Jumbo online catalog - oferta săptămânii Bucuresti, Oradea, Timisoara..

Cataloagele curente Jumbo pentru această săptămână. Nu pierde nicio ofertă specială.

Cataloagele curente Jumbo

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Jumbo valabil de la 02.10.2020

Catalog nou

02.10. - 02.11.2020

PUBLICITATE

Jumbo catalogul

Informații de bază

Jumbo este un magazin grecesc, deschis în Glyfada încă din 1989. Rețeaua este specializată în comerțul cu jucării și operează în Grecia, Bulgaria și România. Primul magazin Jumbo din țară a fost cel deschis la Timișoara, în 2013. Au urmat magazinele din București, o lună mai târziu, iar la un an distanță, cel din Oradea. Conceptul pare să fi prins foarte bine, pentru că doar în 2015 s-au deschis alte magazine în Pitești, Ploiești, Arad și Constanța. Ce găsim interesant în oferta magazinului? Aproape orice tip de accesoriu amuzant, care ne poate face viața mai frumoasă, jucării care de care mai haioase și chiar produse de cosmetică și accesorii de beauty. Cum arată un catalog Jumbo online? Foarte colorat!

Rețea de magazine

Rețeaua Jumbo este în plin proces de extindere. Așa că, dacă încă nu ați primit în poștă un catalog Jumbo, acesta urmează să vină. Doar în luna octombrie compania a anunțat deschiderea a 17 noi magazine doar în România. Astfel, tot mai mulți români vor avea acces la produse variate, mereu în trenduri, disponibile în plin sezon și la prețuri rezonabile.

De ce să urmăriți ofertele Jumbo?

Oferta este foarte variată, magazinul devenind un punct central al tuturor sărbătorilor și sezoanelor din an. Vreți să dați o petrecere cu limonadă în pahare colorate? Unde găsiți pahare pe care să nu dați o avere? La Jumbo, desigur! Plecați în concediu și nu aveți organizatoare pentru bagaje. Sigur găsiți ceva la Jumbo. Să vedem ce e și în catalogul Jumbo.

Categorii de produse

Jumbo este locația perfectă atunci când trebuie să mergeți la o zi de naștere a unui copil și nu știți ce cadou să luați. Mai ales în cazul copiilor cărora părinții, bunicii, mătușele și prietenii de familie le cumpără deja de toate. Atunci ce opțiuni vă rămân? Puteți lua ceva inedit, ceva ce nu are, ceva foarte cool și care îl va bucura nespus. Căutați jucării pentru cei mici? Figurine inspirate din seriale populare, jucării educative sau jucării-recuzită pentru cele mai tari jocuri imaginate? Puneți mâna pe catalogul Jumbo. Doriți accesorii pentru copiii mai mari, prea cool pentru celelalte jucării? Sau poate elemente de decor pentru camerele lor.
Și cum un musafir bun nu se prezintă la gazdă cu mâna goală, tot la Jumbo găsiți decorațiuni pentru casă și alte produse utile pentru orice petrecere. Prin urmare, cei mai tari invitați se înarmează cu catalogul Jumbo.

Jucării pentru cei mici... și pentru cei mari

Am putea spune că adulții se bucură la fel de mult ca și copiii în magazinele Jumbo. Dar asta știți deja. Mulți se bucură de jucării pe care nu le-au avut când erau mici, alții se bucură de fericirea și entuziasmul celor mici, pe când unora le place să facă cele mai tari cadouri. Însă Jumbo le oferă și lor produse dedicate și distractive, pentru a nu trăi doar prin plăcerile altora. Pe lângă kilometri întregi de rafturi cu jucării și accesorii, Jumbo oferă și o gamă de puzzle-uri pentru adulți. Mai mult, acestea au propriul lor catalog Jumbo.

PUBLICITATE


PUBLICITATE