Black Friday România 2019 are loc pe 15 noiembrie. Magazinele participante s-au anunţat deja, iar ofertele încep să curgă.

Black Friday e aproape aici

Black Friday se apropie cu paşi repezi. Clienţii fideli ai acestui eveniment ştiu deja ce doresc să achiziţioneze cu această ocazie. Dacă nu ai făcut-o până acum, mai e puţin timp pentru a vă realiza un buget şi o listă de obiecte dorite de achiziţionat. 

Oferte Black Friday

În România, cel mai mare interes al clienţilor este pentru electrocasnice şi electronice. Reducerile oferite sunt constante, dar reprezintă un adevărat câştig, datorită preţului mare iniţial. 

De exemplu, Emag Black Friday a dat startul prezentării ofertelor. Retailerul are parte de cele mai mari reduceri în fiecare an, dar au şi cele mai mari încasări. Nu e o coincidenţă că prima ediţie de Black Friday din România a fost organizată de Emag. 

Telefoanele sunt la mare căutare printre ofertele Black Friday. Telefoanele Iphone au reduceri de până la 40 la sută din preţul iniţial. La un preţ de pornire pentru un telefon mobile Apple iPhone 8 de 3.750 de lei, reducerea aduce preţul la 2.500 de lei. 

Un al telefon aflat la o reducere consistentă este Telefonul mobil Apple Iphone 8 Plus, de la preţul de pornire 4.400 de lei la 3.300 de lei. Nu toate reducerile de Black Friday sunt la fel de consistente. 

De exemplu, telefonul mobil Apple IPhone XS Mas, are parte de o reducere de 13 la sută, preţul final fiind de 5.200 de lei ( redus de la 6.000). 

Şi alţi retaileri se grăbesc să ofere reduceri la telefoane şi să atragă clienţii interesaţi de aceste produse. Reducerile cele mai mari se ridică aproape de 40 la sută, dar şi reducerile mai modice reprezintă un adevărat câştig prin suma economisită. 

Un telefon Samsung Galaxy Note 10+, se poate găsi la preţul de 4.500 de lei, redus de la 5.200. Un telefon mobil Huawei Y7 are o reducere de 28%, fiind redus de la 900 de lei la o sumă de 650 de lei. Pentru reduceri mai mari, puteţi achiziţiona un telefon mobil Meizu Note 8, la un discount de 39 la sută, fiind redus la 550 de lei de la 900 de lei. 

Pasionaţii de tehnologie pot să îşi îndrepte atenţia şi spre Media Galaxy. Aici, reducerile oferite pentru telefoane sunt până în 30 la sută. 

Cum să ne pregătim?

Puteţi vizualiza ofertele Black Friday înainte online, pentru a analiza cea mai bună ofertă pentru dumneavoastră. Ofertele sunt gândite pentru a corespunde nevoiler cât mai multor clienţi. Cu siguranţă vă veţi găsi telefonul dorit printre ofertele magazinelor şi platformelor. S-ar putea să apară şi alte surprize cu cât evenimentul este mai aproape. Preţurile sunt pentru toate buzunarele şi toate gusturile. Ofertele ce le găsim de Black Friday nu se regăsesc de alte sărbători sau cu altă ocazie. 

Orice ofertă veţi alege, suma pe care o economisiţi este destul de consistentă când alegeţi să vă îndreptaţi atenţia spre telefoane şi electronice. Poate de aceea se bucură de un real succes cu ocazia Black Friday 2019. Spor la cumpărături şi la economist!

Cele mai bune oferte de Black Friday

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Post navigation