15 zile 12:39:58
PUBLICITATE

Zoomania - catalogul săptămânii

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Zoomania valabil de la 13.10.2020

Catalog nou

13.10. - 13.11.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Zoomania valabil de la 01.03.2020

Catalog nou

01.03. - 31.03.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Zoomania valabil de la 15.01.2020

Catalog nou

15.01. - 29.02.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Zoomania valabil de la 16.09.2019

Catalog nou

16.09. - 31.10.2019

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Zoomania valabil de la 01.08.2019

Catalog nou

01.08. - 15.09.2019

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Zoomania valabil de la 01.07.2019

Catalog nou

01.07. - 31.07.2019

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Zoomania valabil de la 01.06.2019

Catalog nou

01.06. - 30.06.2019

ZOOMANIA

Catalogul Zoomania

Zoomania este cel mai mare lanț de magazine din categoria Altele din România, ce comercializează produse pentru proprietarii și iubitorii de animale. Oferta Zoomania este cu adevărat grozavă și doar la un pas distanță de dumneavoastră, fiind accesibilă online. Zoomania își dovedește utilitatea atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Dacă vă gândiți de ceva timp că a sosit momentul să îngrijiți un animal de companie sau doriți să achiziționați unul pentru copilul dumneavoastră, la Zoomania România veți găsi cu siguranță ceea ce căutați. Magazinul vă pune la dispoziție un catalog Zoomania în cadrul online, fără a exista și în format pe hârtie. Astfel, produsele sunt foarte bine împărțite pe categorii de animale. Primele 2 categorii includ produse pentru cele mai des întâlnite animăluțe din gospodărie, pisici și câini. Urmează categoriile Păsări, Rozătoare, Pești (Acvaristică), Pești (Ponduri) și Reptile. În cadrul produselor pentru pisici, ofertele Zoomania includ accesorii și jucării, hrană, produse antiparazitare, cuști de transport, litiere, perne și paturi, etc. Câinii beneficiază și ei de același tip de produse menționate pentru pisici, și în plus, există botnițe, hăinuțe, huse de mașină, lese, hamuri, zgărzi, etc. Pentru păsările dvs. preferate veți putea achiziționa colivii, hrană, adăpătoare, cuiburi și jucării. Oferta pentru rozătoare este și ea destul de mare: cuști, adăpătoare/hrănitoare, hrană și accesorii. În cadrul ofertelor Zoomania pentru pești predomină acvariile, mobilierul special pentru acvarii, decoruri, hrană, nisip, tratamente etc. Pentru reptile, proprietarii vor găsi terarii, hrană și suplimente, echipamente și decoruri, adăpătoare, etc.

Magazinul Zoomania

Vizitând magazinele Zoomania veți fi încântați să fiți primiți cu seriozitate și respect, produse de calitate extra și profesionalism. Puteți vizita magazinele fizice Zoomania România în orașe precum București, Constanța, Brașov, Cluj, Bacău, Sibiu, Oradea, etc., și bineînțeles, magazinul Zoomania online www.zoomania.ro. Primul magazin a fost deschis în orașul Ploiești în 1996 și în prezent sunt 26 de magazine în total în țara noastră și se pot achiziționa peste 9000 de produse de la producători de peste tot din lume. Dacă veți vizita magazinele fizice, veți avea ocazia să vizionați și să achiziționați animale vii precum: câini, pisici, broaște țestoase, păsări, iguane, porcușori de Guineea, pești etc. Pe lângă secțiunea de accesorii, hrană și alte produse pentru aceste animăluțe mici, găsiți și o secțiune dedicată echitației cu: harnașamente și produse de igienă și îngrijire pentru cai, și echipamente de protecție pentru călăreți. 

Magazinul online este organizat simplu, astfel încât să găsiți foarte ușor ceea ce căutați. Sunt 5 meniuri principale în partea de sus a site-ului web: Acasă, Magazin Online, Rețea magazine, Blog, Contact. Produsele se pot selecta și cu ajutorul unor filtre utile ca: brand, cantitate, aromă, culoare, tip.

Economisiți cu Zoomania

În primul rând, dacă nu sunteți încă hotărât, vizitând și alte magazine asemănătoare precum Elefant, Jumbo, Lidl Tour, Makita, Norauto, Pepco, TopShop, aveți posibilitatea de a realiza o comparație de prețuri. Oricum, varietatea de oferte Zoomania nu o veți mai întâlni în altă parte. Avantajul oferit de magazinele online este de neprețuit. De exemplu, să ne închipuim că ați cumpărat deja un anumit produs, ați fost mulțumit și doriți să mai luați încă unul. Puteți face acest lucru chiar de acasă de la dumneavoastră, prin comandă online sau telefonic. Site-ul este simplu de navigat, doar trebuie să puneți produsele în coș. Taxele de livrare sunt accesibile, iar termenul de livrare este mulțumitor. Plata se face convenabil prin OP, ramburs, la livrare sau prin intermediul cardului Star Card BT. Fie că animăluțele dumneavoastră au nevoie de hrană cu nutrienți, sau suferă de vreo afecțiune, sau pur și simplu doriți să le răsfățați cu un culcuș nou, jucării sau accesorii, Zoomania vă așteaptă cu produse diversificate pentru confort, sănătate și o viață echilibrată.

PUBLICITATE


PUBLICITATE