Trendul Black Friday

Dacă nu ai auzit încă de Black Friday, vei fi surprins de avengura evenimentului. Black Friday Romania 2019 are loc pe 15 noiembrie. Vă sfătuim să vă marcaţi data în calendar, ca să nu rataţi evenimentul.

Pentru persoanele care participă prima dată la Black Friday, dar şi cei care sunt mai experimentaţi, e bine să analizaţi ofertele de la magazinele pe care doriţi să le vizitaţi. Pe moment, te pot surprinde ofertele şi să ajungi acasă cu obiecte pe care nu ţi le doreşti sau de care nu ai nevoie. 

Reducerile de Black Friday – chiar aşa să fie?

Ediţia Black Friday 2019 a ajuns la o maturitate a ofertelor datorită experienţelor acumulate de-a lungul mai multor ediţii( prima dată Black Friday a fost organizat în România de retailerul Emag). Magazinele participante sunt din domenii atât de diverse că vom fi surprinşi pozitiv. Totuşi, cele mai multe oferte le găseşti la Black Friday Emag.

Însă în anii trecuţi, au fost mai multe cazuri când oamenii au fost reticenţi la reducerile afişate de Black Friday România. Mai mulţi comercianţi, în încercarea de a avea încasări cât mai mari, au mărit preţurile cu câteva săptămâni înainte, pentru a afişa reduceri consistente cu ocazia ofertelor Black Friday fără a scădea profiturile. 

Populaţia a fost vigilentă şi a taxat aceasta metodă, anunţând că acestea nu sunt reduceri adevărate. Binenţeles, mulţi cunoaştem episodul când in 2014, de Black Friday puteai achiziţiona de la Emag telefoane de la 1 leu. A fost însă doar o eroare a sistemului, dar Emag a onorat comenziile realizate cu aceea valoare(730 de produse cu preţurile până la 1 la sută redusă). 

black friday

Cumpărături inteligente

Chiar dacă reducerile de anul acesta nu vor fi atât de consistente, e bine să fim atenţi la cumpărăturile pe care le facem de Black Friday. Poate fi o ocazie bună pentru a achiziţiona produsele dorite de sărbătorile de iarnă. S-au pentru achiziţionarea unui telefon la un preţ foarte bună. Însă s-ar putea să nu ai nevoie de a cincea tigaie, chiar dacă preţul afişat e unul foarte bun. 

Poţi să urmăreşti din timp ofertele magazinelor( cu o lună, două inainte). De exemplu, pentru Flanco Black Friday se anunţă reduceri atractive. Crează-ţi o listă cu produsele pe care le doreşti şi notează-ţi din timp preţul afişat. Acest lucru poţi să îl faci şi din comfortul casei tale, majoritatea magazinelor având şi un site online. Astfel, poţi chiar compara ofertele din mai multe magazine( de exemplu ce este de Flanco Black Friday cu oferta Media Galaxy Black Friday). Poţi să ajungi astfel la cel mai bun preţ de pe piaţă, fără să fii păcălit de mărirea artificială a preţurilor şi reducerea lor cu ocazia Black Friday( din păcate, e bine ca doritorii clienţi să fie vigilenţi, pentru ca să nu cadă pradă acestor mişcări, care încă se întâmpla printre comercianţi). 

Până la urmă, cu toţii dorim să achiziţionăm produsele necesare. Şi de ce nu, vrem ca de Black Friday să şi economisim, nu să scoatem mai mulţi bani din buzunar. Pentru acest lucru, nu e suficient să participăm doar mergând prin magazine în ziua reducerilor. O pregătire anterioară ne va garanta obţinerea unor reduceri adevărate cu această ocazie.

Cumpărături inteligente de Black Friday

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Post navigation