Mango - catalogul săptămânii

Cataloagele curente Mango pentru această săptămână. Nu pierde nicio ofertă specială.

Cataloagele curente Mango

Previzualizarea de cataloage Catalog New in Men din lanț Mango valabil de la 01.09.2020

Catalog New in Men

01.09. - 30.09.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog New in Women din lanț Mango valabil de la 01.09.2020

Catalog New in Women

01.09. - 30.09.2020

PUBLICITATE

Mango catalogul

Catalogul Mango

Mango reușește mereu să aducă mii de zâmbete în orice anotimp cu ținute frumoase, delicate, casual pentru femei, bărbați, fete și băieți. Dacă vă gândiți să vă împrospătați garderoba și întregul look, puteți vizita magazinul virtual pentru a descoperi o ofertă Mango foarte generoasă. Veți fi plăcut surprinși să vedeți un magazin așezat, cu o prezentare minimalistă, dar cochetă, iar dacă veți avea curiozitatea și răbdarea să vă obișnuiți cu prezentarea sa și să răsfoiți paginile catalogului Mango, veți fi răsplătiți și sigur veți alege produse frumoase, practice și adecvate pentru dumneavoastră și cei dragi. Ofertele din anul 2020 vă propun un discount atrăgător. În plus, este posibil să beneficiați și de alte discounturi surpriză. Prețurile au intrat la apă pentru jachete, pantofi, rochii, tricouri și alte articole unice. Beneficiați de transport gratuit pentru cumpărături de la 250 de lei, iar termenul de returnare este extins până la 60 de zile.

Magazinele Mango

Magazinul a luat ființă în anul 1984 în Barcelona, Spania, fiind atât o companie ce produce îmbrăcăminte, cât și una de retail. Datorită spiritului antreprenorial al echipei de la conducere, Mango s-a extins rapid în foarte multe țări din toată lumea, în continente ca America, Asia, Africa și bineînțeles Europa. Magazine remarcabile se află în Lisabona, Madrid, New York. În țara noastră, Mango are sedii proprii, dar este prezent și prin francize. Creațiile sale păstrează spiritul mediteranean diafan, în același timp adăugând mereu o notă de modernitate pentru a fi pe gustul tuturor. Piesele din colecția pentru Femei au în minte femeia unică și feminină, având un stil clasic și cu accente trendy. Oferta Mango pentru damă include paltoane, jachete, rochii, tricouri, blugi, cămăși, fuste, dar și accesorii, precum genți și bijuterii. Piesele vestimentare pentru bărbați pot fi purtate în situații relaxate, de zi cu zi, și vor aduce un confort optim. Profitați de reducerile Mango din anul 2020 și achiziționați produse diverse, de la paltoane până la accesorii cum ar fi portofele, papioane, cravate. Colecția Violeta pentru femei se adresează persoanelor ce poartă mărimi de la 42 la 54. 

Bineînțeles, nu lipsește nici colecția pentru Copii pe care o puteți vizita și la shop.mango.com, având produse fresh, amuzante și pline de naturalețe. Oferta Mango pentru copii vă va surprinde cu articole deosebit de frumoase și diverse, de la paltoane, bluze, pantaloni, până la gentuțe cu forme amuzante. În pagina Best Sellers din fiecare colecție veți găsi cu ușurință articolele cele mai bine vândute. Acestea sunt frumos și ordonat așezate pe secțiuni, în partea stângă a site-ului, cum ar fi: Îmbrăcăminte, Accesorii, Culori, Mărimi, Preț. Separat, în cadrul fiecărei colecții, puteți găsi ultimele apariții în secțiunea New Now. Mai mult, vă puteți pregăti pentru sezonul estival cu modele de costume de baie moderne și confortabile din colecția Swimwear 2020.

Economisiți cu oferta Mango

Sigur că înainte de a vă decide să achiziționați un produs, veți putea compara calitatea și cantitatea ofertelor din cadrul magazinelor de Haine, pantofi, sport, accesând site-uri precum epantofi.ro, Ecco, Deichmann, Decathlon, Bonprix, Bershka, ABOUT YOU și altele. 

Indiferent dacă doriți să vă împrospătați garderoba sau sunteți în căutarea unui cadou, la Mango reducerile vor fi de partea dumneavoastră. Pe lângă cele prezentate mai sus, dacă vă abonați la newsletter veți avea 10% reducere pentru articole din colecția nouă. De asemenea, magazinul online Mango vă oferă o modalitate accesibilă pentru a dărui, sub forma unui cupon. Puteți achiziționa simplu un cupon și îl puteți oferi cuiva drag. Acesta poate fi folosit pe o perioadă mai lungă, chiar și timp de 1 an de la primire. 

O altă variantă practică pentru cumpărături și economii este să vizitați Mango Outlet, unde veți găsi o mulțime de oferte speciale și produse cu ultimele mărimi disponibile. Reinventați-vă garderoba și faceți în așa fel încât achizițiile Mango să devină ținutele perfecte pentru orice ocazie din zi!

PUBLICITATE


PUBLICITATE