Black Friday Romania 2019 e aproape aici! Comercianţii şi retailerii au muncit din timp pentru a veni cu oferte atractive pentru clienţii acestora.

Ediţia din 2019

Pentru Black Friday 2019, un punct important pe agendă îl reprezintă oferta retailerul Emag. Să nu uităm că magazinul este cel care a adus pe piaţa din România conceptul de Vinerea neagră, organizând primul Black Friday România în 2011. De atunci, succesul de care s-a bucurat evenimentul a convins şi alţi retaileri să se alăture reducerilor. Ce bine e să poţi cumpăra întro zi o gamă largă de produse! Iar, conform tradiţiei în România, când Black Friday a picat intro zi de vineri, promotiţiile s-au intins pe tot weekendul. Ca să avem mai mult timp pentru a alege cele mai bune oferte. 

Ofertele Black Friday Emag se pot găsi atât pe site-ul retailerului, cât şi pe alte platforme care promovează reducerile de Black Friday. Ca să ne fie cât mai accesibil.

Black Friday Emag 2019

Emag Black Friday 2019 va avea loc pe 15 Noiembrie. Ce poţi achiziţiona de Black Friday Emag? O gamă largă de produse, de la televizoare, telefoane, la produse pentru copii, mobilă. Simplu spus, tot ce ai nevoie tu şi familia ta. E o ocazie bună să dai startul cumpărăturilor de Crăciun cu această ocazie şi să reuseşti şi să economiseşti. 

Reducerile Black Friday din ediţia 2019 urmează trendul stabilit în anii precedenţi, majoritatea reducerilor situându-se înspre 40 la sută. În funcţie de produsul dorit, reducerea poate fi substanţială, iar banii rămaşi în portofel utilizaţi pentru alte cumpărături. 

black friday

Ca să fii sigur că nu ratezi ofertele Emag de Black Friday, ai opţiunea să te abonezi la newsletter şi vei primi ofertele dorite în căsuţa ta de email. 

Anul acesta, reducerile de Black Friday vor fii disponibile o singură zi, şi anume pe data de 15 Noiembrie. Însă, retailerul a preluat trendul de la alţi competitori de a oferi reduceri o perioadă îndelungată, şi au introdus conceptul de Halloween 2019, o altă perioadă dedicată reducerilor şi cumpărăturilor. 

Ponturi de cumpărături

Dacă aţi pus ochii pe unul sau mai multe produse de la Emag, e bine să ştiţi că produsele trec ca pâinea caldă. Ca să fiţi siguri că apucaţi produsele mult dorite, e bine să vă treziţi devreme şi să vă faceţi cumpărăturile. Ca un punct de referinţă, anul trecut magazinul a înregistrat 24 de vânzări pe secundă.

 Retailerul a mai oferit surprize şi în alte ediţii, iar la unele dintre produse reducerile s-au ridicat şi la 80-90 la sută. 

Reprezentanţii ne sfătuiesc să avem instalată cea mai nouă variantă a aplicaţiei online, pentru a beneficia de toate reducerile şi promoţiile şi toate datele de livrare pentru a realiza comanda cât mai rapid şi pentru a nu rata reducerile. Interesant este că retailerul a introdus o taxă pe plata ramburs chiar înainte de Black Friday, pentru a încuraja clienţii să utilizeze cardul pentru cumpărături. 

După ce ai plasat comanda, poţi să stai liniştit, deoarece produsele tale sunt rezervate. 

Ca să ştii care produse au trezit interesul cumpărătorilor, cifrele din 2018 ne-au arătat o tendinţă clară. Au fost puse în vânzare aproximativ 38.000 de televizoare, aproximativ 15.000 de laptopuri şi aproximativ 36.000 de telefoane. Este clar că ofertele de la Emag pentru electrocasnice şi electronice au atras mulţi clienţi. 

black friday
Cum va fi Emag Black Friday 2019?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Post navigation