PUBLICITATE

Douglas - catalogul săptămânii

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Douglas valabil de la 01.10.2020

Catalog nou

01.10. - 31.10.2020

Previzualizarea de cataloage Revista 2020 din lanț Douglas valabil de la 17.09.2020

Revista 2020

de joi 17.09.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Douglas valabil de la 01.08.2020

Catalog nou

01.08. - 31.08.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Douglas valabil de la 22.06.2020

Catalog nou

22.06. - 22.08.2020

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Magazin din lanț Douglas valabil de la 01.03.2020

Magazin

01.03. - 21.06.2020

Previzualizarea de cataloage Magazin din lanț Douglas valabil de la 26.11.2019

Magazin

26.11. - 31.01.2020

Previzualizarea de cataloage Magazin din lanț Douglas valabil de la 01.09.2019

Magazin

01.09. - 15.11.2019

Previzualizarea de cataloage Magazin din lanț Douglas valabil de la 15.06.2019

Magazin

15.06. - 31.08.2019

PUBLICITATE

DOUGLAS

Calatogul Douglas

Încă de la primul pas în universul Douglas, prezent în România prin intermediul parfumeriilor Douglas de lux, nu ai cum să nu remarci o atmosferă de profesionalism de top. Când spui sau auzi numele Douglas, în mod automat te gândești la o lume a frumuseții, a îngrijirii și a răsfățului, a mirosurilor diafane și persistente. Cu o tradiție de peste 100 de ani în domeniul vânzării de parfumuri și produse cosmetice, Douglas face parte din elita magazinelor din categoria Farmaceutice, cosmetice. Una din metodele de promovare a produselor existente în magazinele fizice sau online este prin intermediul catalogului. Cu un format atractiv și o prezentare armonioasă destul de stufoasă, catalogul Douglas ne recomandă cele mai noi și cele mai bune parfumuri haute couture și cosmetice de calitate. Cine nu a auzit de Chanel, Jean Paul Gaultier, Estee Lauder, Giorgio Armani? Răsfoind cu aviditate veți fi bucuroși să vă reîntâlniți în paginile cataloagelor cu VIP-uri precum Julia Roberts sau să aflați despre mișcări inovatoare în cadrul îngrijirii corpului, ca de exemplu Clean Beauty, sau despre apreciatele ingrediente de ultimă generație, cum ar fi acidul hialuronic. Dacă doriți să aflați cu exactitate care sunt provocările cu care vă întâmpină noul catalog Douglas din anul 2020 și să citiți ultimele sfaturi și trucuri din domeniul frumuseții, aveți la dispoziție catalogul Catalog nou.

Magazinele Douglas

Compania Douglas este prezentă în toată lumea cu peste 2500 de magazine în 19 țări din Europa. Douglas România s-a născut în anul 2007 și în prezent rețeaua este formată din 19 magazine. Abia în anul 2016 apare și magazinul online pe care îl puteți vizita cu încredere la adresa www.douglas.ro. Avantajul magazinului fizic este bineînțeles posibilitatea de a testa produsele, de a le compara, dar dacă deja ați testat și ați folosit o parte din ele, sau pur și simplu doriți să încercați ceva nou, magazinul Douglas online este o alegere la fel de bună. Tot pe site puteți verifica rapid unde se află magazinele fizice și cu ce produse vă întâmpină: în București - în principalele mall-uri, în Craiova, Ploiești, Timișoara, Cluj, Oradea, Brașov și altele. 

Ofertele Douglas sunt cuprinzătoare și includ produse de la o multitudine de branduri ca Armani, Cacharel, Givenchy, Hugo Boss, etc. Le puteți găsi frumos prezentate pe site, chiar în partea stângă. La categoria parfumuri, la Douglas online, aveți de ales între parfumerie femei sau bărbați, parfumuri de nișă, parfumerie unisex, seturi pentru femei sau bărbați. Gama de îngrijire are în vedere tot corpul, de la ten și dantură până la îngrijirea generală a corpului. Urmează categoria Machiaj, cu produse adresate fiecărei părticele importante a feței. Nu lipsește nici categoria Accesorii, cu minunate seturi de bijuterii, genți de cosmetice pentru călătorii și alte suprize. Bărbații au un loc dedicat special pe site, în categoria Masculin. Reducerile Douglas sunt cuprinse toate în categoria Promoții și putem spune cu mâna pe inimă că sunt articole pentru toate buzunarele. Dacă intenționați să cumpărați mai multe produse din aceeași gamă/brand, este posibil să aveți parte și de un cadou. Verificați site-ul online pentru mai multe impresii.

Economisiți cu Douglas

Vreți să faceți cuiva drag un cadou? Sau urmează o zi importantă pentru dumneavoastră și doriți să vă răsfățați? Dacă nu ați găsit încă ce căutați la Oriflame, Notino, Marionnaud, Life Care, Lady’s, DM drogeriemarkt, Avon, încercați și la Douglas. Unele reduceri Douglas sunt consistente și nu veți fi dezamăgiți. Deseori Douglas pune la dispoziția clienților servicii de transport gratuit (dacă se depășește o anumită sumă pentru comandă), servicii gratuite de ambalare cadouri, carduri Cadou cu diverse valori (astfel cei dragi își pot achiziționa singuri produsele preferate). Tot la Douglas beneficiați și de un program de fidelizare prin intermediul cardurilor cu ajutorul cărora puteți acumula puncte bonus. De exemplu, la un anumit număr de puncte acumulate, clientul va beneficia de un cupon valoric pe care îl va putea folosi la achiziționarea unui produs viitor. Aflați mai multe chiar din magazinele Douglas, care vă vor întâmpina cu vitrine frumoase și luminoase, cu testere, cu produse consacrate, dar și cu noutăți. Veți fi bucuroși să remarcați profesionalismul de top prezent în orice detaliu, de la calitatea produselor până la amabilitatea și pregătirea angajaților.

PUBLICITATE


PUBLICITATE