Germanos - catalogul săptămânii

Cataloagele curente Germanos pentru această săptămână. Nu pierde nicio ofertă specială.

Cataloagele curente Germanos

Previzualizarea de cataloage Catalog nou din lanț Germanos valabil de la 07.09.2020

Catalog nou

07.09. - 30.09.2020

PUBLICITATE

Germanos catalogul

Pliante Germanos

Valabilitatea cataloagelor Germanos diferă de la un număr la altul, însă vă puteţi aştepta la oferte pe perioade îndelungate( o lună sau două, în funcţie de perioada anului şi calendarul sărbătorilor –de exemplu, de Black Friday este un catalog special). aici

De ce să vizitezi magazinele Germanos?

Cu siguranţă ai produse electronice în casă sau vrei să achiziţionezi electronice pentru îmbunătăţirea confortului casei tale(telefonie mobilă, televizoare, electrocasnice, computere şi periferice,produse digitale, precum camere foto, carduri de memorie, şi alte servicii conexe). Nu ştii încă ce ţi-ar putea fi de folos? Răsfoieşte ultimul catalog Germanos şi vei afla. Catalog nou valabil din 07.09.2020 - 30.09.2020.

Informaţii despre Germanos

Germanos este un lanţ de magazine care comercializează produse electronice pentru servicii mobile, în special. 

Primul magazin Germanos a fost deschis în România în anul 1996, lanţul sărbătorind frumoasa activitate de 20 de ani în 2016. Experienţa Germanos în România nu a cunoscut doar un drum lin, dar compania a reuşit să treacă peste provocări şi să depăşească competiţia. În ultimii an, brandul a cunoscut un trend ascendent. 

Astăzi, a reuşit să devină cel mai mare retailer de GSM şi se poate lăuda cu performanţa de a deţine peste 100 de magazine, şi cifrele continuă sa crească. 

Pentru pasionaţii de tehnologie, compania are şi o platformă online de unde pot fi realizate cumpărăturile, vizualizate ultimele oferte sau aflarea de informaţii suplimentare despre anumite produse de interes. Site-ul Germanos poate fi vizitat aici. www.germanos.ro.

Germanos a rămas relevant pentru clienţii din România datorită faptului că şi-au diversificat constant oferta. Ce a fost la începuturi un magain de servicii mobile, a ajuns să servească o bună parte din produsele electro şi electronice. Cine ar fi crezut acum câţiva ani că îţi vei putea cumpăra şi televizoarea de la Germanos?

Economiseşte cu Germanos

Magazinele Germanos oferă frecvent reduceri şi promoţii clienţilor şi pasionaţilor de electronice. Ai apucat să vizualizezi ultimul catalog cu reduceri? aici.

În plus, campaniile promoţionale au loc destul de frecvent. În luna octombrie, Germanos a dat startul reducerilor prin oferirea de promoţii la sisteme audio performante. Nu doar dj pot să aibă acum un sistem bine pus la punct. De ce să nu te relaxezi în comfortul propiei tale cu muzica în surdină, pe care să poţi să o asculţi oriunde. Sau pentru pasionaţii de călătorii, luna octombrie a însemnat reduceri substanţiale la aparate foto. De ce să nu rămâi cu aminitiri frumoase din călătoriile tale? Ori poate vrei să imortalizezi ultima reuniune de familie sau spectacolul celui mic de la grădiniţă? Sunt doar câteva exemple despre promoţiile Germanos din luna octombrie. 

Sună interesant? Asigură-te că nu pierzi ultimele reduceri şi promoţii.

Germanos merge mai departe de atât pentru a satisface nevoie clienţilor. Pe lânga lanţul de magazine fizice şi platforma online de cumpărături, magazinul vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor.  Plata în rate este una dintre opţiunile oferite pentru achiziţionarea de produse de la Germanos. 

Poţi să faci cuiva un cadou frumos printrun card de cadou la Germanos. Dacă nu eşti sigur ce ar putea să îi placă, achiziţionezi doar cardul şi scapi de grija alegerii cadoului perfect. Iar persoana dragă ajunge să îşi aleagă un cadou exact pe placul lui. 

Dacă însă tot nu ai găsit ceea ce căutai, poţi să verifici oferta magazinelor similare Internity, Flanco, evoMag, Emag, Domo, Cel, Altex, pentru oferte mai potrivite pentru tine. 

 

PUBLICITATE


PUBLICITATE