Supeco - catalogul săptămânii

Cataloagele curente Supeco pentru această săptămână. Nu pierde nicio ofertă specială.

Cataloagele curente Supeco

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Supeco valabil de la 29.07.2020

Catalog nou

29.07. - 09.08.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Supeco valabil de la 15.07.2020

Catalog nou

15.07. - 26.07.2020

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Catalog Hungarian products din lanț Supeco valabil de la 01.07.2020

Catalog Hungarian products

01.07. - 12.07.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Supeco valabil de la 01.07.2020

Catalog nou

01.07. - 12.07.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Supeco valabil de la 24.06.2020

Catalog nou

24.06. - 05.07.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Supeco valabil de la 17.06.2020

Catalog nou

17.06. - 28.06.2020

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Flyer 11 din lanț Supeco valabil de la 03.06.2020

Flyer 11

03.06. - 14.06.2020

Supeco catalogul

Pliante Supeco

Cataloagele Supeco aduc promoţii în atenţia clienţilor, pe o perioadă de câteva săptămâni( unele sunt vabile doar o săptămână, altele sunt valabile o perioadă mai îndelungată). Potenţialii clienţi sunt interesaţi în primul de economisire, ofertele Supeco sunt axate pe câştigarea de economii în timp ce facem cumpărături. 

Doriţi să vizualizaţi ultimele oferte pentru următoarele cumpărături? Puteţi vizualiza ultimul catalog Supeco aici Catalog nou.

Doriţi să fiţi la curent cu ultimele promoţii şi oferte? Tot ce e necesar este să accesaţi această pagină aici.

Informaţii despre Supeco

Brandul Supeco a fost adus pe piaţa din România de lanţul de magazine Carrefour. Aceasta reprezintă o noutate pentru piaţa de retail din România, aducând în atenţia clienţilor produse locale la preţuri mici. 

Brandul se poate lăuda cu reuşite deja. Primul magazin din România a apărut în anul 2014. La finalul anului 2019, ofertele Supeco erau disponibile în 20 de magazine fizice, distribuite în toată ţara. Acestea se găsesc în: Bucureşti, Satu Mare, Cluj-Napoca, Baia Mare, Iaşi, Focşani, Reghin, Craiova, Balş, Giurgiu, Hunedoara, Galaţi, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Târgovişte, Gheorgheni, Constanţa,Sibiu şi Sfântul Gheorghe.

La aceasta se adaugă o gamă largă de produse( peste 2500 de produse făcând parte din cataloagele Supeco). Acest brand se adresează revânzătorilor, ajutându-i pe aceştia să rămână competitivi pe piaţă, printro politică a preţurilor reduse. Aceste preţuri sunt obţinute prin eficientizarea la maxim a cheltuielor, din care au rezultat două direcţii clare: aprovizionarea de la producători locali, pentru a reduce sau anula costurile necesare transportului şi depozitarea produselor direct în magazin, pentru a elimina cheltuieli necesare spaţiului logistic. Minimalismul este cheie, fiind eliminate mobilierul sau publicitatea. 

Ce produse putem achiziţiona de la Supeco?

În principal, produse proaspete şi de larg consum. Dar cel mai bine vă lămuriţi, răsfoind ultimul catalog Supeco 29.07.2020 - 09.08.2020, care se găsesţe aici Catalog nou.

Noutatea brandului este dată şi de pungile complet bio degradabile folosite pentru produs, care arată grija şi aplecarea asupra problemei mediului. 

Platforma online însumează toate ofertele, şi se găseşte aici www.supeco.ro.

Economiseşte cu Supeco

Magazinele Supeco sunt concepute ca şi magazine cash&carry, cu accent pe preţuri de discount. Acesta nu este doar un slogan, compania operând frecvent preţuri reduse la produse. 

Conceptul se adresează segmentului de business, care doreşte să poată achiziţiona produse la un preţ redus, pentru a avea un avantaj competiv. 

De aceea, din start, magazinele Supeco sunt gândite în aşa fel încât să te ajute să economiseşti. Produsele sunt depozitate direct în magazin, iar lanţul nu atrage clienţi prin reclame luminoase, ci prin simplitate magazinelor, care le permite să ofere preţuri reduse faţă de competitori. Sloganul „ Cel mai mic preţ’’ se aplică cu siguranţă acestor magazine. 

Doriţi să vă convingeţi şi dumneavoastră? Trebuie doar să răsfoiţi pliantele Supeco aici.   

În plus, pentru volume mari de marfă, produsele sunt şi mai mult reduse. Retailerul oferă produse la vrac mult sub nivelul pieţei. 

Te-ai convins că e uşor să economiseşti cu Supeco? Dacă ai în apropiere un magazin, poţi să te convingi de simplitatea conceptului. Dacă încă nu ai un magazin în apropiere, poţi să apelezi la cataloagele online pentru a te convinge. 

Acum e foarte simplu să economiseşti. 

Dacă însă tot nu aţi găsit ceea ce căutaţi, puteţi să verificaţi oferta magazinelor similare Lidl, LaDoiPași, Kaufland, Cora, CBA, Carrefour, Auchan, pentru oferte mai potrivite.

PUBLICITATE


PUBLICITATE