Emag - catalogul săptămânii

Cataloagele curente Emag pentru această săptămână. Nu pierde nicio ofertă specială.

Cataloagele curente Emag

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Emag valabil de la 02.09.2020

Catalog nou

02.09. - 28.09.2020

PUBLICITATE

Emag catalogul

Pliante Emag

Doriţi să achiziţionaţi produse din catalogul Emag? Din fericire, acestea au o perioadă de valabilitate diferită( unele au o valabilitate mai lungă, de o lună, iar altele conţin promoţii şi reduceri atractive pentru o săptămână.)

Emag, magazinul universal online, atrage prin promoţii şi îşi fidelizează clienţii. Reducerile Emag sunt constante, pe tot parcursul anului, ceea ce îl face atractiv pentru potenţialii clienţi. În plus datorită numărului mare de produse disponibile, şi a profilului atât de divers al clienţilor, catalogul Emag nu este doar unul actual, ci puteţi să vă alegeţi în funcţie de ceea ce vă interesează, fără a pierde timpul cu oferte neatractive.

 Doriţi să achiziţionaţi produse pentru grădina de primăvara? Poate vreţi să vă reînnoiţi garderoba? Vizualiza-ţi ultimul catalog Emag pentru a vedea dacă acestea beneficiează de reducere - Catalog nou.

 

Informaţii despre Emag

Brandul Emag nu mai are nevoie de nici o prezentare. Focusându-se din start doar pe o prezenţă în online, Emag a apărut pentru prima dată în 2001. Iniţial, magazinul Emag se adresa clientelei interesate de electronice, diversificând pe parcurs oferta disponibilă. 

Notorietatea brandului Emag în România nu se datorează doar reducerilor Emag. Este compania care a introdus în România conceptul de Black Friday. Prima ediţie a fost organizată în 2011, iar de atunci Emag a fost lider în aducerea de noutăţi pentru clienţi. 

Astăzi, platforma a evoluat foarte mult. Micii întreprinzători au găsit în Emag o platformă care îi ajută să ajungă la clienţi, fiind o punte de comunicare. Bucurându-se de un real succes, magazinul Emag s-a extins şi peste hotare, în Bulgaria şi Ungaria. 

Însă cel mai important aspect rămâne grija pentru client, transpusă printro gamă largă de produse. Site-ul Emag poate fi vizitat www.emag.ro.

Electronicele şi electrocasnicele au reprezentat punctul de interes pentru clienţi, în special în perioada Black Friday. Branduri precum Bosch, Philips, Dell, Samsung, HP, Lenovo, Whirpool, ASUS sau LG sunt prezente constant cu ultimele produse şi preţuri pe măsură. 

Mai mult de atât,puteţi achiziţiona produse pentru întreaga familie( de la jucării pentru copii, produse de îngrijire pentru bebeluşi, produse necesare pentru următoarea excursie, precum anvelope pentru maşină. Sau poate aveţi nevoie de ustensile noi pentru proiectele de renovare).

Economiseşte cu Emag

Reducerile Emag sunt gândite astfel încât să ofere un preţ foarte atractiv pe piaţă. Alegând Emag, avem certitudinea unui preţ accesibil, datorită dezvoltării brandului. Sunteţi în căutare de promoţii?

Există o categorie specială care te ajută să economiseşti, denumită extrareducerile momentului. Dacă răsfoiţi oferta Emag, veţi constata că există frecvent o gamă largă de produse oferite la preţ redus. 

Produsele resigiliate vândute sunt o altă metodă bună de a economisii bani, fără a renunţa la calitatea produselor. 

Pentru cei interesaţi, produsele Emag pot fi achiziţionate prin două opţiuni de creditare: plata cu cardul în rate fără dobândă sau finanţare în rate prin Ecredit. Băncile partenere sunt destul de multe ca număr, astfel puteţi alege varianta cea mai atractivă.

Dacă însă tot nu aţi găsit ceea ce căutaţi, puteţi să verificaţi oferta magazinelor similare Internity, Germanos, Flanco, evoMag, Domo, Cel, Altex, pentru oferte mai potrivite pentru dumneavoastră. 

PUBLICITATE


PUBLICITATE