15 zile 13:42:29
PUBLICITATE

Metro catalog - oferte săptămânii

Previzualizarea de cataloage Măsuri de prevenție COVID-19 din lanț Metro valabil de la 30.04.2020

Măsuri de prevenție COVID-19

de joi 30.04.2020

Previzualizarea de cataloage Redeschiderea Teraselor - Ghidul Complet METRO din lanț Metro valabil de la 21.07.2020

Redeschiderea Teraselor - Ghidul Complet METRO

de marți 21.07.2020

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Catalog cu ingrediente și inspirație din lanț Metro valabil de la 21.10.2020

Catalog cu ingrediente și inspirație

21.10. - 27.10.2020

Previzualizarea de cataloage GUST ȘI VARIETATE - pentru afacerea ta din lanț Metro valabil de la 14.10.2020

GUST ȘI VARIETATE - pentru afacerea ta

14.10. - 27.10.2020

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Catalog cu ingrediente și inspirație din lanț Metro valabil de la 14.10.2020

Catalog cu ingrediente și inspirație

14.10. - 20.10.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog cu ingrediente și inspirație din lanț Metro valabil de la 07.10.2020

Catalog cu ingrediente și inspirație

07.10. - 13.10.2020

Metro catalogul

Pliante Metro

Metro, opţiunea clienţilor interesaţi de produse cash&carry, a devenit un renume cunoscut de mulţi români. Astăzi, putem găsi ofertele Metro în 30 de magazine fizice extinse în toată ţara. 

Cel mai bun mod de a fi la curent cu ofertele Metro este să vizualizati cataloagele Metro Confort pentru oaspeții terasei tale în orice sezon , de unde puteţi găsi inspiraţia pentru următoarea vizită la cumpărături. 

Având un profil atât de larg, şi cataloagele Metro sunt create pentru a corespunde diversităţii gamei, şi anume: Catalogul produse alimentare aici cât şi Catalog produse nealimentare. Acestea au aceeaşi valabilitate de trei săptămâni 09.10.2020 - 30.10.2020, care rămâne aceeaşi. În plus, pentru a reflecta pe deplin produsele Metro alte cataloage sunt disponibile clienţilor, şi anume: Catalog echipamente pentru revânzători, Catalog revânzători, Soluţii Nealimentare pentru Horeca, şi unul prezent doar în această perioadă, Mobilier pentru terasă şi grădină. Atât de multe variante pentru clienţii Metro. 

Informaţii despre Metro

Metro este un retail de magazine cash& carry, înfiinţat în Germania. Pe piaţa din România, magazinele Metro au o lungă tradiţie, primul magazin fiind deschis în anul 1996. 

La ora actuală, există peste 770 de magazine Metro, extinse în 26 de ţări. În România, funcţionează 30 de magazine în oraşele mari, cu vad comercial. Succesul brandului se datorează politicii de a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor. 

În acest sens, în anul 2012, compania a adus pe piaţa franciza magazinelor „La doi paşi’’, creând în special magazine de proximitate în zonele rurale. Mai mult de atŞt, Metro oferă consultanţă şi cursuri speciale pentru segmentul de business. Pentru pasionaţii gătitului, există opţiunea înscrierii în programul Academia de Gastronomie. 

Mărcile proprii se regăsesc în oferta zilei Metro şi includ: Aro, Metro Chef, Fine life, H-Line, Horeca Select, Rioba şi Sigma. Brandul Aro este cel mai cunoscut pe piaţă, datorită produselor la preţuri mici incluse aici. Pentru a deveni client Metro, este nevoie de un card de acces. Acest card se poate obţine atât intrun magazin Metro, daca vă este la îndemână, cât şi online, din comfortul casei dumneavoastră. 

Toate informaţiile despre produsele şi ofertele Metro, pot fi găsite online şi direct pe site-ul Metro: www.metro.ro.

Economiseşte cu Metro

Ofertele Metro se adresează clienţilor care sunt interesaţi de achiziţionarea unor produse mai numeroase la un preţ avantajos. Fie că vorbim de oferta zilei Metro, sau produse de design, acestea se afla în oferta Metro în primul rând datorită preţurilor. Pe lângă preţurile mai mici oferite special segmentului de business, Metro a creat metode în plus prin care clienţii pot să economisească.

De exemplu, programul Buy back, prin care poţi să mergi la un magazin Metro cu un electrocasnic vechi şi primeşti 100 de lei reducere la achiziţionarea unui produs electrocasnic nou. 

Mai mult de atât, programul cumperi mai mult, plăteşti mai puţin cuprinde peste 8000 de produse la preţuri atractive, pentru a vă ajuta să economisiţi.

O altă metodă de a economisi este Metro Plus. În timp ce cumperi produsele Metro, achiziţionezi puncte şi primeşti înapoi 2 la sută din valoarea comenzii. 

Dacă însă tot nu aţi găsit ceea ce căutaţi, puteţi să verificaţi oferta magazinelor similare Lidl, LaDoiPași, Kaufland, Cora, CBA, Carrefour, Auchan, pentru oferte mai potrivite pentru dumneavoastră.

PUBLICITATE


PUBLICITATE