PUBLICITATE

Internity - catalogul săptămânii

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Internity valabil de la 01.09.2020

Catalog nou

de marți 01.09.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog din lanț Internity valabil de la 01.05.2020

Catalog

01.05. - 31.05.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog din lanț Internity valabil de la 29.03.2020

Catalog

29.03. - 30.04.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog din lanț Internity valabil de la 13.03.2020

Catalog

13.03. - 29.03.2020

PUBLICITATE
Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Internity valabil de la 01.02.2020

Catalog nou

01.02. - 29.02.2020

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Internity valabil de la 01.12.2019

Catalog nou

01.12. - 31.12.2019

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Internity valabil de la 01.07.2019

Catalog nou

de luni 01.07.2019

Internity catalogul

Pliante Internity

Doriţi să vă schimbaţi telefonul? Aveţi un model dorit şi aşteptaţi să îl găsiţi la un preţ atractiv? Sau poate vă gândiţi să faceţi un cadou de sărbători. Aţi vizualizat ultimul catalog aici Internity?

Cataloagele Internity vin cu oferte atractive pentru pasionaţii de telefonie. Valabilitatea lor este în general de o lună de zile, (de marți 01.09.2020) suficient timp pentru cumpărături. 

În cataloagele Internity Catalog nou sunt prezentate cu precădere ofertele de telefonie mobilă, acestea fiind unul dintre serviciile de bază oferite de companie clienţilor.

Informaţii despre Internity

Internity este o companie din domeniul retail, parte a grupului Avenir Telekom, care oferă pe piaţa din România serviciile şi produsele operatorului Telekom România, cât şi o gamă GSM de produse proprii şi accesori.

Magazinele Internity au adus pe piaţă un concept nou de vânzare, fiind specializat exclusiv pe telefonie mobilă. În prezent, există 35 de magazine Internity, amplasate majoritatea în incinta centrelor Auchan sau Kaufland. Programul de funcţionare este unul generos, de la 9 dimineaţa până la 9 seara, permiţând clienţilor să ajungă la magazin, indiferent de programul de la servici.

Ofertele Internity sunt axate pe două direcţii de bază: prin parteneriat cu Telekom România, oferă pachete de telefonie direct axate pe nevoile şi particularităţile clientului. În plus, aici, clienţii găsesc cea mai bogată ofertă de produse GSM pentru a completa oferta disponibilă cumpărătorilor. Angajaţii companiei sunt instruiţi pentru a prezenta reducerile Internity clienţilor şi a îi îndruma înspre alegerea pachetului potrivit.

Iar în parteneriat cu Samsung, brandul oferă o gamă largă de produse Samsung, accesorii, tablete şi multe altele. 

Oferta de telefoane Internity puteţi să o vizualizaţi şi online, accesând site-ul www.internity.ro. companiei.

Aici, puteţi vedea o prezentare completă a ofertelor din catalogul Internity. Sunt prezentate pe larg variantele de telefonie mobilă, atât pentru persoane fizice, cât şi pentru persoanele juridice. Rubrica de telefoane Internity este cu siguranţă atractivă pentru pasionaţii domeniului. Pe lângă ofertele de telefoane clasice, care şi-au dovedit utilitatea şi necesitatea, găsim aici Smarthpones, Tablete şi accesorii. Oferta de Smarthpones conţine Samsung Galaxy Note, Energizer Hardcase şi Samsung Galaxy S20 întro multitudine de nuanţe. Oferta de accesorii este împărţită după următoarele criterii: Audio, Conectivitate, Memorie, Mobilitate, Încărcare, Huse, Carcase, Smartwatch, Folii protecţie, Gadget şi altele. 

V-ati amintit că aveaţi nevoie de unele accesori? Puteţi răsfoi catalogul aici pentru a vedea dacă găsiţi produsele respective la reducere.

Platforma online vă oferă sprijin şi asistenţă online, unde puteţi găsi informaţii utile despre plăţi facturi Telekom şi Puncte de colectare. 

Economiseşte cu Internity

Reducerile Internity sunt gândite astfel să vă ajute să economisiţi. Prin gama largă de pachete de telefonie mobilă, puteţi alege pachetul care se potriveşte cel mai bine nevoilor dumneavoastră şi ale familiei dumneavoastră fără a plăti pentru servicii de care nu aveţi nevoie( poate vă doriţi trafic pentru internet, sau minute internaţionale pentru a vorbi cu cei dragi plecaţi în străinătate). Un pachet standard ar însemna costuri în plus pentru servicii pe care nu le veţi folosi. 

Dacă însă tot nu aţi găsit ceea ce căutaţi, puteţi să verificaţi oferta magazinelor similare Germanos, Flanco, evoMag, Emag, Domo, Cel, Altex, pentru oferte mai potrivite pentru dumneavoastră.

PUBLICITATE


PUBLICITATE