PC Garage - catalogul săptămânii

Cataloagele curente PC Garage pentru această săptămână. Nu pierde nicio ofertă specială.

Cataloagele curente PC Garage

Previzualizarea de cataloage Back to school catalog din lanț PC Garage valabil de la 21.09.2020

Back to school catalog

21.09. - 27.09.2020

PUBLICITATE

PC Garage catalogul

Pliante PC Garage

Cataloagele PC Garage sunt deosebite prin faptul că au o valabilitate ridicată de timp. Clienţii pot să beneficieze de ofertele PC Garage pe o perioadă îndelungată de timp( câteva luni- două,trei în funcţie de sezon). Catalogul actual conţine oferte speciale atractive, şi poate fi vizionat aici.

Ce putem achiziţiona de la PC Garage?

Magazinele PC Garage se adresează pasionaţilor de tehnologie.  Mai precis, poţi găsi laptopuri, mobile, sisteme gaming şi office, componente,televizoare, periferice şi monitoare, software, printing şi multe altele. Cât de multe? Răsfoieşte catalogul şi vei afla. Back to school catalog

Informaţii despre PC Garage

PC Garage este o companie care se ocupă cu comercializarea aparaturii electronice. Ca element de noutate, magazinul este prezent doar online, adresându-se unul public clar pe piaţă. 

Platforma online a fost înfinţată în 2005, având o experienţă considerabilă pe piaţa din România. Odată cu creşterea numărului de clienţi şi al volumului de vânzări, compania şi-a diversificat produsele pentru a răspunde schimbărilor preferinţelor clienţilor din domeniu. Surprinzător, gama de produse s-a îndreptat şi spre segmentul auto şi călătorii. Acum poţi cumpăra de la PC Garaje nu doar laptopuri sau accesorii gaming, ci şi anvelope de iarnă sau trolere pentru următoarea ta vacanţă.

În 2016, brandul a fost cumpărat de Emag, dar a continuat sub denumirea de PC Garaje. Gama de produse a rămas cea propie şi agreată de clienţi. 

Platforma este singura metoda de comandă pentru cei interesaţi, şi poate fi accesată aici www.pcgarage.ro.

Economiseşte cu PC Garage

Magazinul îşi ţine clienţii aproape prin oferirea de reduceri PC Garage cât mai atractive. Promoţiile sunt schimbate şi actualizate pentru a răspunde interesului clienţilor pentru o anumită categorie de produse. Ofertele PC Garage sunt conceptualizate pentru publicul ţintă- pasionaţii de tehnologie. 

Atât pe platformă, cât şi în catalog (Back to school catalog), poţi să te convingi dacă oferta ţi se potriveşte sau nu. Cele mai bune reduceri sunt afişate chiar pe prima pagină, ca să îţi fie cât mai uşor. Ştim cu toţii cât de important este timpul personal şi cu toţii dorim să petrecem cât mai puţin timp la cumpărături. Pentru a avea timp pentru lucrurile cu adevărat importante, cel mai facil este să comanzi online. 

Vrei să vezi care este oferta PC Garage acum? Intră aici.

Pentru clienţii fideli, platforma online oferă opţiunea de a crea liste cu obiectele dorite. Ai văzut un produs nou care ţi-a stărnit interesul, dar financiar nu poţi să îl achiziţionezi acum? Îţi creezi o lista cu obiectele dorite şi revii la ea când doreşti să plasezi comanda. Aşa te asiguri că nu petreci mult timp căutând prin lista lungă de produs, acel produs pe care ţi-l doreşti. 

PC Garage te ajută să economiseşti şi prin oferirea de produse desigilitate, care pot fi achiziţionate la un preţ sub cel de pornire. De ce să nu rămâi cu bani în buzunar când faci cumpărături?

Mai mult, platforma oferă posibilitatea înscrierii în comunitatea My Garaje, unde sunt discounturi speciale pentru produse. 

Ai în familie un pasionat de tehnologie şi nu ştii ce să îi cumperi cadou de sărbători? Achiziţionează un voucher cadou şi scapă de grija alegerii cadoului perfect. 

În plus, platforma oferă discounturi în funcţie de comezile depuse, sunt 3 categorii: Clienţii Gold, Platinum sau Diamond, care au parte de alte reduceri faţă de cele afişate.

Dacă însă tot nu ai găsit ceea ce căutai, poţi să verifici oferta magazinelor similare Germanos, Flanco, evoMag, Emag, Domo, Cel, Altex, pentru oferte mai potrivite pentru tine. 

 
PUBLICITATE


PUBLICITATE