Life Care - catalogul săptămânii

Cataloagele curente Life Care pentru această săptămână. Nu pierde nicio ofertă specială.

Cataloagele curente Life Care

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Life Care valabil de la 01.06.2020

Catalog nou

de luni 01.06.2020

Previzualizarea de cataloage Jurnalul Fericirii Iulie/August din lanț Life Care valabil de la 02.07.2020

Jurnalul Fericirii Iulie/August

02.07. - 18.08.2020

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Jurnalul Fericirii Aprilie/Mai din lanț Life Care valabil de la 03.04.2020

Jurnalul Fericirii Aprilie/Mai

03.04. - 19.05.2020

Previzualizarea de cataloage Jurnalul Fericirii Martie/Aprilie din lanț Life Care valabil de la 03.03.2020

Jurnalul Fericirii Martie/Aprilie

03.03. - 16.04.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog din lanț Life Care valabil de la 01.03.2020

Catalog

de duminică 01.03.2020

Previzualizarea de cataloage Jurnalul Fericirii Februarie/Martie din lanț Life Care valabil de la 04.02.2020

Jurnalul Fericirii Februarie/Martie

04.02. - 18.03.2020

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Jurnalul Fericirii Ianuarie/Februarie din lanț Life Care valabil de la 03.01.2020

Jurnalul Fericirii Ianuarie/Februarie

03.01. - 18.02.2020

Life Care

Catalogul Life Care

Life Care este o companie românească care are ca obiectiv vânzarea de produse Bio, naturale și vegane. Fondatorii companiei sunt primii care au început mișcarea Bio în România și tot ei sunt cei care au definit prima dată conceptul de Bio pe Wikipedia. În prezent, compania se află în top 30 al celor mai responsabile companii din țara noastră. Cel mai frumos cadou, declară ei pe pagina lor web, este faptul că au reușit să mulțumească peste 1.000.000 de clienți cu un număr destul de mare de produse și unul și mai mare de unități. Compania Life Care are un principiu foarte frumos și sănătos după care se ghidează în activitatea sa. Ei spun că o afacere va fi fericită dacă îmbină într-un mod armonios cei 3 P: People (adică oameni), Profit (rentabilitate și profit) și Planet (mediu înconjurător). 

Catalogul Life Care 2020 este foarte generos și vă va încânta cu produse pentru menținerea unui stil de viață Happy. Răsfoind catalogul veți descoperi produse energizante pentru fizic și mental, creme și unguente Kräuter din plante pentru diverse afecțiuni, accesorii variate pentru aromaterapie, uleiuri pentru masaj, geluri și creme cu aloe vera, bomboane din plante pentru afecțiuni ale căilor respiratorii, ceaiuri din plante, sucuri Bio, produse pentru relaxare și frumusețea pielii, produse cu Omega 3 anti-îmbătrânire și multe altele. Catalogul Life Care din anul curent 2020 vă stă la dispoziție, gata de răsfoit, chiar aici.

Magazinul Life Care

Chiar dacă la prima vedere așa pare, nu veți găsi doar produse pentru frumusețe și diferite afecțiuni, ci veți descoperi o întreagă gamă de produse pentru casă și pentru copii. Toate sunt fabricate din ingrediente naturale, și cel mai bine vă veți delecta dumneavoastră singuri citind despre toate chiar aici www.life-care.com.

Misiunea acestei companii este cea de a face oamenii mai fericiți și de a le aduce zâmbetul pe buze. Ei precizează că energia și fericirea oamenilor se întoarce spre ei, ajutându-i astfel să fie din ce în ce mai profesioniști. Valorile definitorii în care crede această companie sunt: pasiune, libertate, prietenie. Life Care a luat naștere în Timișoara în anul 2005. Încet, încet apar primele branduri Life Care, precum Kräuter, BioHAUS, LifeGlam, Meal Balance. În 2016 compania lansează site-ul în limba engleză www.life-care.com, și astfel produsele devin disponibile și la nivel international. Un pic mai târziu, vor apare și versiuni în italiană, spaniolă, germană, slovacă etc. Fondatorii acestei companii sunt 2 frați, Cristian și Dan Onețiu, din Timișoara. Primul dintre ei a riscat toți banii familiei pentru a începe vânzarea unor produse de care la acea vreme nu auzise nimeni. Acum cei doi sunt milionari. 

Magazinul online este alcătuit într-un mod interesant și util. De exemplu, într-o parte avem prezentate recomandări Life Care și o categorie la aceste recomandări se numește sugestiv Trebuie să le am. Produsele Life Care sunt organizate și în funcție de branduri sau de arii de interes (Frumusețe și îngrijire personală, Nutriție și Sport, etc.). Dacă nu știți de unde să începeți, vă recomandăm să începeți cu catalogul Life Care 2020 sau cu Life Care Promoții, pentru a afla ce produs ar putea fi benefic pentru dumneavoastră.

Economisiți cu Life Care

Deseori compania Life Care organizează tot felul de promoții Life Care și campanii. Acestea au rolul de a atrage clienți noi, care cochetează cu ideea de a cumpăra un produs, dar care încă se află în acea etapă de ezitare, de tatonare, sau de a fideliza clienții începători. Și mai ușor de vizionat este pagina cu promoțiile catalogului Life Care. Este imposibil să nu găsiți un produs de care să nu vă mai despărțiți vreodată. Dacă nu reușiți să găsiți ceea ce căutați, aveți de ales și din alte magazine de profil asemănătoare precum Avon, DM drogeriemarkt, Douglas, Lady’s, Marionnaud, Notino, Oriflame, Sensiblu, Sephora. Rețineți doar mottoul acestei frumoase companii Life Care, Happy Every day, și cu siguranță veți reuși să zâmbiți.

PUBLICITATE


PUBLICITATE