Catalog Metro BLACK FRIDAY 2019 > Oferte Noiembrie
0 zile 00:49:08
PUBLICITATE

Metro catalog - oferte săptămânii + BLACK FRIDAY

Previzualizarea de cataloage Produse Fine Life din lanț Metro valabil de la 01.11.2019

Produse Fine Life

01.11.2019 - 01.12.2019

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Produse nealimentare din lanț Metro valabil de la 01.11.2019

Produse nealimentare

01.11.2019 - 01.12.2019

Previzualizarea de cataloage Cadouri de Cracium din lanț Metro valabil de la 01.11.2019

Cadouri de Cracium

01.11.2019 - 31.12.2019

PUBLICITATE

Metro catalogul

Informații

Primul magazin Metro Cash&Carry a fost deschis în România în octombrie 1996. Astăzi, rețeaua lor numără 30 de centre de distribuție în toată țara și este unul dintre principalii furnizori ai operatorilor din industria ospitalieră. Mai mult, retailerul a preluat magazinele din fosta rețea La Doi Pași și se pregătește să deschidă până la 500 de magazine noi sub sigla acestui magazin. Se pare că avem motive în plus să studiem cu mai mare atenție orice catalog Metro, dacă brandul face eforturi pentru a veni mai aproape de noi.

Produse proprii
Printre cele mai cunoscute game de produse disponibile exclusiv în lanțul de magazine Metro se numără și cele de la Fine Life. Sub acest brand puteți găsi orice produs aveți nevoie, de la produse de curățare până la cele alimentare care încununează orice masă servită acasă celor dragi. Prin urmare, fie că vreți să cumpărați biscuiți, fursecuri sau detergent de vase, Fine Life este o opțiune foarte bună calitativ, la un preț imbatabil. Metro garantează! Pentru a vă convinge de asta nu trebuie decât să aruncați un ochi peste oferta Metro disponibilă pe catalomat.ro de oriunde, oricând.

Rețea de magazine
Întrucât vine cu o ofertă atât de bună, Metro a știut să se facă indispensabil tuturor clienților. Astfel, rețeaua de magazine este atât de extinsă încât oricine poate pleca acasă cu produse de calitate la un preț bun. Iar dacă nu există încă un magazin Metro în fiecare oraș, măcar știm că este unul în apropiere. Nu e de mirare că oricine așteaptă să vadă ultimul catalog Metro.

Sistemul cash&carry
Multe persoane profită de sistemul cash&carry. Deși oferta este axată în principal către cei care dețin magazine sau lanțurilor de restaurante și hoteluri, oricine se poate bucura de prețurile reduse la produsele pe care le cumpărați într-un număr mai mare de bucăți. Și poate nu veți fi interesați de această ofertă în cazul produselor perisabile, dar cu siguranță veți fi tentați de oferte la produse de îngrijire personală, de curățenie, sau de alimente neperisabile. Ei bine? Ați studiat deja oferta Metro pentru a vedea ce vă mai trebuie prin casă?

Oferta Metro
Oferta amplă a retailerului a cerut crearea unui număr de cataloage care să meargă în paralel și care să se adreseze unor nevoi specifice. Astfel, deși vă cheamă în același magazin unde găsiți de toate, sunteți informați pe larg cu privire la ceea ce găsiți în orice categorie. Aveți orice, de la soluții pentru afacerile mici, la produse la preț special pentru marii operatori. Oferta acoperă totul, de la produse alimentare, la obiecte de decor, la obiecte sanitare și mic mobilier, băuturi de toate felurile și ustensile profesionale pentru a echipa orice bucătărie. Și nu ne oprim aici, dar mai bine consultați pe larg cel mai nou catalog Metro și categoriile care vă interesează.

Pentru informaţii precum adresele filialelor şi orele de funcţionare, vă recomandăm să verificaţi site-ul oficial www.metro.ro.

Metro BLACK FRIDAY 2019

Black Friday 2019 este aici! Metro vine în mod regulat cu reduceri noi în fiecare an la marile vânzări de Black Friday. Pe site-ul nostru, veți găsi cel mai recent Metro fluturaș numit "Oferte alimentare petru HoReCa” valabil de la 01.11.2019. Profitați la maxim de el! Reducerile de Black Friday Metro 2019 sunt aici! Economisiți bani cu noi! Dacă așteptați cu nerăbdare această perioadă specială, pregătiți-vă pentru a face cumpărături urmărind noile pliante de Black Friday! Reducerile se aplică nu numai la secțiunea "Supermarketuri”, ci la întreaga gamă de produse pe care o puteți găsi pe site-ul nostru.

PUBLICITATE


PUBLICITATE