Ca în fiecare an, există numeroase dubii în legătură cu promoțiile de Black Friday 2020. Sunt cu adevărat prețurile mai mici? Nu profită magazinele de febra cumpărăturilor pentru a scumpi prețurile? De ce să mă bat pentru un produs și o reducere poate nesemnificativă?

Dacă ți-ai pus vreodată una din întrebările de mai sus, atunci acest articol este pentru tine. Îți vom oferi 3 motive concrete pentru care merită să mai aștepți până pe 13 noiembrie, când se dă startul reducerilor de Black Friday în România.

1. Reducerile sunt reale. Verifică și tu.

Dincolo de toate speculațiile ce au circulat de-a lungul timpului, reducerile de Black Friday sunt reale și demne de luat în calcul. Pentru a te bucura de experiențe cât mai frumoase în luna reducerilor, te sfătuim să îți faci cumpărăturile din rețelele mari și cunoscute de magazine. Acest tip de retailer este cel mai de încredere, pentru că lanțurile mari nu vor risca niciodată reputația de ani de zile pentru un câștig pe termen scurt. 

Despre mărimea reducerilor poți să te convingi și singur, verificând prețurile încă de pe acum. Salvează produsele tale favorite de la magazinele preferate cu câteva săptămâni înainte și urmărește evoluția prețului. Te vei convinge singur că merită să aștepți până în weekend-ul reducerilor, când vei prinde o ofertă mult mai generoasă.

2. Cumpără online – sigur și comod

Anul 2020 pare să fi schimbat puțin paradigma jocului de prețuri de Black Friday. Cea mai importantă diferență credem că va fi mutarea luptei pentru oferte în online. Puțini oameni se vor încumeta să-și caute produsele preferate în magazinele aglomerate. Dar acest lucru nu poate decât să fie un avantaj pentru tine. 

Acum vei putea să îți cumperi liniștit, din confortul casei tale, tot ce îți dorești. Gata cu certurile cu alți clienți pentru ultimele exemplare. 

Pe de altă parte, ținem să te atenționăm despre numeroasele magazine fantomă care apar tocmai în această perioadă și recurg la metode diverse de înșelare a clienților. Pe astfel de  site-uri fie descrierea produselor nu corespunde cu realitatea, fie sunt reduceri false, fie se fură date personale. Cumpără doar de pe magazinele pe care le cunoști.

3. Găsește toate ofertele aici

Nu ești sigur că vei putea prinde toate ofertele la timp? Sau nu ai răbdare să compari prețurile de pe mai multe site-uri? 

Există o soluție și pentru această problemă. Imediat ce vor fi făcute publice, vei putea găsi oferte Black Friday aici. Cataloagele actualizate de la cele mai mari magazine din România te vor surprinde plăcut, cu siguranță. 

3 motive să aștepți pentru promoțiile de Black Friday. Iată de ce Black Friday 2020 merită

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Post navigation