Remarkt - catalogul săptămânii

Cataloagele curente Remarkt pentru această săptămână. Nu pierde nicio ofertă specială.

Cataloagele curente Remarkt

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Remarkt valabil de la 08.10.2020

Catalog nou

08.10. - 21.10.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Remarkt valabil de la 24.09.2020

Catalog nou

24.09. - 07.10.2020

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Remarkt valabil de la 10.09.2020

Catalog nou

10.09. - 23.09.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Remarkt valabil de la 27.08.2020

Catalog nou

27.08. - 09.09.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Remarkt valabil de la 30.07.2020

Catalog nou

30.07. - 12.08.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Remarkt valabil de la 16.07.2020

Catalog nou

16.07. - 29.07.2020

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Remarkt valabil de la 02.07.2020

Catalog nou

02.07. - 15.07.2020

Remarkt catalogul

Pliante Remarkt

Cataloagele Remarkt aduc în atenţia clienţiilor interesaţi oferte actuale şi atractive. Pentru ca cumpărătorii să poată să îşi realizeze o planificare temeinică, revistele Remarkt au o valabilitate standard, de două săptămâni (08.10.2020 - 21.10.2020).

Nu ati vizualizat ultimul catalog Remarkt şi vă planificaţi următoarele cumpărături? Puteţi să îl găsiţi aici: Catalog nou

Motto-ul lor este „ Oferte fără egal’’, deci veţi avea doar de câştigat dacă vă aruncaţi un ochi pe oferta lor. Promoţii atractive puteţi să găsiţi adesea la produse de ingrijire şi curăţenie, cât şi articole de bricolaj sau chiar articole de sezon( precum incubator pentru puişori). Mai mult de atât, din ofertele promoţionale nu lipsesc aparatele electronice şi electrocasnice, la un preţ atractiv. 

Dacă doriţi să fiţi la curent cu ofertele Remarkt, accesaţi aici: aici

Informaţii despre Remarkt

Pasionaţii de cumpărături s-ar putea să nu recunoască brandul Remarkt. Compania nu e nouă pe piaţa românească, ci a trecut printro perioadă de rebranding. 

Hipermarketurile Remarkt sunt doar vechile magazine Real. Brandul Real a intrat pe piaţă în anul 2006, şi a cunoscut o extindere naţională. Compania a mai trecut printro tranzacţie, când, în anul 2012, magazinele Real au fost achiziţionate de retailerul Auchan, trecând printrun amplu proces de schimbare.

Actualmente, magazinele Remarkt funcţionează doar în oraşele Oradea şi Arad, având sub umbrelă opt hipermarketuri. 

Brandul este prezentat şi online cu ofertele Remarkt, iar site-ul poate fi accesat aici: www.remarkt.ro.

Hipermarketul Remarkt este mai mult decât un simplu magazin. Este locul care vă ajută să realizaţi toate cumpărăturile intrun singur loc. 

Produsele alimentare nu mai au nevoie de prezentare. Găsiţi aici tot ce vă doriţi de la fructe şi legume proaspete, până la produse congelate şi băuturi. Hipermarketul oferă şi un restaurant unde puteţi să luaţi o pauză de la cumpărături şi să savuraţi produsele gătite în bucătăria propie. Brutăria Remarkt vine şi completează oferta gastronomică Remarkt, pentru a putea savura produsele. 

Accentul este pus pe producătorii locali, prin prezentarea sub emblema „produse proaspete româneşti”. Nici produsele pescicole nu au fost uitate, Pescăria Remarkt oferind opţiuni variate de peşte proaspăt. 

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor, aici puteţi găsi o gamă largă de produse, precum: produse electronice şi electrocasnice, produse de curăţenie,produse de îngrijire, produse pentru bucătărie, cât şi articole de imbrăcăminte atât pentru adulţi, cât şi pentru cei mai mici clienţi. Doriţi să oferiţi un cadou şi nu aveţi idei? Poate veţi găsi inspiraţia plimbându-vă prin magazin. 

V-am atras atenţia? Puteţi să răsfoiţi ultimele cataloage Remarkt aici: aici.

Economiseşte cu Remarkt

Atenţia ofertele Remarkt este îndreptată înspre a ajuta clientul să economisească. De aceea, promoţiile săptămânale cuprind o gamă largă de produse, pentru a vă ajuta să economisiţi. 

Reuşiţi să economisiţi şi însăşi prin conceptul de business, cel de hipermarket. Acesta vă oferă posibilitatea să achiziţionati produsele electronice din acelaşi loc cu produsele alimentare. Cărţile din acelaşi loc cu produsele de curăţenie. Articole de îmbrăcăminte împreună cu produsele de grădinărit, astfel încât să reuşiţi să realizaţi toate cumpărăturile intrun singur loc, şi în acelaşi timp, să economisiţi. 

Dacă însă tot nu aţi găsit ceea ce căutaţi, puteţi să verificaţi oferta magazinelor similare Lidl, LaDoiPași, Kaufland, Cora, CBA, Carrefour, Auchan, pentru oferte mai potrivite pentru dumneavoastră. 

PUBLICITATE


PUBLICITATE