Marionnaud - catalogul săptămânii

Cataloagele curente Marionnaud pentru această săptămână. Nu pierde nicio ofertă specială.

Cataloagele curente Marionnaud

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Marionnaud valabil de la 01.09.2020

Catalog nou

01.09. - 30.09.2020

PUBLICITATE

Marionnaud

Catalogul Marionnaud

Marionnaud își are originile în Franța, la Paris, acolo unde pentru prima oară apare stilul chic. Istoria acestui brand faimos începe în 1984, când Marcel Frydman îi cumpără soției sale o parfumerie. Ce poate fi mai frumos pentru o doamnă din înalta societate? Pe lângă parfumurile și produsele cosmetice de calitate superioară, o parte din succesul acestui magazin vine din faptul că a fost primul lanț de acest fel care s-a gândit să pună la dispoziția clienților săi un program de loialitate pentru a beneficia de o relație unică, personalizată. Dacă doriți să aflați care sunt cele mai noi apariții și care ar fi recomandările de frumusețe de la Marionnaud accesați ultimul catalog Marionnaud online aici valabil pentru anul în curs 2020. Branduri internaționale de renume precum Thierry Mugler, Hugo Boss, Giorgio Armani, Lancôme, Dolce & Gabanna, Givenchy vă poartă într-o lume a frumuseții și a luxului cu ajutorul parfumurilor, al produselor cosmetice și de machiaj. Foarte des în cadrul cataloagelor curente, Marionnaud reduceri vă îmbie cu oferte de nerefuzat. Reducerile sunt promițătoare și ajung la procente destul de ridicate la categorii precum parfumuri, rujuri, produse pentru ten. De obicei, reducerile Marionnaud sunt mai mari cu cât numărul de produse cumpărate este mai mare. De exemplu, la 1 produs achiziționat procentul de discount e mai mic, la 2 produse e mai mare, și așa mai departe. Poate sunteți destul de norocoși încât să prindeți ofertele cu transport gratuit la achiziția unor produse specifice sau reduceri la achiziția mai multor produse pentru protecția solară din timpul verii.

Magazinul Marionnaud

Spre deosebire de alte magazine din categoria Farmaceutice, cosmetice, care nu sunt prezente fizic, în țara noastră suntem bucuroși să vă prezentăm o întreagă rețea de magazine fizice Marionnaud. Începând cu București, descoperiți ușor și alte locații de unde puteți achiziționa produsele distribuite de favoritul dumneavoastră, accesând site-ul www.marionnaud.ro. Pe lângă aceste magazine din care vă puteți alege nestingheriți un produs testat sau unul preferat, se remarcă și magazinul online. Frumos așezate pe orizontală vă așteaptă cele câteva categorii din meniu: Shop, Beauty Outlet, Branduri, Skin Advisor, Blog, Magazine. În categoria Shop, în meniul derulant, veți găsi pagina Promoții cu reduceri Marionnaud, apoi Noutăți, Parfumuri, Cosmetice, Machiaj, Bărbați, Exclusiv. Accesând pagina Bărbați, de exemplu, descoperim oferte prețioase cu parfumuri deosebite pentru cadouri de excepție. Ne fac cu ochiul nume celebre ca Bvlgari, Versace, Calvin Klein, etc. Ofertele Marionnaud din categoria Cosmetice vin în sprijinul celor care știe ce caută cu exactitate. Produsele sunt frumos organizate pe categorii simplu de urmărit și sunt și ușor de navigat. Așadar, găsim produse pentru față, pentru corp, mâini & picioare, accesorii. Avem și Top Produse sau Noutăți cosmetice pentru cei ce doresc să cunoască care sunt cele mai căutate produse și, bineînțeles, noutățile, pentru cei ce doresc să fie la curent cu tot ce este trendy în cosmetică.

Economisiți cu Marionnaud

Pentru alegeri inspirate și decizii mai rapide sfatul nostru este să vizitați și alte magazine de acest gen precum Oriflame, Notino, Life Care, Lady’s, Douglas, DM drogeriemarkt, Avon. Cu această ocazie va fi mai ușor să realizați unele comparații de prețuri și să observați cele mai benefice și avantajoase produse pentru necesitățile dumneavoastră. Dacă urmăriți un anumit produs, vă încurajăm să așteptați și să răsfoiți din când în când pagina cu reduceri Marionnaud deoarece magazinul schimbă deseori promoțiile, provocându-vă astfel să deveniți clienți fideli ai acestui ambasador al frumuseții impecabile și al parfumurilor de lux.

PUBLICITATE


PUBLICITATE