de cataloage Magazin din lanț Lady’s valabil de la 17.04.2020

Magazin

de vineri 17.04.2020

Previzualizarea de cataloage Noi oferte din lanț Lady’s valabil de la 19.12.2019

Noi oferte

de joi 19.12.2019

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Lady’s valabil de la 07.07.2020

Catalog nou

de marți 07.07.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog NR4 2020 din lanț Lady’s valabil de la 31.03.2020

Catalog NR4 2020

31.03. - 04.05.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou NR.3 2020 din lanț Lady’s valabil de la 25.02.2020

Catalog nou NR.3 2020

25.02. - 30.03.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou NR.2 2020 din lanț Lady’s valabil de la 23.01.2020

Catalog nou NR.2 2020

23.01. - 24.02.2020

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Catalog nou NR.1 2020 din lanț Lady’s valabil de la 19.12.2019

Catalog nou NR.1 2020

19.12. - 22.01.2020

LADYS

Catalogul Ladys

Ladys este un magazin online cu produse cosmetice, cu trend ascendent din punct de vedere al renumelui, din categoria Farmaceutice, cosmetice. Așa cum ne sugerează și denumirea, se adresează în special doamnelor. Cu un palmares de peste 150.000 de clienți și 10 ani de existență, Ladys se remarcă prin seriozitate, produse diverse și de calitate și prețuri accesibile. Fiind prezent numai în mediul online, magazinul se promovează cu succes prin intermediul catalogului Ladys online și al paginii de Facebook. Motto-ul cu care ne întâmpină pagina web este Cu Lady’s te simți bine și arăți minunat. În prezent magazinul se laudă cu un număr de peste 1800 de produse cosmetice la prețuri mai mult decât avantajoase. Într-adevăr, dacă analizăm cu atenție cel mai recent catalog Ladysaici, putem confirma această afirmație. Este suficient să aruncăm o scurtă privire și vom fi bucuroși să regăsim în paginile cataloagelor produse pentru îngrijirea părului, pentru față și anti-îmbătrânire, pentru fermitatea corpului, parfumuri pentru Ea, dar și pentru El, produse de make-up diverse, accesorii pentru îngrijire (forfecuțe, pensete, bureți de machiaj), etc. Nu ezitați să studiați cu atenție catalogul Ladys din anul curent 2020,Octombrie pentru a descoperi ce este mai potrivit necesităților dumneavoastră.

Magazinul Ladys

La fel ca la majoritatea magazinelor online din această categorie Farmaceutice, cosmetice, să le vizitezi pagina online chiar aici ladys.ro reprezintă o adevărată ocazie de relaxare. Site-ul are o organizare simplă, dar foarte coerentă, iar informațiile sunt exact ceea ce ai nevoie. Meniul conține puține categorii, dar de bază. Astfel, chiar sub denumirea site-ului, pe orizontală, veți găsi următoarele categorii: Esențiale, Parfumuri, Cosmetice, Accesorii, Remedii Naturiste, Promoții, Catalogul Ladys, Afacere. Categoria Esențiale este potrivită dacă vă interesează articolele de strictă necesitate precum săpun, vopsea, șampon, creme terapeutice. Urmează categoria Parfumuri și Cosmetice, cu produse diverse. Surprize foarte frumoase veți descoperi la articolele pentru copii: uleiuri de corp, săpunuri și spumante de baie. În cazul în care doriți să cumpărați un cadou pentru o persoană apropiată, categoria Accesorii vă este la îndemână cu o mulțime de articole practice: accesorii cosmetice, bijuterii, ceasuri, borsete, portofele etc. Nu în ultimul rând, categoria Remedii Naturiste vă întâmpină cu câteva produse esențiale. Veți găsi creme terapeutice, hamuri pentru îndreptarea spatelui, dispozitive pentru masaj, suplimente nutritive, etc.

Economisiți cu ofertele Ladys

Ladys are un sistem impresionant și foarte diversificat de atragere și fidelizare a clienților. De exemplu, fidelitatea este răsplătită cu reduceri destul de generoase. Aflați mai multe despre ce presupune asta și care sunt condițiile, accesând chiar aici ladys.ro. De asemenea, magazinul online pune la dispoziție în mod frecvent și prin intermediul catalogului Ladys produse cu reduceri, produse cu stoc limitat, numeroase oferte speciale, precum și concursuri. Regulamentele sunt foarte bine explicate și prezentate, pas cu pas, și de asemenea, ce e de admirat și de ținut minte, este permanenta invitație de a vă face cont pe site. Ladys vă aduce noutăți în fiecare an în cadrul produselor cosmetice, bijuteriilor, accesoriilor și al suplimentelor nutritive. Intrați pe site și descoperiți surprize precum: cadouri oferite pentru achiziții ce depășesc o anumită sumă, cadouri de bun venit, cadouri în funcție de valoarea unei comenzi, premii săptămânale și multe altele. Dacă încă nu ați găsit ce căutați, accesați și alte magazine asemănătoare Avon, DM drogeriemarkt, Douglas, Life Care, Marionnaud, Notino, Oriflame, Sensiblu, Sephora. Astfel, veți putea realiza o comparație rapidă și veți lua decizii mai ușor!

PUBLICITATE


PUBLICITATE