TAKKO FASHION catalog România

Cataloagele curente Takko pentru această săptămână. Nu pierde nicio ofertă specială.

Cataloagele curente Takko

Previzualizarea de cataloage New In din lanț Takko valabil de la 01.10.2020

New In

01.10. - 31.10.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Takko valabil de la 20.11.2019

Catalog nou

20.11. - 26.11.2019

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Takko valabil de la 16.10.2019

Catalog nou

16.10. - 22.10.2019

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Takko valabil de la 02.10.2019

Catalog nou

02.10. - 08.10.2019

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Takko valabil de la 04.09.2019

Catalog nou

04.09. - 10.09.2019

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Takko valabil de la 20.06.2019

Catalog nou

de joi 20.06.2019

PUBLICITATE

Takko catalogul

Pliante Takko

Brandul Takko poate fi definit foarte simplu: casual. Ofertele Takko vin în sprijinul întregii familii, având produse pentru femei, bărbaţi şi copii. Cu o prezenţă extinsă în Europa, putem găsi peste 1900 de magazine dispersate în 17 ţări. 

Catalogul Takko ne ţine la curent cu ultimele noutăţi New In aici. Planifici un concediu la mare? Mergi la un festival? Sau vrei să cauţi un cadou pentru cineva drag? Sigur vei găsi ceva pe placul tău. Sau poţi să cauţi online Takko şi să adaugi produsele dorite pentru următoarea vizită la magazin.

Cataloagele Takko sunt valabile mai multe săptămâni, astfel ai timp suficient pentru a ajunge în magazin şi să cumperi produsele dorite 01.10.2020 . Poţi să te ţii la curent şi cu Takko online. 

Informaţii despre Takko

În Romania, deschiderea primului magazin Takko a avut loc in 2007. De atunci, brandul a fost întro continuă expansiunea, ajungând să aibă o prezenţă în toată ţara. 

Cine a răsfoit un catalog Takko va fi surprins plăcut de faptul că brandul pune accent pe înţelegerea clientului. Aspectul de noutate, atât in magazinele fizice cât şi în online Takko pune în centrul atenţiei clientul. Categoria „Mărimi mari’’, arată înţelegere pentru diversitatea clienţilor. 

Magazinele Takko sunt amplase în general, în centrele comerciale, ceea ce permite oferirea unui program de funcţionare extins (08:00- 22:00). Binenţeles, şi weekendurile pot fi un moment bun pentru realizarea de cumpărături.  Personalul îţi stă la dispoziţie pentru a îţi oferi sfaturi personalizate.  

Nu ai mult timp la dispoziţie pentru vizita la magazin? Vrei să ai lista făcută pentru mai multă rapiditate? Nici o problema. Ofertele Takko pot fi găsite şi online. Site-ul magazinului se poate găsi aici: www.takko.com Cât mai simplu, pentru a răspunde nevoilor consumatorului de azi. 

Economiseşte cu Takko

Fiind atenţi la profilul clientului, ofertele Takko vin mereu cu noutăţi pentru a răspunde schimbărilor de stil. Brandul înţelege importanţa economisirii, preţurile produselor din catalogul Takko fiind sub preţul altor competitori. Ofertele Takko pot fi găsite printre cataloagele platformei, venind frecvent cu noutăţi pentru clienţi. Takko pune preţ pe satisfacerea nevoii clienţilor. De aceea, cardurile cadou sunt găsite printre produsele companiei. Ştim ce greu e să găseşti cadoul potrivit, sau să mergi la cumpărături pentru cineva cine are de toate. Astfel, persoana dragă poate să îşi aleagă produsele dorite pe gustul ei. Iar tu vei fii liniştit, ştiind că ai ales un cadou care va fi pe placul sărbătoritului. 

Dacă tot nu ai găsit ceea ce căutai, poţi să verifici oferta magazinelor similare epantofi.ro, Ecco, Deichmann, Decathlon, Bonprix, Bershka, ABOUT YOU, pentru oferte mai potrivite.

PUBLICITATE


PUBLICITATE